• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

opuyorumnanaktan dualar senınle ıns guzel haberler gelecek

hayırlı yolculuklar cnm

in hep birlikte guzel haberler vercez
Selam kizlarr ...

Bugün doktor kontrolum vardi ..

Rahim kalinligi 6 mm olmus ..

Cuma gününe belki transferin olabilir dedi doktorum ..

Persembe günü arayip kesin sonucu söyleyecek ..

Hayirlisi ile bu kez olmasi icin dualarinizi bekliyorum.

canbim dualarim seninle bu sefer son olur allahin izniyle ins
her seferinde bi umutla baslamak ne demek cok iyi biliyorum

hayırlı olsun canımm.. hadi bakalım hepimiz başladık.. benim perşembe transferim olcak inşallah 24 tane yumoş toplanmış adnan hoca banada aynı yorumu yaptı :)yumurta torbası dedi :)) evet ohhs durumundan ben de korkuyorum. inşallah olmaz bişe ...bakalım az hafif ağrım var ama olcak o kadar da.. sonu iyi olsun da.. bu arada perşembe mayada olcak varmııı??

idil allaha emanet ol dularim senile ve kendine cok dikkat et ohss ile ilgili
ins sana simsiki tutunurlar

canım benim o mutlu gün geldi demek ha ayy valla ben bile heyecanlandım allahım inş hiç sorunsuz geçer transferin inş mutlu haberide en kısa zamanda alırız saat kaçta olacak transferin canım yumurtaların toplandıktan sonra ağrın sızın oldumu?

canım çok şükür bi sıkıntım olmadı yarın sabah 10 -10:30 gibi mayada olucam..rahimdde biraz sıvı var dedi adanan hoca eğer kurumazsa transfer yapamayız demişti inşallah kurmuştur. 15 tane bebiş olmuş bakalım olmazsa sondurucaz artık ..sen ne zzaman gidicksin kontrole?

canım benim 2.kontrolüm cuma günü olacak senin adına çok sevindim canım benim ya 15 yumurta ve döllenmiş bu çok güzel haber

evet binlerce şükür 24 yumoşun 21 i işleme alınmış 15 i döllenmiş geçen defa sadece 3 ü döllenmişti :)) ama inşallah buluşurum bebeklerimle..

Arkadaslar benim tedavimin ilk 6. gununde 4 yumurtam vardi 9. gunundeyim bugun kontrolde arkadan 4 tane daha kucuk ( 7mm ) yumurtamin daha geldigini soylediler . tecrubeniz varmi onlarda toplanmaya kadar yetisir mi? sanirim haftaya pazartesi sali toplanacak mis?

idilcim canım benimde 16 tane yumurtam varmış daha toplanmadı zor oluyormu ben krkuyorumeyvahedigeldismile

evet ilk denemem canım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi bendede sol tüp kapalı başkada sorunum yok şükür senin sorunun nedir

arkadaşlar merhaba salı günü ilk muaynemi olup ilk gonal f de vurmuştum ilk kanıda o zaman verdim bir daha ki randevum yarına ama sadece ultrasonla bakılacakmış 3gün geçtiği için kan vermeme gerek yokmuş siz hangi aralıklarla verdiniz kanı. Polikistik over olduğum için sürekli bakılsın hormonlara dengede tutulsun istiyorum bende sadece ultrason ilaç dozu ayarında yeterli olacakmı acaba

Back