Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

canlarım yumoşlarınızı büyütmeye başlamışsınız inşallah güzel müjdelerinizide okumak nasip olur rabbim emeklerinizi karşılıksız bırakmasın hepimizin bebeklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin öpüyorum hepinizi ay ben çok heyecanlandım sanki ilk kez tüp bebek tedavisine başlıcak gibiyim bi an önce adet olsamda başlasam bende iğnelere
ay inanmıyorum ya iğne korkusu olan ben iğne yapabilmek için dua eder oldum :)

kızlar merhaba
bende cmt. ilk deneme için görüşmeye gidicem valla bunun için bile heyecanlıyım
gerisini düşünemiyorum bile hakkımızda hayırlısı

nurrsencim walla insan her aşamasında ayrı bi heyecan yaşıyo kısa sürüp bitse sonuçalrımızı alacağımız güne gelsekk...

yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldinizzz...hepinizi biran önce listeye eklimek istiyorum bize zaman, mekan ve denem sayısını yazar mısınnız..allah hiçbirmizin emeklerini boşa çıkartmasın..
mehsilopi ve silamcım hayırlıı uğurlu olsun canlarım :)

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LıSTESı

:Saruboceq:BıSMıLLAHıRAHMANıRAHıM :Saruboceq:
ıDıL.............................................................OCAK /2.DENEME/MAYA TÜP B...YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENı VıDı TÜP B. YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
PATRıCıA....................................................ŞUBAT
SıLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADI :))
DıDEMKRT..................................................OCAK

BEBıŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA TÜP B....YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADI :))
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT
GUNSEN.....................................................OCAK/ UMUT TÜP BEBEK
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT /3.DENEME
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERıKAN
TOK........................................................... .ŞUBAT
ARKAMAHALLE...........................................ŞUBAT/4.DENEME/YURT DIŞI
MEHSıLOPı..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA TÜP B ..YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADII :))
APPLE23.....................................................ŞUBAT/3.DENEME/
ARTRıT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WıNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENı VıDı TÜP B
GÜGÜ.........................................................ŞUBAT/2.DENEME/ UMUT TÜP BEBEK
DELıMAVı....................................................ŞUBAT/2.DENEME
TURKUAZ_TURKUAZ9..................................ŞUBAT/2.DENEME
MAVıELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/ıZMıR ŞıFA
GÜLGÜZELı1769...........................................ŞUBAT/1.DENEME/ACIBADEM
RENO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME
EKıNOKS.....................................................ŞUBAT/2.DENEME/GÜRGAN KLıNıK
HASKENA....................................................ŞUBAT/1.DENEME/BAHÇECı
KRıSHAZEL..................................................ŞUBAT/1.DENEME/BAHÇECı

Son düzenleme:
Selam kizlarr ... Bu gün itibariyle tedavim baslamis bulunmakta ...

Allahin izniylee güzel sonucla bitirmek nasip olsun ..

hadı hayırlı olsun

hadı hayırlı olsun sana da hos geldın

bende mavi renk olmak istiyommmm
bende mavıı bendeeee istiyorum:CüvCüv:

selam canım hoşgeldin bende tek başıma takılıyom işte bööle:))

benm uzun pro olacaktı canım ortasında adet oldum adet bugün bitti yeni adetle kısa pro başlıcam bakalım
ama günlerde geçmior yafff

Ben birkacgun sonra regl olunca baslicakmisim . Sanirim kisa program cunki dr regl olunca gel dedi . Bahceci kliniginde. Rapor cikartmadim cunki 1 ay once ogrendik sorun oldugunu . direk tup bebek yapicaz

ee ilaçlar filan baya maliyetli öğretmen yazdığı için sölüyorum amannnn bende sen bana bakma canım hayırlı olsun

inan sormadik bile . Ne tutar acaba? Ben bekleyelim biraz dedim ama esim israr etti . Stres oluruz uzuluruz deneyelim dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…