günaydın kızlar bende geldim benim yumoşlar büyümüş nihayet 19-20 mm lik yumoşlarım varmış dün gece çatlatma iğnemi vuruldum yarın aşılama alah izin verirse 4 mart perşembe yeni tarihim olarak veriyorum kızlar allahım hakkımızda hayırlısını versin..........
günaydın kızlarrr
öksürüklü:)))
sen nasılsın
sen fena üşütmüşsün canım ya ilaç falan kullanmıyormusun?
kızlar ben bu ay adet olunca..ki umarımm olmam ama tahminen olacağım.... doktora gitmeye karar verdim adetimin 2-3 . günü. doktorumuda buldum..yeni bir doktor yeni bir başlangıç...tahminen klomene başlayacağım... iyimi yapıyorum bilmiyorum ama beklemek beni yoruyor..ve eşim sürekli benimle olmadığından zaten yumurtalama günlerimi hep kaçırıyoruz bari beklemeyeyim dedim...ne dersiniz klomen iyi bir seçimmi? klomenle tedavi olup hamile kalan duydunuzmu hiç? içim böle bir tuhaf
sağolun kızlarrrr...içiyorum su sonra ballı zencefil, sonra bitki çayı...birazdanda türk kahvesi içicem keyiften değil...:))))....
bu arada doktora ilk gidicem zaten bittecim benim tahminim klomen belki vermez..ama böle şansa beklemek beni boğuyor
canım sen zaten şu tedaviye başlayacam diye kendini şartlandırma tatlım doktorun seni yönlendirir kaydirigubbakcemile5
benimde bu ay 8 doluyor bu ay olmazsa regl sonrası dr a gitmeyi düşünüyorum
ne dersiniz gideyim mi?
öyle tabi...ama klomen hiç kullanmadım kullanırsam dezavantajı nedir?yada hemen işe yararmı? :Saruboceq: endişeliyim kuzum napam:)))
günaydın mugiiiii