• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

sabır sabır yaaaa sabırrr :) canım ben kaçtım sabah iş var malumm.. görüşmek üzere öpüyrum çook

slm kızlar ya gece gec gelip gitmişsiniz hemen ama sizzz...akannehir
bende eve yeni geldim hemen size bi bakayım dedim maşlallah ne güselll başlıyo tedaviler hey bakın sakın tedavi bitip hamiş kladığınızda beni burda tek başıma bırakmayın hemşom ve de karnımın doyduğu yerdeki hemşommmmolumunekankayizsmile

sevalcim ben seni bi arkadaşla karıştırdım kimdi nasıldı bi zahmet tekrar anlatsana bana yaaa kusura bakma:utangac:

slmmm kısslarr :) ben bugün tüm tetkiklerimi yaptırdım ekg,aksiğer us, hormon...vb iğnelerimi de aldımm yarın allahın izni ile start vericez yumoşları büyütmeye :))

hemşoom unutur muyus seni hiç, berabwer çıktık yola.. beraber döncez inşallahh..

bi de kızlar cetrotide kullanan var mı kısa prptpkolde.. iğneyi görünce tırstım azcık.. nası yapıcam ben onu kendime...

idilcim sendemi yarın başlıyorsun iğnelerine hadi hayırlısı olur inşallah. Bende yarın 4te mayada olucam ilk lucrinimi orda vurulacağım birde o dediğin tetkikleri götüreyim diyorum yaptırın dediler ama tedaviye başlamadan bakılması gerekmezmiydi

slm kızlar ya gece gec gelip gitmişsiniz hemen ama sizzz...akannehir
bende eve yeni geldim hemen size bi bakayım dedim maşlallah ne güselll başlıyo tedaviler hey bakın sakın tedavi bitip hamiş kladığınızda beni burda tek başıma bırakmayın hemşom ve de karnımın doyduğu yerdeki hemşommmmolumunekankayizsmile

sevalcim ben seni bi arkadaşla karıştırdım kimdi nasıldı bi zahmet tekrar anlatsana bana yaaa kusura bakma:utangac:

merak etme canım seni tek bırakmayız sıkı takipçin olacaz inş.
ben veni vidi de ali beyin hastasıyım daha önce eurofertilde yaptırdım zeki beydi doktorum zeki bey ordan ayrılınca bende veni vidiye gittim durum bundan ibaret canım

slmmm kısslarr :) ben bugün tüm tetkiklerimi yaptırdım ekg,aksiğer us, hormon...vb iğnelerimi de aldımm yarın allahın izni ile start vericez yumoşları büyütmeye :))

hemşoom unutur muyus seni hiç, berabwer çıktık yola.. beraber döncez inşallahh..

bi de kızlar cetrotide kullanan var mı kısa prptpkolde.. iğneyi görünce tırstım azcık.. nası yapıcam ben onu kendime...

bende yarın sabah hastaneye gidecem ilaçlarıda yarın alıyorum allah kısmet ederse cetrodide iğne kullandım daha önce acısı yok korkma bu seferde kullanacam hadi hayırlısı canım:Saruboceq:

idilcim sendemi yarın başlıyorsun iğnelerine hadi hayırlısı olur inşallah. Bende yarın 4te mayada olucam ilk lucrinimi orda vurulacağım birde o dediğin tetkikleri götüreyim diyorum yaptırın dediler ama tedaviye başlamadan bakılması gerekmezmiydi

hadi hayırlısı benim kısa prptokol olunca çok hızlı oldu herşey.. allahtan lucrin derdim yok bu defa.. direk puregona başlıyorum inşallah.. canım tetkikleri genellikle ekg ve akciğer us yi anestezi için istiyolar.. hormonlarda da bi sıkıntı var mı diye ama tabi sen götür dosyana koysunlar :)) maya sevimli bi yer pozitif bi yer inşallah çanlarımız çalıcak bu defa :)

bende yarın sabah hastaneye gidecem ilaçlarıda yarın alıyorum allah kısmet ederse cetrodide iğne kullandım daha önce acısı yok korkma bu seferde kullanacam hadi hayırlısı canım:Saruboceq:

hadi canım hepimiz bi hengame ile koyulduk yola sonu iyi olsunn.. cetrotide nasıl yapılıyo pekii. o tozun hepsini bi kerede mi çekicez bi de o da göbekten mi

hımmm anladım şimdi valla ne güzel site ya kendi kendimizin doktoruyuz paylaşım gerçekten çok güzel. Evt çok pozitifler bu bana çok iyi geliyor idilcim

idilcim ben hep hastanede yaptırdım iğnemi acıtsaydı eğer emin ol unutmazdım ama göbektenmiydi değilmiydi şuan hatırlayamadım haziran ayında yaptırmıştım çünkü

idilcim sonuçlarımız sevgililer gününe yetişiyor sanırım umarım güzel bir hediye olur eşlerimize
benim ilk sonucum evlilik yıl dönümüne denk gelmişti

hımmm anladım şimdi valla ne güzel site ya kendi kendimizin doktoruyuz paylaşım gerçekten çok güzel. Evt çok pozitifler bu bana çok iyi geliyor idilcim

evet benim de öyle tercih etmemdeki en önemli şey bu çünkü bana yansıyo dr un ve hemşirelerin tavrı.. şimdi hemşirem arkadaşım gibi.. geçen sefer değerlerim istenilen gibi olmayınca osman hoca beni aradı mesela..moral vermek için.. işlemlere de rahat giriyosun tabii..

idilcim ben hep hastanede yaptırdım iğnemi acıtsaydı eğer emin ol unutmazdım ama göbektenmiydi değilmiydi şuan hatırlayamadım haziran ayında yaptırmıştım çünkü

ben geçen sefer lucrini de puregonu da kendim yaptım ama cetrotide biraz daha farklı geldi. yaparım onu da o zaman :))

evet canım sanırım benimki tam 12-13-14 şubat gibi olcak belki de en büyük hediyeyi vericez onlara :))) ayy süperr olur ama tabi aksini düşünmek bile istemiyorumm

merak etme canım seni tek bırakmayız sıkı takipçin olacaz inş.
ben veni vidi de ali beyin hastasıyım daha önce eurofertilde yaptırdım zeki beydi doktorum zeki bey ordan ayrılınca bende veni vidiye gittim durum bundan ibaret canım

saolunnn canlarımmmmdelikafaduldendelikafadulden
önce ben sizi takip etcemmm sonra sizz beniiikaydirigubbakcemile2
seval benm de ilk doktorum zeki akkum biliomusun ama senn kaderini bende yaşadım tedavi bitmeden zeki ortadan kaybolduuuakannehir napcağımı şaşırdım önce takip ettim nereye gidiyosa bende gideyim diye ama bi yerde uzun süre kalmadığını görünce vaz geçtim artıkkk:dilcikar:

kızlar cetrodite çatlatma iğnesi değil mii?

Hayir canim cetrodite catlatma ignesi degill ..

Bilakis yumurtalar tam gelismeden catlamasin diye baskilayici bir igne ..

Ben hem puregon kullanmaya devam ettim , hem de cetrodite kullandim ..

Daha önceki tedavimde ..

Bu ay dondurulmus embriyolarimla tedavime baslayacagim . Beklemedeyim ..

Merhaba,
kızlar haftaya regl gunum 2.gunu doktora gıdıcem ıgneler kac gun suruyor kacıncı gun yumurtaları topluyorlar kacıncı gun tarnsfer oluor?

Back