Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

idil07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
1.822
9
156
44
Antalya
Selam arkadaşlar,
bu benim ikinci denemem olucak , ilk denememde de buradaki arkadaşlarımdan çok destek almış ve düşükle sonuçlanan kısa bi gebelik geçirmiştim. şimdi yeniden hazırım ve yeniden bebeğim için çaba göstericem. bu zorlu yolda elele olmak, destek almak ve destek olmak için bi liste yapalım diyorum.. ve şubat ayında bebeğine yaklaşanlar olarak liste yapıp takip edelim diyorum.. buyrun listeye..

ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ

:Saruboceq: BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:

İDİL...........................................................1 ŞUBAT

canım ben şubat mart arası gidip geliyodum fakat mart ayına karar verdim hakkımızda hayırlısı olur inşallah bu arada topiğin hayırlı olsun

teşekkür ederim canım.. allah hepimizin gönlüne göre versin ben de şubat mart arasında kamdım ama bi an önce yaşamak istedim sabredemedim.. inşallah bu defa kavuşuruz bebeişlerimize...

slm bende 22 ocakta 2. yi denemek üzere yola çıkıyorum sonuç şubata sarkacağı için dahil olmak istedim hepimiz için hayırlısı olsun diyorum ve heycanla bekliyorum..

merhaba ben de 2 şubatta evlilikte üç yılımız dolduğu için şubat ayı adetime tedaviye başlamayı düşünüyorum..

Mrhb kızlar tedaviniz hayırlı olur inşallah. Rabbim gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin. :Saruboceq: Bende 2. denemem için beklemedeyim daha zamanı belli değil maalesef.
Rabbim tüm anne hasretiyle yanan kadınların kucaklarını boş bırakmasın..
Allaha emanet olun kızlar. İyi şans melekleri hep yanınızda olsun.. a.s.

tamam kızlarr herkesi ekliyorum listeye ::) allah hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin bize :)

İDİL...........................................................1 ŞUBAT[/QUOTE]

SEVAL021.................................................22 OCAK

saol canım iyi dileklerin için.. inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize..:Saruboceq:

topiği yanı gordum kızlar bende 2. denememı yapıcam subatta. bu ay doğum kontrol hapına basladım kızlar. bende yumurta rezervı azalması var(( ınsallah subatta rabbım hepimizin ve tüm anne olmak ısteyenlerın yuzune guler.

hoşgeldin canım,inşallah bu defa herşey hepimiz için daha güzel olucak...2010 da kucaklarımız dolacak..

ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LıSTESı

:Saruboceq: BıSMıLLAHıRAHMANıRAHıM :Saruboceq:

ıDıL...........................................................1 ŞUBAT
PATRıCıA....................................................ŞUBAT

Son düzenleme:
Hepinize hayirli tedaviler diliyorum ..

Insallah bebislerimiz bu kez yuvalarini senlendirirlerr ...

Canim listeye beni de ekler misin ?

Ben de 2 hafta kadar sonra adet oldugumda baslamayi düsünüyorum ALLAHIN izniylee ....

Subat icinde transferim filan olur sanirsam ...

Dondurulmus embriyo ile olcak ..

Rabbim dualarimizi kabul eyler ve bu kez ellerimizi bos cevirmez ins.

hoşgeldin Silamcım.. ben de yaklaşık 2 hafta sonra adet olunca başlıycam aynı zamanlara denk gelicez :) allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh.. bu liste hep gebe kalırız inşallahh

İDİL...........................................................1 ŞUBAT
PATRİCİA....................................................ŞUBAT
SİLAM........................................................ŞUBAT

hoşgeldin canım, en iyisi listeyi ocak şubat yapalım, sanırım bi ocak listesi de yok.. olsun hep beraber tutalım.. hayırlısı ile gebelik müjdeni yazalım :)

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LıSTESı

:Saruboceq: BıSMıLLAHıRAHMANıRAHıM :Saruboceq:

ıDıL...........................................................1 ŞUBAT
PATRıCıA....................................................ŞUBAT
SıLAM........................................................ŞUBAT
DıDEMKRT..................................................OCAK

Amin canim insallahh ... Gercekten buna cok ihtiyacimiz varr ...

Rabbim cifter cifter kuzucuklarla bizleri bu yalnizliktan tez zamanda kurtarsin ins. :Saruboceq:

selam canim bende subat ayinda ankaada tedavime basliycam,aslinda ben simdiden basladim ama subat ayinda ankaraya gelcem orda maya tüp bebek merkezinde tedavim tamamlancak cünkü benimki uzun pro.....

merhabalar benimde dhea yüksek cıkıyor bu arastırılıyor kan verdim sonucu ayın 18. de cııkıyor bu süreye kadar kullanmam için dogum kntrol hapı verdiler. onu kullanıyorum benide listeye ekleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…