- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 42
amin bnmde 14 subat adet tarhim adet gelmesinde bebiş gelsin esime en güzel sevgililer günü hediyem olsun
inşallah hamiş olursunda hediyelerin en paha biçilmezini verirsin eşine:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin bnmde 14 subat adet tarhim adet gelmesinde bebiş gelsin esime en güzel sevgililer günü hediyem olsun
selam kızlar clarita hamileymiş sevindim valla :teytey: :teytey: :teytey: ben bugün kontrole gittim büyümemişler daha iğnelere devam p.tesi kontrol h.içide aşılama yapılır sanırım siz naptınız ...............
lorkee;
nerelerdesin canım
merak ettim wallabilmiyorumkismile
hoşgeldin canımmm
yazını okudum gerçektende dr çok önemli canım. birçok dr ticari kazanç derdinde bizlerse büyük umutlarla gidiyoruz karşımızdaki umursamaz bir insan olunca tüm hayallerimiz yıkılıyor. Onun için her zaman araştırıp başka bir dr a gitmek gerekir diye düşünüyorum.
ÇOK GÜZEL BİR TARİH CANIM İNŞ. ÇİFT ÇİZGİ GÖREREK ÇİFTE MUTLULUK YAŞARSINIZ:Saruboceq:
topigin hiç hamilesi varmı peki
bızde hamıle cok ılk sayfada bakarsan hamıle ve bekleyenlerın lıstesı var ekımde baslamıs bır topık bu sanırım
Hoşbulduk canım,Herşey hepimizin istediği gibi olsun inşallah!
amin cnm insallh bu ay klomn kullandım iki yumrtam olustu biri catladı 21. günde progesteron baktırdım 80 cıktı o biraz umutlandırıyo ama yinede alh bilir
kızlar selam 2 undur yatıstayım.... ayselim 26 sında test yapacakmısım dua edın kızlar ozledım s,ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
osans birazda bana sürtünür insallh 8 ay önce bir dıs gebelk yasadım tek tüpüm alındı 6 ay korundum iki aydr da bebiş için ugrasmaya basladık bnm hikayem de bu
arkadaşım aradı şimdi 4 haftalık hamileymiş..... çok sevindim çok istiyordu neredeyse 8 aydır felan.... çok sevindim darısı başımızaaaa
bu 8. ayda bişi var bnde dahil cogu kişde duydum 8. ayda oldu die :)
bnmde ilki 8 ay sonra oldu
hayırlsı olsun ...ınsallah sende ona guzel haber verırsın en yakın zamanda