ıyıyım canım
sen nasılsın?
beklıyz ıste
malum gun yarın
1 ayı daha atlattık ıste
:kedi:
kızlar işlerim çok yoğun şu iki günüde atlatırsam daha rahat gelecem topiğee denetim var 14001 yarın ona hazırlanıyoruz
ınsallah canım eger bugun olmassam yarın sabah test yapacaam eger cıkarsa hemen doktora gıdecem cunmu benım kımyasal dusugum oluyoo progestan falan verrıır heraal
ay ınsallah oluryyaa
rabbım kımseye aratmasııın benım ıkıncı olmasına ragmeeen hıc olmayanlara sabır versııın
ayy kıslar bende umut yok ama iştee mafoldumben
ben normalde 25 günde regl oluyodum geçen ay 20 gün gecikmeli oldum gecikmeli olduğum içinde siklus arasını 35 gün die çıkardı ovlsyn hesaplamada bir dahaki regl tarihini 21 şubat die verdi
bugün 30 günüm biraz karışık mı oldu nedir :hulya:
eşim yarın sperm testi vereceği için bugün hani olurda belki varsa boşa vermesin die yapıcam
canım inş. önce sizlerden hamiş haberi alırız sonra bizlerde hamiş haberlerimiz veririz inşallah:lepi:
canım lapaci arkadaşımız var tam tedavi sürecine girerken hamiş olduğunu öğrendi 60 gün regl olamamıştı. Rabbim ol derse oluyor yani asla umutsuz olmamak lazımmm:Saruboceq:
yok kuzum..ama zaten tuhaf olan sadece deli gibi öksürüğüm var ama göğsümden hırıltı felan yok...ama resmen ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum tutunca...anlaamdım...
canım çok geçmiş olsun. Geçen yıl ocak şubat mart ayında bende çok çektim öksürüğü. 3 ay sürdü tüm tahliller yapıldı. Ciğer filmlerim çekildi. Ben hep dahiliyye gitmiştim. Sonra birde kulak burun boğaza gidiyim dedim . Bal ve tatlı türü yiyince daha çok öksürüyodum. Illadin isimli bir ilaç verdi 3 gün içinde geçti. Onun için yanlış doktora gidiyo olabilirsin. Tekrar geçmiş olsun.
valla banada kan testı yaptılar yanlızca
bızde testsız denıyoruz ıste
bakalım hayılrısı canım dedıgın dogru
beklıyoz
sempatiksalakcinni
öyle tabi...ama klomen hiç kullanmadım kullanırsam dezavantajı nedir?yada hemen işe yararmı? :Saruboceq: endişeliyim kuzum napam:)))
İNŞŞ HAMİŞSİNDİR CANIM DA REGLİ OLMAZSIN.mervamcım benım tam gunumde oluyor
yanı yarınnnnn
bakalım
huhu nasılsın mugıcım ..
ınsallah bu ay kafanı guzelce dagıtmıssındır....
bebe gelır ..hadı hayırlısı bakalım...
test ne zaman yapmayı dusunuyorsun pekı gecıkırse...
İNŞŞ HAMİŞSİNDİR CANIM DA REGLİ OLMAZSIN.
KIZLAR HAMİLE OLUNACAĞI ZAMAN ADET TARİHLERİ GECİKMEYE BAŞLARMIŞ DENİLİYO SİZCE DOĞRULUĞU VARMIDIR. BENDE HEP TARİHİMDEN ÖNCE OLURUM NEDENSE ?
:Saruboceq:
MUGİİ nerlerdesin tatlım bir ay daha geçti su gibi dimii inşallah bebiş gelmiştir bu ay :))))
valla bebıs kafamı dagıttım geldım yıne
gunumuz yarın
valla ne cabuk gecıyor bır ay
sen nasılsın?