Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

yaptığın çok yanlış olmuş herkesin bebeği var diye bebek istenmezki... eşini de anla ve 2 nizinde en uygun olduğunuz zamanda çocuk işini düşünün. her ne kadar en büyük iş anneye de düşse babanın hakkını vermek lazım belki sıkıntılı bir hamilelik geçireceksin tüm temizlik yemek eşine bakmak zorunda kalacak bu durumda eşin isteksiz olduğu için hep başına kakacak severek isteyerek yardım etmeyecek. bunları da düşün.

Hayır canım benim kayinvalidemden dolayi eşim yok falan diyodu suan kimseyi duymuyoruz ben kaç defa oturup konuştum bak gerçekten istemiyorsan olmasın Hayır dedi istiyorum dedi eminmisin dedim evet dedi

Merhaba kızlar son iki gün bata ama sanırım adet olacağım karnım çok agriyor. Sürekli kontrol halindeyim. Yapmayacağım dediğim stresi yapıyorum.

Merhaba kızlar son iki gün bata ama sanırım adet olacağım karnım çok agriyor. Sürekli kontrol halindeyim. Yapmayacağım dediğim stresi yapıyorum.
Al bendende o kadar canım bugün olmadım daha gün bitmedi ama olmazsam 14 Şubat bekliycem ama inşallah olmam bat

Al bendende o kadar canım bugün olmadım daha gün bitmedi ama olmazsam 14 Şubat bekliycem ama inşallah olmam bat
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin elbet olacağı vakti kararlamistir. Ama neden strese girmeden duramıyoruz onu bir çözemedim. Üstelik nasip Olursa ikinci bebeğim olacak.inşallah sende adet olmazsın kucağına alırsın bebeğini. Karnım agridikca umutsuzluğa düşüyorum. Her an olacak gibi

kızlar bende sanırım bu ayın sonuna haber bekliycem bu ay geçmez bize keşke ilk günden öğrenilecek bir şey olsada bize söylese böyle beklemek insanı piskolojik olarakta etkiliyor ve ister istemez bünyemiz kendini hamile zannedip gecikebilir bakalım bu ay sonunda görcem ben, bu ay ilk denememiz 2 kere denedik gün aşırı takvimle yumurtlama döneminde inşallah tutar ...

selam bende 2 gebelik bekliyorum oğum var 7 yaşında ama 6 aydır olmuyor sen dr gittinmi rekrar hormon testlerimi yaptım normal dedi yaş geçiyor merak ediyorum onunla mı ilgilidir diye

Aynen canım benim benim hiç bebeğim yok ondan çok istiyorum bebeğim olsun inşallah adet olmam canım benim dua et lütfen

selam bende 2 gebelik bekliyorum oğum var 7 yaşında ama 6 aydır olmuyor sen dr gittinmi rekrar hormon testlerimi yaptım normal dedi yaş geçiyor merak ediyorum onunla mı ilgilidir diye
Ben gitmedim doktora zaten kararımız çok ani oldu. İstemiyorduk ikinci bebeği. Kızım 5 yaşında. Lakin birkaç ay sabrettikten sonra olmazsa bir doktora giderim. İstersen sen git 6 ay olmuş çünkü. Çok uzun bir zaman değil ama yinede için rahat eder.benim.ilk kızımda 7 ayda gelmişti.

Aynen canım benim benim hiç bebeğim yok ondan çok istiyorum bebeğim olsun inşallah adet olmam canım benim dua et lütfen
Ederim canım bir an önce annelik duygusunu tat inşallah. Şu soğan kürünü denemeyi düşünüyorum buraya adet olursam eğer. Kendi kardeşimde Pko varken ikinci ayda bu soğan kuru ile hamile kaldı. Çok şaşırdık. Doktor uzun zaman alır demişti. Sonra başka sayfalarda da okudum genellikle hızlı sonuç almışlar. Rahmi temizleyip hazırlıyor ve sağlıklı yumurtlamayı sallıyormuş. Sende bir oku istersen. Adet olursak birde onu deneriz. Tuvaletten çıkamıyorum meraktan.

benim ilki 18. ayda gelmişti bütün tetkikler yapıldı eşimin bile ozaman hiç bir sorun yok dendi,şimdi yine kanda hormon baktırdım ama norömal değerler ..bilemiyorum ki..

benim ilki 18. ayda gelmişti bütün tetkikler yapıldı eşimin bile ozaman hiç bir sorun yok dendi,şimdi yine kanda hormon baktırdım ama norömal değerler ..bilemiyorum ki..
Şu arkadaşa yazdığım soğan kürünü sende denesene. Genelde hep olumlu sonuç almışlar. Allah elbet zamanını kararlamistir. İnşallah busefer çok bekletmezler benimde yaşım 32

Aynen canım benim bi bakalım eğer olmazsa zaten deneyecem ne gerekiyorsa

Ya bu saglik ocagindaki testlerde yanilma payi varmi acaba ben hala adet olmadim anlamiyorum o zaman neden olmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…