Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşine yaptır canım o da yaşasın bu heyecanıı:)))
ya idilcim sen gittin biz kaynattık gerçi biraz uykusuzluktan sersemdik ama olsunnn
bu akşam aşk ı memnudan sonra takılırım ben artık hafdi görüşürüzzz...
tamam akşama görüşürüz ama bi sorunum var benim eşim sizi kıskanıyooo kızlar.. hep onlarla konuşuyosun diyo :)
Selam kizlarr ... Bu gün itibariyle tedavim baslamis bulunmakta ...
Allahin izniylee güzel sonucla bitirmek nasip olsun ..
Selam kizlarr ... Bu gün itibariyle tedavim baslamis bulunmakta ...
Allahin izniylee güzel sonucla bitirmek nasip olsun ..
kızlar gününüz aydın olsun bende dün ilk iğnemi vuruldum herşeyi bir güzelde öğrendim nasıl yapılır nasıl edilir diye :)) ama ben göbişime saplayamıyorum başkasına olsa yaparımda kendime olmuyo :) annaneme yaptıracağım bundan sonra bakalım
silacim seninde tedavin hayirli olsun canim ALLAH gönlünce versin
Hayırlı uğurlu olsun allah gönlündekini verir inş. hoşgeldinolumunekankayizsmile
kızlar ben iğnemi kendim batırıyorum ama ilacı enjekte etsin diye eşime yaptırıyorum bana iğne batıramazmış kıyamıyormuş o yüzden ben batırıyorum o sıkıyo ilacı dediğiniz gibi o heycanı oda yaşasın istiyorum kendi başımıza yapmıyoruz bu işi paylaşım çok önemli.
saol canım benim ama ben bu heyecanımı eşimle yaşayamıyorum maalesef eşim şırnakta ben ankaradayım sanırım taransferi bile göremeyecek iş dolayısıyla öncesinde gelip 1 gün sonrada dönecek sanırım tam belli değil ama o yüzden iğneleri annaneme yaptıracağım o kendine hergün insülin yapıyor tecrübelidir diye