Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben geldim kısslllaaarrrrrrrr
edut bişi sorucam sanaa... bir arkadaşda daha sorun yok ama hamilelikde yok 1 yıldır.. gebzede oturuyor.. şöööyylleee bana önerdiğin gibi güzel bir dr var mı ki acaba senin bildiğin? izmit de olur...

ben geldim kısslllaaarrrrrrrr
edut bişi sorucam sanaa... bir arkadaşda daha sorun yok ama hamilelikde yok 1 yıldır.. gebzede oturuyor.. şöööyylleee bana önerdiğin gibi güzel bir dr var mı ki acaba senin bildiğin? izmit de olur...

valla kuzum ben bulamadım daha..ama tavsiyeediyorum com diye bir sitede gebzede vardı doktor Cihangir Ay diye.....birde ordaki anadolu sağlık Türkiyenin bence en iyi hastanesi...

valla kuzum ben bulamadım daha..ama tavsiyeediyorum com diye bir sitede gebzede vardı doktor Cihangir Ay diye.....birde ordaki anadolu sağlık Türkiyenin bence en iyi hastanesi...

ASM ye gitmiştim ben..evlenmeden önce oraya yakın oturuyordum... Ama bu arkadaşın özel sigortası yok.. Neyse bir araştırsın bakalım..
Çok Sağol
Napıyosun bakalım.. nasıl oldun?

kii bence istanbula gitsin kzuum...medipol Op. Dr. Hakan APAYDIN çok memnundu arkadaşım

selam kızlar girmedim bir türlü
bafo cuğum inş. 26 da çift çizgi görmek nasip olur inş.
edut ktg lapaci lorkeee nurzul nasılsınız?
ktg benimde bu ay 8.ayım olur mu dersinboshayallersmile

selam kızlar girmedim bir türlü
bafo cuğum inş. 26 da çift çizgi görmek nasip olur inş.
edut ktg lapaci lorkeee nurzul nasılsınız?
ktg benimde bu ay 8.ayım olur mu dersinboshayallersmile

hoşgeldin ayseeell....
ayy ben çok merak ediyorum bafoyu.. ne oldu acaba? nasıl geçti? canı yanmamaıştır inş... gelsede anlatsa... inşallaahhh güzel haberleri verir :Saruboceq:
benim 8. ayımda oldu.. kimbilir... belki deeee :kedi:

hoşgeldin ayseeell....
ayy ben çok merak ediyorum bafoyu.. ne oldu acaba? nasıl geçti? canı yanmamaıştır inş... gelsede anlatsa... inşallaahhh güzel haberleri verir :Saruboceq:
benim 8. ayımda oldu.. kimbilir... belki deeee :kedi:

bafo yatıyor evde dinleniyor sanırım 26.da belli olacakmış
inş bebişi göbüşüne gelir:Saruboceq:
sen nasılsın? belirtileri yaşamaya başladın mı?

ben artık kaçıyorummm..
kendinize iyi baakıınnnn.. opuyorumnanaktan
iyi haftasonlarrııııı

bafo yatıyor evde dinleniyor sanırım 26.da belli olacakmış
inş bebişi göbüşüne gelir:Saruboceq:
sen nasılsın? belirtileri yaşamaya başladın mı?

iyiyim ben ayselcim çok saol... yani belirti denmez ama tabi artık yavaş yavaş bebeği hissediyorum.. uykum var sadece erkenden uyuyorum =) başkada birşey yok.. bulantım falan olmayacak sanırım bu zamana kadar olurdu diyor dr... çok şükür... iyi gidiyorum şimdilik... önceki yaşantım aynen devam ediyor... Darısı sizlerinde başına :Saruboceq:

iyiyim ben ayselcim çok saol... yani belirti denmez ama tabi artık yavaş yavaş bebeği hissediyorum.. uykum var sadece erkenden uyuyorum =) başkada birşey yok.. bulantım falan olmayacak sanırım bu zamana kadar olurdu diyor dr... çok şükür... iyi gidiyorum şimdilik... önceki yaşantım aynen devam ediyor... Darısı sizlerinde başına :Saruboceq:

amin canımm
inş. güzel va rahat bir hamilelik geçirirsin canım benimmmzemuszemus hadi geç kalma dinlenmen lazımolumunekankayizsmile

ayşen_34---------------- 13 şubat
krizantem20------------ 13 şubat

günaydın kızlarrrrrropuyorumnanaktan

günaydın ayselcim nasılsın
ay adımı gördüm bi tuhaf oldum kırmızılar gelmedi hala zemuszemus ama bi hafta daha bekliycem bu sefer test mest yok geçen ay 20 gün gecikmeli olduğum için bu ay öyle bi ihtimal buluyorum kendimde bilmiyorumkismile

günaydın ayselcim nasılsın
ay adımı gördüm bi tuhaf oldum kırmızılar gelmedi hala zemuszemus ama bi hafta daha bekliycem bu sefer test mest yok geçen ay 20 gün gecikmeli olduğum için bu ay öyle bi ihtimal buluyorum kendimde bilmiyorumkismile

canım inşallah bu ay ki gecikme sana bebişini getirir tatlım:Saruboceq:
hemen hemen aynı dönemlerden beri hamile kalmaya çalışıyoruz
ilk önce sen hamiş olursun da bizde seni takip ederiz inşallah tatlımolumunekankayizsmile

canım inşallah bu ay ki gecikme sana bebişini getirir tatlım:Saruboceq:
hemen hemen aynı dönemlerden beri hamile kalmaya çalışıyoruz
ilk önce sen hamiş olursun da bizde seni takip ederiz inşallah tatlımolumunekankayizsmile

amin canım inşlhhhhhhhhhhhhhh
bu aydanda pek umudum yok ama allahtan ümit kesilmez ne yapalım :Saruboceq:
artık alıştık hayal kırıklıklarına eskisi kadar üzelemiyo insan
inşlhh başı çekerimde arkamdan gelirsin canım benim opuyorumnanaktan

amin canım inşlhhhhhhhhhhhhhh
bu aydanda pek umudum yok ama allahtan ümit kesilmez ne yapalım :Saruboceq:
artık alıştık hayal kırıklıklarına eskisi kadar üzelemiyo insan
inşlhh başı çekerimde arkamdan gelirsin canım benim opuyorumnanaktan

dediğin doğru aslında insan belli süre sonra alışıyor birde şu var ben artık pek takmaz hale geldim oluruna bıraktım. Buraya da arkadaşlarımla paylaşmak için giriyorum ve burda çok şey öğrendim.
Hayırlısı kısmetse gelir bu ay bebişlerimizzz:teselli:

evet canım bi müddey sonra insan salıyo zaten amannnnn diyosunnn zemuszemus
inşlhh canım hayırlı ve sağlıklı bi şekilde gelirler inşlhhhhhhhhhhhhh

X