Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben pek giremiyorum bu aralar hepiniz iyisinizdir inşallah boshayallersmile yeni hamiş haberi var mı en son clarita yı duymuştum bana gelince 10 günüm var adetime tabi gününde olursam onu bekliyorum işte çalışmalara devam

ınsallah bu subat ayı hepımıze ugurlu gelır arakadaslarr benımde som 3 gun ınsallah gelmez kırmısılaar

selam canım
yeni haberler yok tatlım
bizde de çalışmalara devam hayırlısı bakalımmm:jeyyar:

ınsallah bu subat ayı hepımıze ugurlu gelır arakadaslarr benımde som 3 gun ınsallah gelmez kırmısılaar
canım ınsallah mujde verıceksın :Saruboceq:

bitancım bu ay hepimize uggur gtırecek ınsallah

amin inşallah canımmm

kusum nasılsın

evet canım bi müddey sonra insan salıyo zaten amannnnn diyosunnn zemuszemus
inşlhh canım hayırlı ve sağlıklı bi şekilde gelirler inşlhhhhhhhhhhhhh

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ınsallah hdı allahım bugun bır mujde yolla bıze:CüvCüv:

canlaım benım de transferın 3 gunu paso yatıyorum..bugun kasık agrm var o kadar dua edın ne olur

opuyorum hepinizi
birde siz bir mğjde vereyşm benim durum erkek inf. di hatırlarsanız sperm sayısı azlıgı ve hareket sorunu vardı 2 ay her sabah arı sutu bal karısımı yedırmıstım kac olmus bılıyormusunuz

sp sayısı 22 mılyondan 80 milyona %19 hareketken %60 a cıkmıs:lepi:

tavsıye ederımmmolumunekankayizsmile

canım benim iyi olmana çok sevindim inş. bebiş annesine tutunmaya başlamıştır
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aklıma geldiği her an sana dua ediyorum umarım güzel haberler alacaz tatlım

arı sütü bal karışımı mı hımmm denesek mi acaba?:kedi:

seni kocaman öpüyorum olumunekankayizsmile

Bafocum inşallah senden güzel haberler alacağız.... Sen dinlenmeye devam et. bebiş rahat rahat yerleşsin göbüşüne.
Ayrıca şu bal+arı sütü karışımını nasıl yaptın yazarsan sevinirim. yani ne kadar bal? ne kadar arı sütü? ve sabahları ne kadar yenecek?

GAYE NBR CANIMMMolumunekankayizsmile
YARIN HAPIN SON GÜNÜ Dİ Mİ CANIM?
PEKİ DR A NE ZAMAN GİDECEKSİN CANIM?
İNŞ. BU AYLAR SON AYLARIMIZ OLUR:Saruboceq:

GAYE NBR CANIMMMolumunekankayizsmile
YARIN HAPIN SON GÜNÜ Dİ Mİ CANIM?
PEKİ DR A NE ZAMAN GİDECEKSİN CANIM?
İNŞ. BU AYLAR SON AYLARIMIZ OLUR:Saruboceq:

ayselcim hap bu akşam bitiyor. Salı gününe kadar adetimi bekleyeceğim,sanırım 3 günün içinde gelir adetim.Adetin 4. günü doktora gideceğim.duruma göre ilaç verecek. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Gayecim Malatya pazarından aldık arı süt ve bal ba
bal macahel balı ikisini aktar karistirdi her sabah ac karnına 1 çay kasığı yedi ama kasık tahta uDa plastik olmalıymış vallahi biZe yaradı ins faydası olur deneyim canım herseye faydası var 20 25lira bisey

Ya ben daha regl olamıyorum.20 gün falan gecikti.Sonuç negatif çıktı.ılaç kullanıyorum ama hala tık yok
Bir yandan da mali müşavirlik yeterlilik sınavım var.Zaten ona hiç bakamıyorum.Moralimi yerlerden toplamaktan zaman kalmıyo başka bişeye zaten

aaaaaaaaaayyyyyy inanmiyorum yaaa birsuru hamis cikmis gozlerime inanamiyorum sukurler olsun rabbime bicok arkdsmn yuzu gulmus anne adayi olmuslar,,, ayselcim iyiki soyledin haber verdin geldim bu baslik altina yoksa kaybetmistim sizleri nerde tanidik gorsem o topike giriyodum ama cogu arkdslarimi(sizleri) bulamiyodum,,,cok saol ayselcim iyiki haber verdin,,,

oncelikle hepinizi butun hamis arkdslarimi can-i gonulden tebrik ederim okadar ama okadar sevindimki anlatamam ,,,ozellikle tebrik etmek istedigim (tanidigim icin) arkdslarim var ,,,
sevgili prayforU cum
sevgili gokcekcim
sevgili tek0633cum
sevgili bmencim
sevgili baklavacim
sevgili mercan76 ablacim
sevgili NPSL cim
sevgili badegulcum
sevgili eso11 cim
sevgili sitarecim
sevgili sebin ablacim
sevgili supremecim
sevgili tubiloshhcum ve
sevgili A & S cim coooooooook cooooook cooooook tebrikler
rabbim sag salim kucaklariniza almanizi nasip etsin meleklerinizi ,,,,
saglikli huzurlu hayirli evlatlar nasip etsin hepinize....ins ins ins

AMIN AMIN AMIN.............

stresten gelmiodur belki cnm yada bebekten

hoşgeldin canım bizde seni özledik walla
eee artık aramızdasın tatlımmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese iyi pazarlar ve sevgilliler gününüz kutlu olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…