• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

Merhaba,

3 tane yumoşumuz 2 şubatta transfer edildi,
2. denememiz, her şey yolunda şu an, 15 şubat kan tahlili yapılacak, hayırlısı allahtan,

Merhaba,

2. denememiz, her şey yolunda şu an, 15 şubat kan tahlili yapılacak, hayırlısı allahtan,

slm canım tam anlamıyla aynı durumdayız :)) 15 inde kan testiim ve 2. denememiz.. hayırlısı bakalım :)) inşallah bu defa yüzümüz gülcek :)

kızlar ya listemizi bi sil baştan mı yapsak düzenlemekte zorlanıyorum..karıştık gibi biraz..ne dersiniz

Benide bugün ekleyin.300 puregon kısa protokol.3.deneme.Umut tüp bebek.Hadi hayırlısı artık.
hayırlı olur ınsallah bu sefer kucagında olsun dılerm

merhaba arkadaşlar. siteye yeni üye oldum.pazartesi günü başlıyorum ben de.pazartesi lucrin e başlıcakmışım 1 hafta sonra adet görünce de tedaviye.aşırı derecede stres altına girdim bu normal midir?daha önce 2 kere aşılama yaptırdım tuttu ama düştü.bu sefer de aynı acıları yaşamaktan çok korkuyorum.Allah hepimize hayırlısıyla verir inşallah..
hosgeldın. ıns ılk deneden tutar cnım bol sans nerde yapılıyor tedavı

Merhaba,

ayyy süper bebişler gelsin artık:nazar:

slm canım tam anlamıyla aynı durumdayız :)) 15 inde kan testiim ve 2. denememiz.. hayırlısı bakalım :)) inşallah bu defa yüzümüz gülcek :)
idilcim seninde inşallah müjdelerini bekliyoruzm :nazar:

kızlar ya listemizi bi sil baştan mı yapsak düzenlemekte zorlanıyorum..karıştık gibi biraz..ne dersiniz

kusum benimde bugun yumoşar toplandı 6 tanemiş bakalım bekliyoruz sımdılık.....

allah hepimiizin yardımcısı olsun...

hatırlatayım. 1.deneme/yumoşlar toplandı/amerikan hast.:enbuyukkk:

aleynacım benim yumoşları aldılar 6 taneymiş.
cokheyecan verıcıydı Ams tavsiyem lokal olma genel anetstezi olsaydım keske...cok acı verdi :( akannehir

saüol canım inşlahh hayırlısıyla..kacaeli üniversitesi tüp bebek ünitesinde yapılıyor tedavim.doktorum da umutlu ama bakalım..

bafo hayırlı olsun yumoşların hepsi çok kaliteli olur inş. anestezi konusunda sana katılıyorum bende acı çektim biraz keşke genel olsaydı.

iyiyim canım evdeyim dinleniyorum henüz :) bi yaramazlık yok..ağrı,sızı yok şükür :) sen nasılsın?

yok dönmedim canım ankaradayım biraz daha kalıcaz burda.. zaman daha hızlı geçiyo burda evde saat sayarım ben şimdi :))

iyi edersin ben eve tıkanıp kaldım dediğin gibi saat sayıyorum sanki günler geçmiyor bol bol uyuyorum daha çabuk geçsin diye

arkadaslar merhaba
benimde pazartesi toplama islemim olacak hayirlisiyla
sormak istedigim transferden sonra nekadar yattiniz? Hic kalkmadiniz mi?

arkadaslar merhaba
benimde pazartesi toplama islemim olacak hayirlisiyla
sormak istedigim transferden sonra nekadar yattiniz? Hic kalkmadiniz mi?

canım ben 3 gün hep yattım wc dışında kalkmadım daha sonra normale döndüm ama evdeyim hep ağır iş yapmayacaksın ayakta fazla kalmayacaksın kısacası yormayacaksın kendini benim 12 şubatta tahlil günüm

hadi hayırlısı olsun canım valla bugün benim 3. günüm. ilk gün full yattım. ikinci ve 3. gün de evdeyim ama yatmıyorum öyle eşofmanlı yayılıyorum oturuyorum yarın da çıkarım dışarı artık doktorum 1-2 gün dikkat et yeter dedi

kızlar lahana karnabahar maydanoz nane bitkisel çaylar düşüğe sebep oluyomuş diye duydum yememem konusunda uyarıldım sizin böyle birşeyden haberiniz varmı?

Back