Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
3 tane yumoşumuz 2 şubatta transfer edildi,
2. denememiz, her şey yolunda şu an, 15 şubat kan tahlili yapılacak, hayırlısı allahtan,
hayırlı olur ınsallah bu sefer kucagında olsun dılermBenide bugün ekleyin.300 puregon kısa protokol.3.deneme.Umut tüp bebek.Hadi hayırlısı artık.
hosgeldın. ıns ılk deneden tutar cnım bol sans nerde yapılıyor tedavımerhaba arkadaşlar. siteye yeni üye oldum.pazartesi günü başlıyorum ben de.pazartesi lucrin e başlıcakmışım 1 hafta sonra adet görünce de tedaviye.aşırı derecede stres altına girdim bu normal midir?daha önce 2 kere aşılama yaptırdım tuttu ama düştü.bu sefer de aynı acıları yaşamaktan çok korkuyorum.Allah hepimize hayırlısıyla verir inşallah..
ayyy süper bebişler gelsin artıkMerhaba,
3 tane yumoşumuz 2 şubatta transfer edildi,
2. denememiz, her şey yolunda şu an, 15 şubat kan tahlili yapılacak, hayırlısı allahtan,
idilcim seninde inşallah müjdelerini bekliyoruzmslm canım tam anlamıyla aynı durumdayız :)) 15 inde kan testiim ve 2. denememiz.. hayırlısı bakalım :)) inşallah bu defa yüzümüz gülcek :)
kızlar ya listemizi bi sil baştan mı yapsak düzenlemekte zorlanıyorum..karıştık gibi biraz..ne dersiniz
arkadaslar merhaba
benimde pazartesi toplama islemim olacak hayirlisiyla
sormak istedigim transferden sonra nekadar yattiniz? Hic kalkmadiniz mi?