Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

dr maalesef böyle bazen para vermende yetmiyor mafoldumben

ahhh evet kızımın zamanında yaşım ufaktı mahvolmuşum doktorların elinde
ne de cahilmişim. Şimdi yapsalar aynı hareketleri valla pişman ederim opuyorumnanaktan

gunaydın herkeseeeee cok gecmıs olsun cok dıkatlı secmek lazım kızlar ben marmariste yasıyorum bıldıgınız ıyı bı doktor varmı burda???

bu arada ben bu ayı geçtim....adetime 10 gün kaldı, yumurtlama günlerimde ankaradaydım , sonra kocama kızdım eee sonuç bu ay rafa kalktı...darısı marta:) bu arada ben klomene başlıyım diyorum...nede olsa her geçen tarih benim canımı sıkıyor bir an önce en azından o tedaviyi denemi,ş olurum ne dersiniz

ahhh evet kızımın zamanında yaşım ufaktı mahvolmuşum doktorların elinde
ne de cahilmişim. Şimdi yapsalar aynı hareketleri valla pişman ederim opuyorumnanaktan

send ebenım gıbı ıkıncı bebk ıstıyon bende ıstıyom amam olmuyoo yaa oglusum ana okuluna gıdıyoo

Lorkeee edaaa gayeee sebınn pınarrr bebıŞkomm
lapacı toplantı da
kvrck yol da (ıyı yolculuklar)

cuma saati allah hepimize huzur mutluluk ve hayırlısı ise bir evlat nasip etsin...amin

cuma saati allah hepimize huzur mutluluk ve hayırlısı ise bir evlat nasip etsin...amin

kaydirigubbakcemile5 allah bütün dualarımız kabul etsin canım güzel dileklerin için sağol isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin huzur mutluluk ve sağlık versin bizlere hayırlı cumalar :Saruboceq:

edut belli olmaz canım belki yumoş günlerinden önce yada sonra yumurtladın inş. denk gelmiştir

amin bnmde 14 subat adet tarhim adet gelmesinde bebiş gelsin esime en güzel sevgililer günü hediyem olsun

selam kızlar clarita hamileymiş sevindim valla :teytey: :teytey: :teytey: ben bugün kontrole gittim büyümemişler daha iğnelere devam p.tesi kontrol h.içide aşılama yapılır sanırım siz naptınız ...............

HOŞGELDİN CANIM
inş. haftaya gzüel gelişmeler olur canım benimmm
bende işyerindeyim çalışıyorummm
h.tatili günüm gelsin artık bu hafta çok yoruldummm

geldim ben
bu arada ya bu glukofaj muadili matofin yazdı doktor ya bu benim iştahımı açtı..hiç doymuyırum...değişsemmi ilacımı yoksa psikolojikmi sizce ay kilo vermem lazım sürekli açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…