Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

eşine yaptır canım o da yaşasın bu heyecanıı:)))

ya idilcim sen gittin biz kaynattık gerçi biraz uykusuzluktan sersemdik ama olsunnn

bu akşam aşk ı memnudan sonra takılırım ben artık hafdi görüşürüzzz...

hayırlı olsun canımmm. hadi bakalım çıktık yolaa..sonu hayrola..ama bence sen kendin yap çünkü başkası yapınca sanki daha çok aıyo gibi :)))

tamam akşama görüşürüz ama bi sorunum var benim eşim sizi kıskanıyooo kızlar.. hep onlarla konuşuyosun diyo :)

Selam kizlarr ... Bu gün itibariyle tedavim baslamis bulunmakta ...

Allahin izniylee güzel sonucla bitirmek nasip olsun ..

tamam akşama görüşürüz ama bi sorunum var benim eşim sizi kıskanıyooo kızlar.. hep onlarla konuşuyosun diyo :)

hahahhaha canim ilk dönem benim esimde öyleydi ama alisir sen abiye selam söyle bizden oda alicsin bu daha baslangici :):)))))

kızlar ben iğnemi kendim batırıyorum ama ilacı enjekte etsin diye eşime yaptırıyorum bana iğne batıramazmış kıyamıyormuş o yüzden ben batırıyorum o sıkıyo ilacı dediğiniz gibi o heycanı oda yaşasın istiyorum kendi başımıza yapmıyoruz bu işi paylaşım çok önemli.

canım hayırlı olsun seninde tedavin başlamış ne güzel ya arka arkaya güzel haberler veririz inş.:Saruboceq:

saol canım benim ama ben bu heyecanımı eşimle yaşayamıyorum maalesef eşim şırnakta ben ankaradayım sanırım taransferi bile göremeyecek iş dolayısıyla öncesinde gelip 1 gün sonrada dönecek sanırım tam belli değil ama o yüzden iğneleri annaneme yaptıracağım o kendine hergün insülin yapıyor tecrübelidir diye

merhaba kızlar ben eşime böyle bı heyacan yasatamam ıgne korkusu var bı de onun bayınlıgıyla hıc ugrasamam valla saplıyom gıdıyooo delikafadulden

kızlarrr selam bende Allah nasip ederse 30 ocak gibi lucrine başlıyorum, benide listeye eklermisiniz.listenin tamamını göremedim. Kaç kişiysek hepimize hayırlı olur inşallah. Ben 3 aşılama 1 tüp bebek +pgt yaptım. Kromozom sorunundan bebeğimi kaybettim. Birde doğal gebelik oldu oda 6 haftalıkken düştü. ışte hikayem budur.Hepinizehihoyyyt selamlar, gelişmeleri arada bildiririm yine

amannnn benimki de aynı batırması benden olmazsa olmaz diodu..
idilcim asunun dediği gibi bunlar başlangıçççdelikafaduldenalışsınlar bizi bizden başka anlayan yokki nerelere gideeemmmmmmolumunekankayizsmile

yeni gelen ve tedaviye yeni başlayan arkadaşlar hoşgeldinizzz ve de eliniz kolunuz dolu gidiniz....

canım hngı merkezde yapıyorsun dıger topıkte tuplernden bırının tıkalı olduguu okudum doktorun yanlış çıkmıstır demiş ya bence bundan emın olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…