• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

hadi yaaa benm doktorumda yazmış bana hoş kendisine sormadım ama 2 iğne yazınca puregonu biliyodum zaten o da kesin çatlatma iğnesidir die düşünmüştüm saol verdiğin bilgi için...

bafo cum yumoşların ne zman gelişeceği kişiden kişiye değişiyor malesef onun için kim kaç doz kullanacak o bile belli değil adım adım gidip görücez benm 1. aşılamam da ben tam 25 gün iğne yedim mesela:((

bafo cum yumoşların ne zman gelişeceği kişiden kişiye değişiyor malesef onun için kim kaç doz kullanacak o bile belli değil adım adım gidip görücez benm 1. Aşılamam da ben tam 25 gün iğne yedim mesela:((

ooo hadı ya:( cok heyecanlıyım bıran once gecse zaman

tanışırızz :) biz ocak sonu şubat başı tedaviye başlayacak yaklaşık bi 30 kişi olduk :) sıkıntıları ve kafaya takılanları paylaşmak için, en büyük desteği birbirimize vermek için buradayız.. bizi bizden iyi kimse anlamıyo çünkü.. senin durumun ne aşamada?

ben yeni evliyim ama esimde sperm hizli sayisi az ve morfoloji sifir. doktorlar bekleyin diyor ama biz tup bebek e karar verdik . Yasimiz ilerliyor. Haftaya kismetse basliyoruz bahceci kliniginde. 1 ay once ogrendik ve hemen denemeye karar verdik

en güzelini yapmışsınız.. biz iki sene oyalandık ha olur ha olacak diye.. sonra da aşılamalar ile oyalandık bi sürü zaman kaybı oldu.. daha yolun başındasın.. inşallah yüzün hemen güler..listeye ekliyorum o zaman seni de.. başlangıç şubat mı olcak canım?

Bende cok sukur hicbir problem yok. Rahim filmi cektirdim en son oda cok iyi cikti. Hormon testlerim guzel . Reglerim cok duzenli. Bakalim insallah morfolojiden sorun cikmaz ondan cok korkuyorum

Evet hic beklemedik esim cok sabirsiz zaten.. ben bekleyelim dedim ama o istemedi yipraniriz uzuluruz dedi. Asilamada istemedi direk tup bebek yapaliim dedi. Bende ona uyuyorum iste:) Bakalim haftaya regl olmam lazim olursam 2. gunu basliyoruz.

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LıSTESı

:Saruboceq:BıSMıLLAHıRAHMANıRAHıM :Saruboceq:

ıDıL.............................................................OCAK /2.DENEME/MAYA TÜP B
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENı VıDı TÜP B.
PATRıCıA....................................................ŞUBAT
SıLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI
DıDEMKRT..................................................OCAK
BEBıŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA TÜP B....YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADI :))
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT
GUNSEN.....................................................OCAK/ UMUT TÜP BEBEK
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT /3.DENEME
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERıKAN
TOK........................................................... .ŞUBAT
ARKAMAHALLE...........................................ŞUBAT/4.DENEME/YURT DIŞI
MEHSıLOPı..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA TÜP B
APPLE23.....................................................ŞUBAT/3.DENEME/
ARTRıT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WıNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENı VıDı TÜP B
GÜGÜ.........................................................ŞUBAT/2.DENEME/ UMUT TÜP BEBEK
DELıMAVı....................................................ŞUBAT/2.DENEME
TURKUAZ_TURKUAZ9..................................ŞUBAT/2.DENEME
MAVıELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/ıZMıR ŞıFA
GÜLGÜZELı1769...........................................ŞUBAT/1.DENEME/ACIBADEM
RENO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME
EKıNOKS.....................................................ŞUBAT/2.DENEME/GÜRGAN KLıNıK
HASKENA....................................................ŞUBAT/1.DENEME/BAHÇECı
KRıSHAZEL..................................................ŞUBAT/1.DENEME/BAHÇECı

Son düzenleme:
Evet hic beklemedik esim cok sabirsiz zaten.. ben bekleyelim dedim ama o istemedi yipraniriz uzuluruz dedi. Asilamada istemedi direk tup bebek yapaliim dedi. Bende ona uyuyorum iste:) Bakalim haftaya regl olmam lazim olursam 2. gunu basliyoruz.

HARİKA,, hiç korkma sağlam bi kaç sperm bile olsa allahın izni ile oluyo..bazen bi kerede değil bi kaç kerede oluyo.. kısmet ama olur inşallah.. listemize ekledim canım inşallah uğurlu olucak inanıyorum çoğumuz gebe kalıcaz şubattaaa :)))

Ah insallah . Bu sitede okuduklarimizida uyguluyoruz. Keci boynuzu kuru havuc suyu carnitine e vitamini hepsini hergun yapiyoruz:)

Back