Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar doktordan geldim mantar varmış bende bi fitil bide krem verdi klomen vermedi yumurtalıklarım tembelleşirmiş öle dedi progestan verdi sabah 1 akşam 2 tane 21 şubatta kullanıcam ben bal tarçın çörek otu kürüne başlıcam geç kalmış sayılırmıyım ayın 5inde adet olmuştum

ben arada yoğunlaşıyorum arada normalim tabi sadece cumaları...yoksa geneşlde yoğunum

aysima bana doktor adını versene kuzum tabi memnunsannn

cnm ben cankata funda doğana gidiyorum msj attım sana görmedin sanırım valla çok sevimli kadın hiç çekinmeden herşeyi sorabileceğin biri ben 1-2 kerede telle soru sormuştum cevapladı yani suratsız biri değil birde baya yaşlı tecrübeli diye düşünüyorum gereksiz ilaç vermiyo bugün onuda anladım bi git tanış derim

canım ben pko hastasıyım...ve bana açıklayacak beni motive edecek bir doktor arıyorum

canım ben pko hastasıyım...ve bana açıklayacak beni motive edecek bir doktor arıyorum

funda hanım motive eder etmesinede derdine çare bulabilirmi bilemem ilk muayne olduumda beni öyle motive ettiki adet 1 hafta geçince gel bebeğe bakalım dedi ben çatlatma iğnesinden sonra kendimi hamile zannetmiştimama olmadı genede bi tanış derim kaydirigubbakcemile3

sen pko muydun,? birde ben gökhan beye gidecektim akademiden aman kuzum 5-6 doktor gezdim ...sıkıldım valla

sen pko muydun,? birde ben gökhan beye gidecektim akademiden aman kuzum 5-6 doktor gezdim ...sıkıldım valla

yok cnm ben pko değilim ama gökhan beyide çok methediyolar bende ona gitmek isterdim ama ben sürekli yumurta takibine gittiğim için eşim istemedi benim herhangi bi sorunum yok doktorun dediğine göre herşey normal ama hamile kalamıyorum bir kızım var 6 yaşında geçen senede düşük nedeniyle kürtaj oldum ama 8 aydır hamile kalamıyorum:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…