• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

idilcim TÜP BEBEK MERKEZLERI sayfada maya merkezi diye bi sayfa var orda son 2 sayfaya bak neler yazmislar

islemler can yakiyor mu? Igneleri kendimiz mi vuruyoruz yoksa hastaneye falanmi gitmemiz gerekicek? Esim igne yapmayi biliyor o vurabilir mi?

iyidir seni sormalı bugün tüm tetkiklerimi yaptırdım.. yarın puregona başlayacağım inşallahh. heyecanlanıyorumm :) salı günü için biletimi aldım salı ankarada olcam

islemler can yakiyor mu? Igneleri kendimiz mi vuruyoruz yoksa hastaneye falanmi gitmemiz gerekicek? Esim igne yapmayi biliyor o vurabilir mi?

hayır canım can yakan hiç bi işlem yok iğnelerimi ben kendm yaptım sıkıntılı değil incecik ufacık.. korkucak en ufak bişi olmuyo

iyidir seni sormalı bugün tüm tetkiklerimi yaptırdım.. yarın puregona başlayacağım inşallahh. heyecanlanıyorumm :) salı günü için biletimi aldım salı ankarada olcam

harikasin canim sen baya ilerletdirdin bende sancim oldundan dolayi rapor aldim türkiyeye gelene kadar evde kalcam

ben yeni evliyim ama esimde sperm hizli sayisi az ve morfoloji sifir. doktorlar bekleyin diyor ama biz tup bebek e karar verdik . Yasimiz ilerliyor. Haftaya kismetse basliyoruz bahceci kliniginde. 1 ay once ogrendik ve hemen denemeye karar verdik

en iyisini yaptin canim insallah sorunsuz atlatirsin tedavini

asucumm ben kaçıyorumm malesef.. mayaya cevap yazdım bu arada :) öpüyorummm kızlarr siziii yarın görüşürüz.. iyi gecelerr

hayır canım can yakan hiç bi işlem yok iğnelerimi ben kendm yaptım sıkıntılı değil incecik ufacık.. korkucak en ufak bişi olmuyo

bende eşime yaptırıyordum biraz heyecanı paylaşsın diye azcık da naz yapmak içinnnnyerimseniben
yaaa ama ben subata yetişemiyorummm ayrılayım bari topiktennnkafamçokkarıştı:roflol:

bende eşime yaptırıyordum biraz heyecanı paylaşsın diye azcık da naz yapmak içinnnnyerimseniben
yaaa ama ben subata yetişemiyorummm ayrılayım bari topiktennnkafamçokkarıştı:roflol:

:))) naz yapmak bu durumda en dogal hakimiz canim ama topkten ayrilayim demen olmadi :)) bunu okumamis olalim

yaaa yine mi kaçıosunuz yakalayamadım bir türlü sizi ben biraz daha takılıcam ii geceler size rüyanısda bebişleriniziii görünn

:))) naz yapmak bu durumda en dogal hakimiz canim ama topkten ayrilayim demen olmadi :)) bunu okumamis olalim

sorma canım ya aşılama da çok takıldım aşılama topiğine onu oku bunu oku bazen canımda sıkılıyodu işte sewdiğim arkadaşların olmuyodu filan eşim yasaklamıştı
bu sefer girmeye başladım kızıyo gibi oldu hergün öğrendiğim şeyleri yavaş yavaş onunlada paylaşıyorum şaşırıyo kızmıyo bakalım şimdilik
bu arada sizi bırakmaya hiç niyetim yok sizi bulduğuma çok mutluyum güsell insanlar var burdaolumunekankayizsmile

Back