Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma canım ya aşılama da çok takıldım aşılama topiğine onu oku bunu oku bazen canımda sıkılıyodu işte sewdiğim arkadaşların olmuyodu filan eşim yasaklamıştı
bu sefer girmeye başladım kızıyo gibi oldu hergün öğrendiğim şeyleri yavaş yavaş onunlada paylaşıyorum şaşırıyo kızmıyo bakalım şimdilik
bu arada sizi bırakmaya hiç niyetim yok sizi bulduğuma çok mutluyum güsell insanlar var burdaolumunekankayizsmile
HOŞGELDİN ,HAYIRLI OLSUN EN IYISINI YAPMISSINIZ BIZ IKI SENE KORUNDUK AMA BIZDE DE SENIN DURUMUN AYNISI VARDI SIMDI 26-27 GIBI REGL OLUP İ,LK TEDAVIYE BASLICAZ KISMETSEben yeni evliyim ama esimde sperm hizli sayisi az ve morfoloji sifir. doktorlar bekleyin diyor ama biz tup bebek e karar verdik . Yasimiz ilerliyor. Haftaya kismetse basliyoruz bahceci kliniginde. 1 ay once ogrendik ve hemen denemeye karar verdik
YA BI YERE GIDEMEZSINNNbende eşime yaptırıyordum biraz heyecanı paylaşsın diye azcık da naz yapmak içinnnnyerimseniben
yaaa ama ben subata yetişemiyorummm ayrılayım bari topiktennnkafamçokkarıştı:roflol:
HEHE BANADA AYNISI OLDU AMA SIMDI HIC KARISMIYOR,HATTA CIFT CIZGIYI GORUNCE ILK ONLARA SOYLERSIN ALLAH BILIR DIYOkaydirigubbakcemile2sorma canım ya aşılama da çok takıldım aşılama topiğine onu oku bunu oku bazen canımda sıkılıyodu işte sewdiğim arkadaşların olmuyodu filan eşim yasaklamıştı
bu sefer girmeye başladım kızıyo gibi oldu hergün öğrendiğim şeyleri yavaş yavaş onunlada paylaşıyorum şaşırıyo kızmıyo bakalım şimdilik
bu arada sizi bırakmaya hiç niyetim yok sizi bulduğuma çok mutluyum güsell insanlar var burdaolumunekankayizsmile
canim allah gönlümüzce versin tedavin simdiden hayirli olsun,bende bir sürü ilac kulandim ama o yok malesef benim ilaclarimin arasinda...
nasılsın asumancım, bellı oldumu ıgnelerın bıtıs tarıhı
slm kızlar bugün akşam 7 de ilk iğnemi yapıyorum hayırlısıyla benim maraton başladı. sonucu güzel olur inş. :Saruboceq:
slm kızlar bugün akşam 7 de ilk iğnemi yapıyorum hayırlısıyla benim maraton başladı. sonucu güzel olur inş. :Saruboceq:
günaydın kızlar bugün nasılız bakalım ben sabahı sabah ettim uyku düzenim bozuldu ya karışık rüyalar gördüm heyecan basıyor galiba ondan 4.30 da iğne yaptırıcağım da