• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LıSTESı

:Saruboceq:BıSMıLLAHıRAHMANıRAHıM :Saruboceq:

ıDıL.............................................................ŞUBAT /2.DENEME/MAYA TÜP B
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENı VıDı TÜP B.
PATRıCıA....................................................ŞUBAT
SıLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI
DıDEMKRT..................................................OCAK
BEBıŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA TÜP B....YUMOŞLARI BÜYÜTMEYE BAŞLADI :))
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT
GUNSEN.....................................................OCAK/ UMUT TÜP BEBEK
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT /3.DENEME
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERıKAN
TOK........................................................... .ŞUBAT
ARKAMAHALLE...........................................ŞUBAT/4.DENEME/YURT DIŞI
MEHSıLOPı..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA TÜP B
APPLE23.....................................................ŞUBAT/3.DENEME/
ARTRıT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WıNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENı VıDı TÜP B
GÜGÜ.........................................................ŞUBAT/2.DENEME/ UMUT TÜP BEBEK
DELıMAVı....................................................ŞUBAT/2.DENEME
TURKUAZ_TURKUAZ9..................................ŞUBAT/2.DENEME
MAVıELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/ıZMıR ŞıFA
GÜLGÜZELı1769...........................................ŞUBAT/1.DENEME/ACIBADEM
RENO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME
EKıNOKS.....................................................ŞUBAT/2.DENEME/GÜRGAN KLıNıK
HASKENA....................................................ŞUBAT/1.DENEME/BAHÇECı

arkamahalle canim sürekli öyle yapiyorum zaten bugünki ignemde kanamadi zaten....

bebis-asuman canim bu arada bol bol kuru incir ve ceviz ye yumurtalari kaliteli yapiyormus tercübeli bir arkadasim söylemisti

merhaba arkadaşlar bende şubatta tedaviye başlıyanlardanım.hakkımızda hayırlısı olur inşallah

merhaba ekıntos bende gurgan klınıkte yaptırmatı dusunuyorum sen basladınmı nasıl memnunmusun basladıysan hangı asamadasın

seval uğur bey burada yaptırmak istesen nereye yönlendiriyodu bişey söyle dimii?

slm kısslaarr ben biraz geç kaldım bu gece.. ama bi merhba diyim dedim.. ben bugün kırmızı kartlı iyice gördüm yarın tahlillerimi yapptırım alllahın izni ile çarş yumoşları büyütücem.. inşallahh bi aksilik çıkmaz da :)) yaklaşmak heyecan veriyooo

bu arada idilcim benim bünyede seni kıskandı heralde bugün bende bir sürprizle karşı karşıya kaldım
cumayı beklerken bugün oluverdi. bende çarşamba başlarım galiba ilaçlara

merhaba canım kesinlikle mucize..nutku tutuluyo insanın ve bi kere daha inananıyorum ki rabbim ol dediğinde oluveriyo :)

süperrr sevallcim iyi oldu bi kaç gün erken kavuşuruz biz de minik mucizlerimize inşallahhh

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaklaştıkça korkuyorum aslında...yine umutlarım yıkılır mı, emeklerim uçar gider mi diye..
yine boynum bükük, evim sessiz sedasız kalır mı diyee..ama umudu da bırakmak istemiyorum.. sonunda yüzüncü kattan çakılmış gibi olma ihtimalim olsa da umudum olsun istiyorum..belki de bu defa uçan hayallerim değil ben olurum.. bu son olur.. yüzüm güler diye, kucağım dolar, anne olurum diye heyecanlanıyorumm çok eyvahedigeldismile

al bendende o kadar her ihtimali düşünüyorum bende ama daha çok yüzümüzün güleceğini evlerimize neşe dolacağını hissediyorum allah bize o güzel anları yaşatacak buna inanıyorum emeklerimiz boşa çıkmaz inş. düşündükçe kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor.

Back