Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hadı Allah yard olsun ınsallah buyurler de tedavı olumlu sonuc verır

lorkee;
nerelerdesin canım
merak ettim wallabilmiyorumkismile

slm ayselım ya sabahtan arkadaslarla toplandık kahvaltı falan derken yenı geldım eve ...hemen bılgısayar basına oturdum tabı kı opuyorumnanaktan
neler yapıyorsunuz baktım gecmıse bıraz durgun gecmıs bu sabah...

Hoşbulduk canım,Herşey hepimizin istediği gibi olsun inşallah!

ÇOK GÜZEL BİR TARİH CANIM İNŞ. ÇİFT ÇİZGİ GÖREREK ÇİFTE MUTLULUK YAŞARSINIZ:Saruboceq:

amin cnm insallh bu ay klomn kullandım iki yumrtam olustu biri catladı 21. günde progesteron baktırdım 80 cıktı o biraz umutlandırıyo ama yinede alh bilir

kızlar selam 2 undur yatıstayım.... ayselim 26 sında test yapacakmısım dua edın kızlar ozledım s,ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hoşbulduk canım,Herşey hepimizin istediği gibi olsun inşallah!

amin cnm insallh bu ay klomn kullandım iki yumrtam olustu biri catladı 21. günde progesteron baktırdım 80 cıktı o biraz umutlandırıyo ama yinede alh bilir

kızlar hoşgeldınız burası forumun en sanslı ve arkadaslık bagları en yogun topık sıze de ugurlu gelecek ınsaşşahhh

osans birazda bana sürtünür insallh 8 ay önce bir dıs gebelk yasadım tek tüpüm alındı 6 ay korundum iki aydr da bebiş için ugrasmaya basladık bnm hikayem de bu

kızlar selam 2 undur yatıstayım.... ayselim 26 sında test yapacakmısım dua edın kızlar ozledım s,ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadı sen yat bakalım ınsallah guzel haberı vermek ıcın geldıgınde konusuruz bol bol olumunekankayizsmile

osans birazda bana sürtünür insallh 8 ay önce bir dıs gebelk yasadım tek tüpüm alındı 6 ay korundum iki aydr da bebiş için ugrasmaya basladık bnm hikayem de bu

ınsallah hepımız hakkında hayırlısı olur gecmıs olsun sana da

arkadaşım aradı şimdi 4 haftalık hamileymiş..... çok sevindim çok istiyordu neredeyse 8 aydır felan.... çok sevindim darısı başımızaaaa

bu 8. ayda bişi var bnde dahil cogu kişde duydum 8. ayda oldu die :)
bnmde ilki 8 ay sonra oldu

arkadaşım aradı şimdi 4 haftalık hamileymiş..... çok sevindim çok istiyordu neredeyse 8 aydır felan.... çok sevindim darısı başımızaaaa

hayırlsı olsun ...ınsallah sende ona guzel haber verırsın en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…