• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

:Saruboceq:
AMİN CANIM BU TÜP BEBEKTE KORKULACAK FAZLA BİŞEY YOK ZANNEDİYORUM AMA YİNEDE EMİN DEGİLİM ASLINDA TEK KORKTUGUM VE KENDİMİ KASTIGIM ALTTAN MUAYENE DE BÜYÜK DEMİR ÖRDEKLE AÇILIP BAKILMASI TRASFERDE BÖYLE BİŞEY KULLANIYORLAR MI?YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM...:1no2:

demirmi? ben hiç öyle birşeye denk gelmedm
kızlar durumlarınızı söylerseniz güncelleyelim

canm benım cmts yuurtalar toplanıcak
Canim benim son durumum : Yarin Allahin izniyle transferim olcak ...

Donmus embriyo ilee ...

canım allah bebine kavusturmak nasip eder inşallah

:Saruboceq:

canımm korkucak bişe yok inan tranferde evet speculmle bakılıyo ama 2 dakika sürüyo sadece.. Bebek için dayanılır inan :)

İDİLCİM BENİDE LİSTEYE :Saruboceq: EKLE İSTERSEN BU AY REGL BAŞLICAM NASİPSE BEBEK İÇİN HERŞEYE DEGER BU GÜN ARKADAŞIM IN BEBEK MEVLÜDÜ VARDI ONUN KIZI OLDU GİYDİRMİŞ BEYAZ ELBİSELERİDE ALALH DİYOM RABBİM DUYSUN SESİMİZİ İNLALLAH...

:saruboceq:

Demirmi? Ben hiç öyle birşeye denk gelmedm

canm benım cmts yuurtalar toplanıcak

canım allah bebine kavusturmak nasip eder inşallah

:saruboceq:

yok canım tüp bebekte degil ama normal muayenede bakıyorlar ya hani o korku içimde kaldıda ondan dedeim...

hadi allah yardımcın olsun benımde haftaya olacak aynı hastanede dr un kım

inş. hayırlısı olsun

saol canım cengiz bey canım ama tatılde suan kım yapıcak bılmıyorum
ılk denemenmı ben cok kararsızım ya 2.denemem ılkınde 2 tane koydular bunda 3 istiyorum

merhaba arkadaşlar benimde bu ayın sonunda transferim olacak inşallah izmir smyrnada inşallah

hayırlısı canım ilk mi olacak benimde bu ay başlıcam smryna bana çok itici geldi heleki burhan bey.bende irenbede karar kıldım dr dilek hanım....hayırlısı bakalım

oooo kızlar kaynatmışsınız akşam kaçırmışım
herkesi tek tek okudum ama hepinize ayrı ayrı yazamıyorum malum çok oturmuyorum bilgisayar başında
bayağı yoğun herkes işlem yaptırıyo
ben hepinize allah yardımcınız olsun diyorum ve dualarım hep sizinle
güzel sonuçlar verecez hepimiz inş.
hepinizin işlemleri hayırlı olsun canlarım

Kızlar az önce ikinci kontrolden geldim4,5 tane 10mm çapında yumurtam var sanırım daha 2.kontrolüm hızlı gitmiyormu sizce benim yumurtalar birde yanlarında küçüklerde var pazar günü gonalf 112ye düşürücem iyice bu arada bugün birde estrofem diye bir ilaç daha aldım hormon ilacı sanırım

Kızlar az önce ikinci kontrolden geldim4,5 tane 10mm çapında yumurtam var sanırım daha 2.kontrolüm hızlı gitmiyormu sizce benim yumurtalar birde yanlarında küçüklerde var pazar günü gonalf 112ye düşürücem iyice bu arada bugün birde estrofem diye bir ilaç daha aldım hormon ilacı sanırım

maşallah canım estrafem bana da verdiler endemetriumu kalınlaştırıo o.. ben bgün biraz sersem gibiyim. kabızlık sorunum var :( şişiyorum

maşallah canım estrafem bana da verdiler endemetriumu kalınlaştırıo o.. ben bgün biraz sersem gibiyim. kabızlık sorunum var :( şişiyorum

Hadi ya canım valla hemen kuru kayısı al bol bol aç karnına ye süt falanda iç bol sıvı tüket kendine çok dikkat et. Valla bana kullandığım vitamin bile o sorunu yaşatıyo az da olsa bende bugün aldım kuru kayısı.başka ne iyi gelir nettenden araştıralım

Idil canim cok sevindim insallah RABBIM saglicakla kucagina almayi nasip eder yavrularini insallah ikiz olur canim ay simdi sevincten kalkip göbek atacam darisi basimiza canim insallah Rabbim banada hamileyim diye yazmayi nasip eder dualarim seninle

merhaba arkadaşlar. siteye yeni üye oldum.pazartesi günü başlıyorum ben de.pazartesi lucrin e başlıcakmışım 1 hafta sonra adet görünce de tedaviye.aşırı derecede stres altına girdim bu normal midir?daha önce 2 kere aşılama yaptırdım tuttu ama düştü.bu sefer de aynı acıları yaşamaktan çok korkuyorum.Allah hepimize hayırlısıyla verir inşallah..

merhaba arkadaşlar. siteye yeni üye oldum.pazartesi günü başlıyorum ben de.pazartesi lucrin e başlıcakmışım 1 hafta sonra adet görünce de tedaviye.aşırı derecede stres altına girdim bu normal midir?daha önce 2 kere aşılama yaptırdım tuttu ama düştü.bu sefer de aynı acıları yaşamaktan çok korkuyorum.Allah hepimize hayırlısıyla verir inşallah..

hayırlı olsun canım tedavin sorununuz neydi

sağolasın aleyna, bizim sebebi açıklanamayan infertilite.5 yıldır sebebini bilmediğimiz şeyin peşinde koşup duruyoruz.böyle olduğu için de direk tüp bebek raporu alamadık.ilaç tedavileri aşılamalar derken en sonunda dün raporumuzu aldık.ilaçlarımı da bugün aldım.pazartesi başlıyoruz inşallah

Back