• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

[/QUOTE]HEHE BANADA AYNISI OLDU AMA SIMDI HIC KARISMIYOR,HATTA CIFT CIZGIYI GORUNCE ILK ONLARA SOYLERSIN ALLAH BILIR DIYOkaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

heheeehh kesin buraya koşarım hemen opuyorumnanaktan

ayyy hadi kızlarrr hepinizi birden aynı gün hamiş haberini almak istiyorum bakın ona göre aynı anda 3 bebek teyzesi hatta belki 4 belki 5 belki6....:)
ben buralardayım canım ama akşam misafir gelme ihtimali var ben evi yeni taşıdım ya görmek istiyo arkadaşlar bu akşam geç saattte takılabilirim sizee:)

:emir_bebek:Bebis-Asuman :emir_bebek:nasil gidiyor arkadasim hersey yolunda mi biz iki gurbettci insallah memleketimizden güzel haberlere döneriz insallah bizimle ayni zamanda ayni yola cikan bütün arkadaslarimizda bebislerine kavusurlar Yüve Rabbim her isteyeni evlat sahibi yapsin icindede bizi :Saruboceq::nazar:

Seval bende haftaya basliyorum kismetse. Igneleri peki kendin mi yapiyorsun? Hangi igneyi verdiler sana ve kac gun kullanacaksin?

hadi bakalım hayırlısı olsun canım iğneleri kendim vuruyorum evet zaten gonal f le başladım bugün c.tesi sabah kontrole gidicem cetrotide ve ovitrelle var bide onlarıda zamanı gelince vurucaz artık.

Hadi hayirlisi arkadasim hersey diledigin gibi olur insallah unutma rahat ciftler daha iyi sonuc aliyormus cok stress yapma rahat ol ve güzel günler düsün bebislerinle mutlu güzel günler:nazar:
saol canım rahatım valla bugüne kadar sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyordum ama bugün nedense bi rahatlık geldi bana bide 2. ya belki tecrübe kazandım ondan olabilir.sositososito

Ben haftaya regl olunca gidiecm tedaviye o yuzden bilmiyorum igneleri falan. Benim ilk ben hicbirsey b ilmiyorum ve cok heyecanliyim.

inş. son olur canım allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısı neyse onu nasip etsin allahım :Saruboceq:

kıslar slm, ben de ilk iğnelerimi bugün yaptım..hepimizinki ii sonuçlanır inşallaahh

inşallah canımm inşallah.. bugün bi burukluk oldu nedense bende.. umutsuz falan değilim ama ne biliyim işte bi garip oldum. yaklaşmak korkutuyo beni galibaa

Back