• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

merhaba ben menopur kullanıyorum 5 gun olacaktı bugun son ıgnem
hem canımı yakıyor hemde 11 cm buyudu karnım

yarın ılk ultrasın kont olacak

acaba catlatma ıgnesı ne zaman vurulur
senın kac ıgnen kaldı cnm

canım ben bugün 6. iğnemi vurundum puregon 225 lik vuruyorum dün orgalutrana başladım galiba çok gelişti çatlamasın diye iğne vurunuyorum yarın kontrolüm var doktor duruma göre tekrar iğne yazıcak

canım ben bugün 6. iğnemi vurundum puregon 225 lik vuruyorum dün orgalutrana başladım galiba çok gelişti çatlamasın diye iğne vurunuyorum yarın kontrolüm var doktor duruma göre tekrar iğne yazıcak

evet ben gittim bana da aynı ıgneden verdı catlamasın dıye bir 150 lik menupur daha vuracagım orgalutranla..
birde kulağımın arkasında beze gibi bişey cıktı birde onun için gideceğim
off canım sıkıldı yaa

evet ben gittim bana da aynı ıgneden verdı catlamasın dıye bir 150 lik menupur daha vuracagım orgalutranla..
birde kulağımın arkasında beze gibi bişey cıktı birde onun için gideceğim
off canım sıkıldı yaa

ayyy canım ilaçlar yüzünden su topladı herhalde önemli bişey değildir bence

kaç tane yumurtan var canım yaşın kaç ve srunun ne çok sordum kızmabilmiyorumkismile

rica ederşm.

30 yasındayın erkek ınfırıletesı sperm azlıgı ve morf sorunumuz var ilk denememiz.

yumurta sayımı soylemedı ama anladıgım kadar ıle endometrium ppolip dedi soru işareti koy dedi hemişereye . yumruta sandıgım o yuvarlakları olculer en buyuk 16 en kucuk 9 u duydum .8-10 tane olcu soyledı boyle...

üff bişeyde soylemıyor dr deli olucam ne oldu acaba hiç bişey anlamadım yarın 10 da tekrar gidicemboshayallersmile

rica ederşm.

30 yasındayın erkek ınfırıletesı sperm azlıgı ve morf sorunumuz var ilk denememiz.

yumurta sayımı soylemedı ama anladıgım kadar ıle endometrium ppolip dedi soru işareti koy dedi hemişereye . yumruta sandıgım o yuvarlakları olculer en buyuk 16 en kucuk 9 u duydum .8-10 tane olcu soyledı boyle...

üff bişeyde soylemıyor dr deli olucam ne oldu acaba hiç bişey anlamadım yarın 10 da tekrar gidicemboshayallersmile

canım deli eder bu doktorlar insanı...
banada sana antagopi mi ööle biişey gösterdi rapordan bunu uygulayacaz dedi o ne dedim boşver dedi sinir oldum meğerse kısa pro yanında erken catlamayı engelleyici iğne kullanınca protokulun adı o oluyomuş ha açıkla yani dilin eskimezz
ayy kıslar ben bu ara gerginim yoksam geliyomu benmkilerrr???

sor canım sen sor bıkmadan sor kalkma görüşme koltuğundan bak nasıl paşa paşa cevaplıyo o zman bi de aklına takılanları not al evde hepsini tek tekkkkkkkkkkkkkk sorrrkötükedihüso

kızlar ben çok korkuyorum ya bu bir sürü yumurtanın içi fos çıkacak diye kaliteli olmazsa diye cuma günü 2.kontrolüm var bakalım o zaman ne söyleyecek doktorum merak içersindeyim. Ben sadece gonalf ve lucrin kullanıyorum başka da birşey vermediler.dün kan sonuçlarım çıktı şimdilik çok iyiymiş e2 45 dedi bi o aklımda kalmış. Bu arada bu gonalf iğnesi batmıyor karnıma bir türlü çok kalın ya :))

canım üzülme sennn yeteri kadarı mutlaka dolu dolu anneişini bkliodur onlar ööle fos fos oturmas onlarr:))

ben iyi sayılırım canım bel fıtığı çıktı bende aslında pek de ii sayılmam galiba:D

adet olmayı bekliyorum halaaa.... gerçi günüme var da bana zaman geçmiyo:)

canım benmmm hadi hayırlısı bakalım dualrımız seninle hiç merak etme senn...

canım deli eder bu doktorlar insanı...
banada sana antagopi mi ööle biişey gösterdi rapordan bunu uygulayacaz dedi o ne dedim boşver dedi sinir oldum meğerse kısa pro yanında erken catlamayı engelleyici iğne kullanınca protokulun adı o oluyomuş ha açıkla yani dilin eskimezz
ayy kıslar ben bu ara gerginim yoksam geliyomu benmkilerrr???

sor canım sen sor bıkmadan sor kalkma görüşme koltuğundan bak nasıl paşa paşa cevaplıyo o zman bi de aklına takılanları not al evde hepsini tek tekkkkkkkkkkkkkk sorrrkötükedihüso
üf aynen yaa...bakalım yarın soucam

kızlar ben çok korkuyorum ya bu bir sürü yumurtanın içi fos çıkacak diye kaliteli olmazsa diye cuma günü 2.kontrolüm var bakalım o zaman ne söyleyecek doktorum merak içersindeyim. Ben sadece gonalf ve lucrin kullanıyorum başka da birşey vermediler.dün kan sonuçlarım çıktı şimdilik çok iyiymiş e2 45 dedi bi o aklımda kalmış. Bu arada bu gonalf iğnesi batmıyor karnıma bir türlü çok kalın ya :))
cnm korkma hersey ıyı olucak ınsallah strest yapıp hormonlarla oynamamaya calıs...bız dua edıyoruz :)

kızlar yarın transfer günüm, inşallahh bi aksilik çıkmaz :( dua edinn nolur banaa..
:Saruboceq: hadı allah hayırlısını versın emeklerını bosa cıkarmasın ınsallah

kızlar yarın transfer günüm, inşallahh bi aksilik çıkmaz :( dua edinn nolur banaa..

Canim Transferin hayirli olsun .. Bebegin sana SIMSIKI tutunur insalllah ..

Bol bol su ic ve moralini yüksek tut ..

Allahim yar ve yardimcin olsun ..

Dualarimiz seninle . :1hug:

Benim transferim de CUMA günü ..

Benden de dualarinizi eksik etmeyin .

Son düzenleme:

canım benim o mutlu gün geldi demek ha ayy valla ben bile heyecanlandım allahım inş hiç sorunsuz geçer transferin inş mutlu haberide en kısa zamanda alırız saat kaçta olacak transferin canım yumurtaların toplandıktan sonra ağrın sızın oldumu?

Kızlar bu arada 2. gonalf vurdum kendime az önce ama dikkatimi birşey çekti lucrin bile azıcık yakıyo az ama bu gonalf hiç hissetmiyorum ben birşey olmuyor 187.5 mm ilaç sıkıyorum az olduğu içinmidir ki yoksa herkes yakıyo falan diyordu

Back