Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Artık ben de aranizdayim

Heyecanlı bekleyiş bende de var. 4 aydır çift çizgi görme ümidim hüsranla sonuçlandı. Bat 16 Şubat, sabirsizligim
doruklarda, zaman geçmiyor. Rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese.

Benim de bat 17 şimdiden hamilelik psikolojisine girmeye başladım ( test almamak için kendimi zor tutuyorum...​

Haklısın canım benim bizde denedik geçen ay daha reglime 5 fun var ama gecmiyo o 5 gün bazı belirtiler var ama bilmiyorum reglide olablir
Ben 5 gün kala idrar testi yaptım silik çıktı beta baktırdım 97 çıktı bi test yap istersen

Test olsa durmam ama sonra üzülmekten korkuyorum o yüzden bekleyelim sizde belirti var mı henüz?

Test olsa durmam ama sonra üzülmekten korkuyorum o yüzden bekleyelim sizde belirti var mı henüz?
Ben o kadar yorum okudum ki hamilelik belirtisi üzerine bende adam akıllı hiç biri olmadı sadece daha duygusal hissediyordum kasık ağrısı vardı ama beni şaşırtan tek bişi vardı AVM lerde Xray e girmek istemiyordum

Hissetmişsiniz demek ki Rabb'im bize de nasip etsin o heyecanları...bende kasık Ağrı'sı falan yok ki daha bat a 9 gün var sanırım çok erken..

Hissetmişsiniz demek ki Rabb'im bize de nasip etsin o heyecanları...bende kasık Ağrı'sı falan yok ki daha bat a 9 gün var sanırım çok erken..
Ben 10 gün kala eşimle beraber gittim hastaneye ama yaptırmadan çıktım Rabbim isteyen herkese nasip etsin perşembe beta tekrarlanacak düzenli bi şekilde yükseliyor mu diye 1 hafta kala yaptır bana kalırsa zaman geçmiyor biliyorum ne demek olduğunu

Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...eşim bunalıyor ben biraz abartıyorum sanırım o yüzden burada deneyimli olanların yazdıklarını okuyorum...

Ama canım ya sonuç negatif çıkarsa çok üzülürüm. S.S. s
Bende o yüzden yaptırmadım zaten bana kalsa adet günü geçtikten sonra yapacaktım ama c tesi günü mide ağrısı için ilaç alacaktım ne olur ne olmaz diye idrar testi yaptım silik çıktı almadım ilacı dünde beta baktırdım daha çok yeni bekleme sürecindesürecindeyim bende hepimiz mutlu haberler alalım inşallahhh

Valla bunu ben baskalarina diyordum fakat isin icine girince cidden öyle olmadigini fark ettim
Sürekli aklimda, bu hafta övülasyonum var, bir app'e göre ayin 14ünde, digerine göre ayin 11'inde ve simdiden stres telas yapiyorum ister istemez. Ne bilim kim bilir bu ay olmazsa o zaman heycan azilir. Bu duygulari yeni tadiyorum diye bence dahada heycanliyim.

Bu arada amin canim, tesekkür ederim. Umarim fazla beklememem. Umarim her bebek istiyen, bebegi olur. Ha bide tebrik ederim canim. Sag salim kucagina alirsin insallah

Haklısın canım benim bizde denedik geçen ay daha reglime 5 fun var ama gecmiyo o 5 gün bazı belirtiler var ama bilmiyorum reglide olablir

Senin durumun benimkinden daha heycanli!!
Umarim o cift cizgiyi görürsün canim. Kesinlikle bizleri haberdar et.

Ben tıpkı sizin gibi regli belirtileri yaşadım.Kasığımın sol tarafında çok şiddetli sancı bel ağrısı göğüs ağrısı sinir bozukluğu rutin belirtiler yani.Hatta boş boş 5 gün boyunca ped değiştirdim :)
Ama regli olmama henüz 3 gün vardı ve çok sancım vardı eşimle sinemaya gittik film başlamadan önce iş olsun diye gidip eczaneden bir test aldım wc gidip acele acele testi yaptım.Testin sonucuna bakmadan peçeteye sarıp çantama attım :) Filmin arasın da testi çantamdan çıkarıp bakayım dedim o da ne? Çift çizgi Şok oldum inanamadım hiç beklediğim bir durum değildi.Ertesi gün doğru hastaneye Genel idrar ve Kan testi dahil komple Chekaup yaptırdım tabi gebelik şüphesi olduğunu da söyledim.
BetaHCG değerim 196.3 çıktı 2 gün sonra tekrar gidip test yaptırdım 844.2 çıktı.
Tabi herşeyin Allahtan hayırlısı.
Veren de alan da Yüce Rabbim.
Alemlerin Rabbi yüce Allah dileyen ve hakeden herkese hayırlı sağlıklı ve imanlı evlatlar nasip etsin inşaAllah.

Ama canım ya sonuç negatif çıkarsa çok üzülürüm. S.S. s
Netice de kan testi yapınca da negatif çıkarsa yine üzüleceksiniz.
Ben reglime 3 gün kala idrar testi yaptım pozitif çıktı.
Döllenme erken olmuşsa adetine 4 gün kala da çıkıyor.
Bu benim 3. Gebeliğim olduğu için tecrübeliyim

kizlar folic asit falan basladiniz mi?
Folik asit Kan değeri ölçümü yapılarak başlansa daha iyi olur.
Çünkü kansız anne adayları için Folibol normal adaylar için de folidoce tablet hergün sabah kahvaltıdan sonra 2 tane bol suyla kullanılmalıdır.
Gece ve Akşam kullanıldığında uykusuzluk ve baş ağrısı yapabiliyor.
Ve gebelikten en az 3 ay önce başlandığı zaman anomali yani sakat bebek riskini tamamen düşürür.Gebelik sırasın da kullanılan folikasit takviyesi anne ve bebeği için sadece kan yapar ancak anomali riskini düşürmez.
Bu sebepten gebe kalmadan önce en az 3 ay folik asit takviyesine başlamak ve bol bol ıspanak marul brokoli gibi maydanoz hariç yeşilliği bol taze sebze tüketimi yapmak gerekir.

evet evet bende bu sebeple basladim bi 20 gun oldu merak ettim aramizda baska baslayanlarda var mi diye. doktorlar soylemeyi unutabiliyolar bide hatirlatmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…