Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayy kıslar bende umut yok ama iştee mafoldumben

ben normalde 25 günde regl oluyodum geçen ay 20 gün gecikmeli oldum gecikmeli olduğum içinde siklus arasını 35 gün die çıkardı ovlsyn hesaplamada bir dahaki regl tarihini 21 şubat die verdi
bugün 30 günüm biraz karışık mı oldu nedir :hulya:
eşim yarın sperm testi vereceği için bugün hani olurda belki varsa boşa vermesin die yapıcam :nazar:

ınsallah canım eger bugun olmassam yarın sabah test yapacaam eger cıkarsa hemen doktora gıdecem cunmu benım kımyasal dusugum oluyoo progestan falan verrıır heraal
ay ınsallah oluryyaa
rabbım kımseye aratmasııın benım ıkıncı olmasına ragmeeen hıc olmayanlara sabır versııın

canım inş. önce sizlerden hamiş haberi alırız sonra bizlerde hamiş haberlerimiz veririz inşallah:lepi:

ayy kıslar bende umut yok ama iştee mafoldumben

ben normalde 25 günde regl oluyodum geçen ay 20 gün gecikmeli oldum gecikmeli olduğum içinde siklus arasını 35 gün die çıkardı ovlsyn hesaplamada bir dahaki regl tarihini 21 şubat die verdi
bugün 30 günüm biraz karışık mı oldu nedir :hulya:
eşim yarın sperm testi vereceği için bugün hani olurda belki varsa boşa vermesin die yapıcam :nazar:

canım lapaci arkadaşımız var tam tedavi sürecine girerken hamiş olduğunu öğrendi 60 gün regl olamamıştı. Rabbim ol derse oluyor yani asla umutsuz olmamak lazımmm:Saruboceq:

canım lapaci arkadaşımız var tam tedavi sürecine girerken hamiş olduğunu öğrendi 60 gün regl olamamıştı. Rabbim ol derse oluyor yani asla umutsuz olmamak lazımmm:Saruboceq:

evet canım biliyorum lapacıyı ne diyelim herşeyin hayırlısı
verende allah vermeyende allah ondan gelen herşeye razıyız
artık alıştım zaten olmamasınada eskisi kadar canımı acıtmıyo sadece susuyorum artık

yok kuzum..ama zaten tuhaf olan sadece deli gibi öksürüğüm var ama göğsümden hırıltı felan yok...ama resmen ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum tutunca...anlaamdım...

canım çok geçmiş olsun. Geçen yıl ocak şubat mart ayında bende çok çektim öksürüğü. 3 ay sürdü tüm tahliller yapıldı. Ciğer filmlerim çekildi. Ben hep dahiliyye gitmiştim. Sonra birde kulak burun boğaza gidiyim dedim . Bal ve tatlı türü yiyince daha çok öksürüyodum. Illadin isimli bir ilaç verdi 3 gün içinde geçti. Onun için yanlış doktora gidiyo olabilirsin. Tekrar geçmiş olsun.

canım çok geçmiş olsun. Geçen yıl ocak şubat mart ayında bende çok çektim öksürüğü. 3 ay sürdü tüm tahliller yapıldı. Ciğer filmlerim çekildi. Ben hep dahiliyye gitmiştim. Sonra birde kulak burun boğaza gidiyim dedim . Bal ve tatlı türü yiyince daha çok öksürüyodum. Illadin isimli bir ilaç verdi 3 gün içinde geçti. Onun için yanlış doktora gidiyo olabilirsin. Tekrar geçmiş olsun.

sağol kuzum ben bakayım o ilaca...dahiliyeye gittim ben bakalım

gecen au ıkımızınde 21 dıyaa ondan sordum sonra17 oldun yaa benmı yanlıs bılıyoruum

valla banada kan testı yaptılar yanlızca
bızde testsız denıyoruz ıste
bakalım hayılrısı canım dedıgın dogru
beklıyoz
sempatiksalakcinni

huhu nasılsın mugıcım ..
ınsallah bu ay kafanı guzelce dagıtmıssındır....
bebe gelır ..hadı hayırlısı bakalım...
test ne zaman yapmayı dusunuyorsun pekı gecıkırse...

öyle tabi...ama klomen hiç kullanmadım kullanırsam dezavantajı nedir?yada hemen işe yararmı? :Saruboceq: endişeliyim kuzum napam:)))

ben kullandım canım aşılama öncesi yumurtalarını daha da gelişmesini sağlıyo tabi dezavantajları var çünkü hormon alıyosun bide yumurtanın kiste dönüşme riski var sanırım gayede öyle oldu ve dkh kullanmak zorunda kaldı. sen doktora git gerçekten o seni yönlendirir. eşinde bi sorun yoksa olur bence senin bebişin :lepi:

mervamcım benım tam gunumde oluyor
yanı yarınnnnn
bakalım
İNŞŞ HAMİŞSİNDİR CANIM DA REGLİ OLMAZSIN.

KIZLAR HAMİLE OLUNACAĞI ZAMAN ADET TARİHLERİ GECİKMEYE BAŞLARMIŞ DENİLİYO SİZCE DOĞRULUĞU VARMIDIR. BENDE HEP TARİHİMDEN ÖNCE OLURUM NEDENSE ?
:Saruboceq:

mervam bılemedım gecen ay kacında oldugumu ama yarın 29.cu gun yanı hastalanma tarıhım :p
bakalım goreces
Nurzul ınsallah
valla oyle dıyorlar
aksama olurmus
valla benımkı tıktık
aynı gununde aynı saatte

MUGıı nerlerdesin tatlım bir ay daha geçti su gibi dimii inşallah bebiş gelmiştir bu ay :))))

huhu nasılsın mugıcım ..
ınsallah bu ay kafanı guzelce dagıtmıssındır....
bebe gelır ..hadı hayırlısı bakalım...
test ne zaman yapmayı dusunuyorsun pekı gecıkırse...

merhaba canım
valla kafalar bu ay cok dagıldı
demın test yaptım negatıf
bakalım umıt bıtmez yıne sempatiksalakcinni

İNŞŞ HAMİŞSİNDİR CANIM DA REGLİ OLMAZSIN.

KIZLAR HAMİLE OLUNACAĞI ZAMAN ADET TARİHLERİ GECİKMEYE BAŞLARMIŞ DENİLİYO SİZCE DOĞRULUĞU VARMIDIR. BENDE HEP TARİHİMDEN ÖNCE OLURUM NEDENSE ?
:Saruboceq:

OLABİLİR DİCEM AMA BEBİŞİ ÇOK KAFAYA TAKTIĞIMIZ İÇİN OLABİLİR BENCEE:uhm:

valla bebıs kafamı dagıttım geldım yıne
gunumuz yarın
valla ne cabuk gecıyor bır ay
sen nasılsın?

VALLA BENİM BU AY HİÇ UMUDUM YOK EŞİM AMELİYAT OLALI BİR AY OLDU DAHA EN AZ 3 AY GEREKMİŞ ÖYLE DİYOLAR TABİ ALLAH BİLİRR :Saruboceq:

X