Hayır canım benim ama erken olduğunu söyledi bana bende çok ağladım çevremde herkesin bebeği var benim ki yok diye zor ikna ettim ama olacak gibi de değil suan hasta olacakmisim gibi bi his var içimde bilmiyorum neden oldu böyle .s.s.s.s.s
Daha demin ovülasyon testi yaptim ve sanki coooooooook silik bir cizgi varmis gibi. Gercekten varmi yoksa benmi birseyler görüyorum, bilmiyorum valla.
Ne diyelim cidden hayirlisi :)
Hayır canım benim kayinvalidemden dolayi eşim yok falan diyodu suan kimseyi duymuyoruz ben kaç defa oturup konuştum bak gerçekten istemiyorsan olmasın Hayır dedi istiyorum dedi eminmisin dedim evet dediyaptığın çok yanlış olmuş herkesin bebeği var diye bebek istenmezki... eşini de anla ve 2 nizinde en uygun olduğunuz zamanda çocuk işini düşünün. her ne kadar en büyük iş anneye de düşse babanın hakkını vermek lazım belki sıkıntılı bir hamilelik geçireceksin tüm temizlik yemek eşine bakmak zorunda kalacak bu durumda eşin isteksiz olduğu için hep başına kakacak severek isteyerek yardım etmeyecek. bunları da düşün.
Hayır canım benim kayinvalidemden dolayi eşim yok falan diyodu suan kimseyi duymuyoruz ben kaç defa oturup konuştum bak gerçekten istemiyorsan olmasın Hayır dedi istiyorum dedi eminmisin dedim evet dedi
Öyle yani benim 1 tane eşim yok kayinvalidem karar veriyor herseyimize. Dha o zaman tamam.
Al bendende o kadar canım bugün olmadım daha gün bitmedi ama olmazsam 14 Şubat bekliycem ama inşallah olmam batMerhaba kızlar son iki gün bata ama sanırım adet olacağım karnım çok agriyor. Sürekli kontrol halindeyim. Yapmayacağım dediğim stresi yapıyorum.
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin elbet olacağı vakti kararlamistir. Ama neden strese girmeden duramıyoruz onu bir çözemedim. Üstelik nasip Olursa ikinci bebeğim olacak.inşallah sende adet olmazsın kucağına alırsın bebeğini. Karnım agridikca umutsuzluğa düşüyorum. Her an olacak gibiAl bendende o kadar canım bugün olmadım daha gün bitmedi ama olmazsam 14 Şubat bekliycem ama inşallah olmam bat
selam bende 2 gebelik bekliyorum oğum var 7 yaşında ama 6 aydır olmuyor sen dr gittinmi rekrar hormon testlerimi yaptım normal dedi yaş geçiyor merak ediyorum onunla mı ilgilidir diyeMerhaba kızlar son iki gün bata ama sanırım adet olacağım karnım çok agriyor. Sürekli kontrol halindeyim. Yapmayacağım dediğim stresi yapıyorum.
Aynen canım benim benim hiç bebeğim yok ondan çok istiyorum bebeğim olsun inşallah adet olmam canım benim dua et lütfenAllahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin elbet olacağı vakti kararlamistir. Ama neden strese girmeden duramıyoruz onu bir çözemedim. Üstelik nasip Olursa ikinci bebeğim olacak.inşallah sende adet olmazsın kucağına alırsın bebeğini. Karnım agridikca umutsuzluğa düşüyorum. Her an olacak gibi
Ben gitmedim doktora zaten kararımız çok ani oldu. İstemiyorduk ikinci bebeği. Kızım 5 yaşında. Lakin birkaç ay sabrettikten sonra olmazsa bir doktora giderim. İstersen sen git 6 ay olmuş çünkü. Çok uzun bir zaman değil ama yinede için rahat eder.benim.ilk kızımda 7 ayda gelmişti.selam bende 2 gebelik bekliyorum oğum var 7 yaşında ama 6 aydır olmuyor sen dr gittinmi rekrar hormon testlerimi yaptım normal dedi yaş geçiyor merak ediyorum onunla mı ilgilidir diye
Ederim canım bir an önce annelik duygusunu tat inşallah. Şu soğan kürünü denemeyi düşünüyorum buraya adet olursam eğer. Kendi kardeşimde Pko varken ikinci ayda bu soğan kuru ile hamile kaldı. Çok şaşırdık. Doktor uzun zaman alır demişti. Sonra başka sayfalarda da okudum genellikle hızlı sonuç almışlar. Rahmi temizleyip hazırlıyor ve sağlıklı yumurtlamayı sallıyormuş. Sende bir oku istersen. Adet olursak birde onu deneriz. Tuvaletten çıkamıyorum meraktan.Aynen canım benim benim hiç bebeğim yok ondan çok istiyorum bebeğim olsun inşallah adet olmam canım benim dua et lütfen
benim ilki 18. ayda gelmişti bütün tetkikler yapıldı eşimin bile ozaman hiç bir sorun yok dendi,şimdi yine kanda hormon baktırdım ama norömal değerler ..bilemiyorum ki..Ben gitmedim doktora zaten kararımız çok ani oldu. İstemiyorduk ikinci bebeği. Kızım 5 yaşında. Lakin birkaç ay sabrettikten sonra olmazsa bir doktora giderim. İstersen sen git 6 ay olmuş çünkü. Çok uzun bir zaman değil ama yinede için rahat eder.benim.ilk kızımda 7 ayda gelmişti.
Şu arkadaşa yazdığım soğan kürünü sende denesene. Genelde hep olumlu sonuç almışlar. Allah elbet zamanını kararlamistir. İnşallah busefer çok bekletmezler benimde yaşım 32benim ilki 18. ayda gelmişti bütün tetkikler yapıldı eşimin bile ozaman hiç bir sorun yok dendi,şimdi yine kanda hormon baktırdım ama norömal değerler ..bilemiyorum ki..
34 yaşındayım korkuyorum bir aksilik olmaz inşallah.Şu arkadaşa yazdığım soğan kürünü sende denesene. Genelde hep olumlu sonuç almışlar. Allah elbet zamanını kararlamistir. İnşallah busefer çok bekletmezler benimde yaşım 32
Aynen canım benim bi bakalım eğer olmazsa zaten deneyecem ne gerekiyorsaEderim canım bir an önce annelik duygusunu tat inşallah. Şu soğan kürünü denemeyi düşünüyorum buraya adet olursam eğer. Kendi kardeşimde Pko varken ikinci ayda bu soğan kuru ile hamile kaldı. Çok şaşırdık. Doktor uzun zaman alır demişti. Sonra başka sayfalarda da okudum genellikle hızlı sonuç almışlar. Rahmi temizleyip hazırlıyor ve sağlıklı yumurtlamayı sallıyormuş. Sende bir oku istersen. Adet olursak birde onu deneriz. Tuvaletten çıkamıyorum meraktan.
Ya bu saglik ocagindaki testlerde yanilma payi varmi acaba ben hala adet olmadim anlamiyorum o zaman neden olmiyorum
CANIM HANGİ SAĞLIK OCAGINDA YAPTIRDIN, İZMİRDENSİN SANIRIM. NEKADAR SÜREDE ÇIKTI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?