Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canımcım gaye kullanmıştı gelince sorarız tatlımmm ben hiçbir tedavi yöntemi kullanmadım o yüzden fazla bilgim yok şekerim

sağol canım...sen 8 ay bişi yapıpmı bekledin....benim aslında ilk ayım gitmesemmi diyorum ama boşe beklerim gibi geliyor

sağol tatlım
hiçbir test yapmadan 8 ay verdi
bu doktorların bu huyuna kızıyorum
neyse hayırlısı mugiciğim yaaa

sağol tatlım
hiçbir test yapmadan 8 ay verdi
bu doktorların bu huyuna kızıyorum
neyse hayırlısı mugiciğim yaaa

valla banada kan testı yaptılar yanlızca
bızde testsız denıyoruz ıste
bakalım hayılrısı canım dedıgın dogru
beklıyoz
sempatiksalakcinni

sağol canım...sen 8 ay bişi yapıpmı bekledin....benim aslında ilk ayım gitmesemmi diyorum ama boşe beklerim gibi geliyor

ben haziranda korunmayı bıraktım canım temmuzda dr gittim genel muayene etti.
sonra 8 ay deneyin olmazsa gelin dedi. Bizde 8 ay normal bi şekilde çalışmalarımızı yaptık.
bu ay olmazsa gelecek ay dr a gideriz artık

sende pko varmıydı peki

valla banada kan testı yaptılar yanlızca
bızde testsız denıyoruz ıste
bakalım hayılrısı canım dedıgın dogru
beklıyoz
sempatiksalakcinni

çünkü bafo da aynı şekilde korunmuş
sonra bebek düşünmeye başlayınca olmayınca dr gitti. dr deneyin bir süre diyor olmayınca dr bu sefer test yaptıryor. Testler sonucu tüp bebek tedavisi oldu.
Yani doktorların tüm testleri uygulamadan bekleyin demeleri biraz düşüncesizlik oluyor

edacığım inş. 4 martta güzel haberini alıp bol bol halay çekeriz canım benim yaaa az kaldı inş.:Saruboceq:

aynen oyle
banada sacmalık gıbı gelıyor
bır problem var ıse
bosa denıyoruz vsvs dıye dusunuyorum bazen
neyse takmayalım

günaydın kıslar
ben henüz regl olmadım beklmedeyim bugün test alıp yapıcam hiç umudum olmasada boshayallersmile

barays, edut, mugmug1
günaydın kızlar nasılsınız
umarım hamiş haberleri gelir bugün ayşen testi ne zaman yapacaksın canım
hemen yapta bizi fazla bekletme halaya hazırız

kızlar işlerim çok yoğun şu iki günüde atlatırsam daha rahat gelecem topiğee denetim var 14001 yarın ona hazırlanıyoruz

canım ben kontrole gittiğimde dr herşey normal dedi. hatta yumurtalarımı göstermişti. adetlerim düzenli oluyor.
bekliyoruz işte tatlım

benim kafamı karıştıran ne biliyormusun kuzum...ben pkoluyum bi sürü doktor gezdim bazıları dediki sende adet düzensizliği yok, dene..bazıları dediki yumurtalarınızı uyarmak için tedaviye hemen başlayın...

mervam senin 16 şubat
mugi 17 şubat az kalmış umarım güzel haberler alırız

ınsallah canım eger bugun olmassam yarın sabah test yapacaam eger cıkarsa hemen doktora gıdecem cunmu benım kımyasal dusugum oluyoo progestan falan verrıır heraal
ay ınsallah oluryyaa
rabbım kımseye aratmasııın benım ıkıncı olmasına ragmeeen hıc olmayanlara sabır versııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…