merhaba kızlar nasılsızın bafocum nasılsın sende belirtiler varmı bende kasığım pıt pıt atıyor bide çok tuvaletim geliyor sık sık
mervam------------------- 16 şubat
mugmug1---------------- 17 şubat
ravzanur------------------- 18 şubat
nilde------------------------ 20 şubat
kvrck---------------------- 21 şubat
Kızlar bu hafta sizin uğurlu haftanız olur inş.Sizlerden müjdeli haberler almayı bekliyorum.Rabbim hayırlı ise hepinizin güzel haberlerini almayı nasip etsin inş.
hoşgeldin bafo nasılsın
teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlı olur inşallah
burası sana ugurlu gelecek bak gor...bız burde aylardır beraberız:lepi:
ınsallah canım yaaa ugurlu olur bu haftaaa
canim dualariniz icin cokk tesekkurler .vallahi stresten migdem agriyoo benimm..esimle en son beraberligimizde hafif lekelenme geldii o gunden beri moralim sifir bu ayda olmadi galiba kizlarr cok kotuyum cokkk:sinifsinif:sizlerde degisiklik varmiiboshayallersmilemervam------------------- 16 şubat
mugmug1---------------- 17 şubat
ravzanur------------------- 18 şubat
nilde------------------------ 20 şubat
kvrck---------------------- 21 şubat
Kızlar bu hafta sizin uğurlu haftanız olur inş.Sizlerden müjdeli haberler almayı bekliyorum.Rabbim hayırlı ise hepinizin güzel haberlerini almayı nasip etsin inş.
canim dualariniz icin cokk tesekkurler .vallahi stresten migdem agriyoo benimm..esimle en son beraberligimizde hafif lekelenme geldii o gunden beri moralim sifir bu ayda olmadi galiba kizlarr cok kotuyum cokkk:sinifsinif:sizlerde degisiklik varmiiboshayallersmile
kızlar yeni bi hamiş haberi yok mu hala olsunda keyfim yerine gelsin benimde galiba bu ay olmadı moralim bozulmaya başladı yine daha 8 gün var adet olmama ama bu ayda çift çizgiyi göremiycem galiba ben mafoldumben
Napıyonuz kızlar ya ben Çok kÖtÜ bİ 3 gÜn geÇİrdİm cuma buray mesaj yazdım sonra tel geldİ kardeŞİm aĞlıyo arkadan bİ ses annem ÇıĞlık ÇĞılıĞa kolu kırılmıŞ tam cuma namazı vaktİ babam yok eŞİm kÖyde okulda ambulansa habermİŞ kardeŞİm ne olduĞumu bİlmedİm eve nasıl gİtİİm hatırlamıyorum sandalyeden dÜŞmÜŞ kol kırık omuzla dİrsek arası aŞaĞısı sallanıyo Çok kÖtÜydÜ ya 3 gÜndÜr gÜndÜz annemdeyİz akŞam yatmata eve gİdİyoz Çok ŞÜkÜr İyİ Şİmdİ alÇıda bugÜn amelİyat gerekİp gerekmİceĞİ bellİ olcak İnŞallah olmaz akŞam ben doktora gİdİcem yumurtalara bakılacak herŞey bİrbİrİne gİrdİ.....
günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın tatlım geldim sonunda...:)
hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin
bebeiş nasıl? kaç haftalık oldun?
uzunca bir süre fabrikada çalıştım iso dan dolayı şükürler olsun bitti yerime geldim sizlere kavuştum bebişim 17+3 haftalık oldu teyzesi nasipse temmuz sonunda bizimle olacak...:))))
geldiğine çok sevindim canımm
bizde baya bir topik dolaştık