Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlar bende geldim benim yumoşlar büyümüş nihayet 19-20 mm lik yumoşlarım varmış dün gece çatlatma iğnemi vuruldum yarın aşılama alah izin verirse 4 mart perşembe yeni tarihim olarak veriyorum kızlar allahım hakkımızda hayırlısını versin..........

inşallah güzelim allah gönlüne göre versin

kızlar ben bu ay adet olunca..ki umarımm olmam ama tahminen olacağım.... doktora gitmeye karar verdim adetimin 2-3 . günü. doktorumuda buldum..yeni bir doktor yeni bir başlangıç...tahminen klomene başlayacağım... iyimi yapıyorum bilmiyorum ama beklemek beni yoruyor..ve eşim sürekli benimle olmadığından zaten yumurtalama günlerimi hep kaçırıyoruz bari beklemeyeyim dedim...ne dersiniz klomen iyi bir seçimmi? klomenle tedavi olup hamile kalan duydunuzmu hiç? içim böle bir tuhaf

sen fena üşütmüşsün canım ya ilaç falan kullanmıyormusun?

yok kuzum..ama zaten tuhaf olan sadece deli gibi öksürüğüm var ama göğsümden hırıltı felan yok...ama resmen ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum tutunca...anlaamdım...

kızlar ben bu ay adet olunca..ki umarımm olmam ama tahminen olacağım.... doktora gitmeye karar verdim adetimin 2-3 . günü. doktorumuda buldum..yeni bir doktor yeni bir başlangıç...tahminen klomene başlayacağım... iyimi yapıyorum bilmiyorum ama beklemek beni yoruyor..ve eşim sürekli benimle olmadığından zaten yumurtalama günlerimi hep kaçırıyoruz bari beklemeyeyim dedim...ne dersiniz klomen iyi bir seçimmi? klomenle tedavi olup hamile kalan duydunuzmu hiç? içim böle bir tuhaf

edut sen zaten pkolu değilmisin klomen kullanmasan bile yumurta takibi yaptırarak çalışman bence daha faydalı olur canım :lepi:

bafo ;
başladın mı bugün işe?
nasılsın bakalım? belirtie var mı dşye sormuyorum akşam okudum yazdılklarını
inş. bebişin bu ay seninlediropuyorumnanaktan

bende geçen ay bir öksürüğe tutuldum ilaçta kullanamadım canım çıktı boğulacak gibi oluyordum neyseki geçti bol bol su iç boğazını ıslak tut eduttcum odanı sürekli havalandır bitki çayları falan iç canım benim

sağolun kızlarrrr...içiyorum su sonra ballı zencefil, sonra bitki çayı...birazdanda türk kahvesi içicem keyiften değil...:))))....

bu arada doktora ilk gidicem zaten bittecim benim tahminim klomen belki vermez..ama böle şansa beklemek beni boğuyor

sağolun kızlarrrr...içiyorum su sonra ballı zencefil, sonra bitki çayı...birazdanda türk kahvesi içicem keyiften değil...:))))....

bu arada doktora ilk gidicem zaten bittecim benim tahminim klomen belki vermez..ama böle şansa beklemek beni boğuyor

canım sen zaten şu tedaviye başlayacam diye kendini şartlandırma tatlım doktorun seni yönlendirir kaydirigubbakcemile5
benimde bu ay 8 doluyor bu ay olmazsa regl sonrası dr a gitmeyi düşünüyorum
ne dersiniz gideyim mi?

canım sen zaten şu tedaviye başlayacam diye kendini şartlandırma tatlım doktorun seni yönlendirir kaydirigubbakcemile5
benimde bu ay 8 doluyor bu ay olmazsa regl sonrası dr a gitmeyi düşünüyorum
ne dersiniz gideyim mi?

öyle tabi...ama klomen hiç kullanmadım kullanırsam dezavantajı nedir?yada hemen işe yararmı? :Saruboceq: endişeliyim kuzum napam:)))

öyle tabi...ama klomen hiç kullanmadım kullanırsam dezavantajı nedir?yada hemen işe yararmı? :Saruboceq: endişeliyim kuzum napam:)))

canımcım gaye kullanmıştı gelince sorarız tatlımmm ben hiçbir tedavi yöntemi kullanmadım o yüzden fazla bilgim yok şekerim

günaydın mugiiiii

gunaydın canım
bence adetten sonra doktora bır ugra
bende nısanda gıdecem ılk hafta bırsey olmazsa o doneme kadar
banada 6 ay vermıstı
bakalım
ıcın rahatlar en azından
ınsallah ıhtıyac kalmaz oncesınde hamıle kalırsın
buda benım temennım ohaoldumsmile

X