Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

Aman sizi hatırladım tüpleriniz kapalı zorla aşılama yaptırmak istiyorlardır doğru mu
Aynen canm bi yerde yine denk gelmiştik senle
Mecbur tuttular 2 aşılama yapmam gerekiyor her yeri aradım sağlık Bakanlığı'nı, sgkyi sordum net bilgi alamadım sonra hastanedeki sekreter aradı bi de o sordu 2 aşılama gerekiyormuş ne kadar mantıksız ya boşuna olduğunu bile bile yapıyoruz işte devletin anlamsız işleri....

İnan ki süreç zaten o kadar zor ki birde böyle zorlaştırılıyor sadece size zaman kaybettiriyorlar dilerim Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin daha önce çocuğunuz oldu mu

İnan ki süreç zaten o kadar zor ki birde böyle zorlaştırılıyor sadece size zaman kaybettiriyorlar dilerim Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin daha önce çocuğunuz oldu mu
Yok canm çocuğum yok 4 yıllık evliyim 4 yıldır uğraşıyorum Rabbim hayırlı vakitte nasip eder inşallah

Öyle iş olsun torba dolsun resmen
Aynen öyle valla
Allah'tan doktorum anlayışlı en düşük dozda ganol f başlattı fazla zarara uğratmayaym seni dedi yarında aşılama olacak, 2.asilamayi da ara vermeden yapayım raporu biran önce çıkartaym diyorum inşallah raporum kolaylıkla çıkar

Çok güzel iyi bakalım hemen bitse de asıl tedavine başlasan beraber hamiş olduğumuz günleri de yazarız nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…