Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım bak bende Ankara dan taşındım evet çalışıyorum ama kocam haftanın sadece 3 gün geliyor..ben ki başkentten bir ilçeye taşındım ve 1 tane bile akrabam yok.... evet Gümüşhane kötüdür belki ama eminim sen kendine kocaman bir dünya yaratabilirsin... çok bunladıysa ne olursa olsun bir iş bul...ne biliyim hobi edin... bence sen araştırsan çok şey bulursun kuzu

CLARİTA çok tebrik ederim canım... allahım kucagına almayı nasip etsin hayırlı olsun etsin :teytey: :teytey: :teytey:

kürü ayrı yazayım dedim 5 yemek kş. bal 5 tatlı kş. tarçın 5 çay kş. çörek otu çörek otunu eziyosunuz ama yağı uçmamalı havanda değil ben kalın buzdolabı poşetinin içinde çekiçle ezdim bekletmeden harcın içine koyuyorsunuz hamileliğimin belirtiside şeffaf ve beyazımsı akıntı vajinada ıslaklık akşamları ve sabahları hafif bulantı kasıklarda sancı

kızlar akşama misafirim gelcek hazırlanayım sonra görüşürüz kendinize iyi bakın rabbim inşallah hepinize nasip eder kendinize stres yapmayın hepinizi öptüm dualarım sizlerle

evet bi arkadaş söylemişti ama ben kayıt yaptırmadımki

Clarıta aaaaaaaaaaaa
tebrık ederım canım allah saĞlıkla kucaĞına almayı nasıp eder ınŞalllahhhh

claritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıssssss hamiş mi oldun.........

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yaheyyaaaaaaaaaa

çok sevindim çoooooooooooooooooooooookkkkkkkk

Bafo hoŞgeldİn canımmm
nasılsın bakalım?
Hepİmİz senİ merak edİyoruz

canlarım benım. allahın ıznıyle yarın transfer edilecek. artık 12 gun boyunca kafayı yemezsem iyidir. meraktan ve heyacandan ölüyorum

dua edin ne olur ne olur mafoldumben

çıkmam lazım hep,inizi çok öpüyorum.........opuyorumnanaktan
claritam tekrar tebrık edıyorum kuşum...allah hepimize o mutluluğu yaşatır inşallah:Saruboceq:

canlarım benım. allahın ıznıyle yarın transfer edilecek. artık 12 gun boyunca kafayı yemezsem iyidir. meraktan ve heyacandan ölüyorum

dua edin ne olur ne olur mafoldumben

yaaa öle ağlamak nedir ..olumlu düşünceye ne oldu.... mutlu mutlu olumlu olumlu düşün olsun....:içelim:

BafocuĞum;
canım ınŞ gÜzel haberler alırız tatlım
herŞeyden Önce senın saĞlıĞın Önemlı tamam mı?
Sen ıyı olduktan sonra bebıŞ gelır annesının gÖbÜŞÜne. 40 hafta geÇer dÜnyaya gelır. Senı gecelerı uykusuz bırakır hepsı sırayla olur tatlımm
moralını yÜksek tut tatlım bırde senın oyalayacak bır meŞgale bul (hanı yanı fazla dÜŞÜnmemek ıÇın)

ah hayatım ya burası sadece tek caddeden oluşuyor herhangi bir işte çalışma imkanı olsa burdaki gençler sabahtan akşama kadar kahvehanelerde oturmazlardı malesef böyle bi yer işte bende bu kadar kötü oldugunu düşünmüyordum bile burası bi köyden farksız

BAFO cum
ben 12sinde ankaraya gidiyorum ama 22 sinde dönücem inşallah dönüp buraya okudugumda halay çekerim bende bi güzel opuyorumnanaktan

kuzum sen neler yapmaktan hoşlanırsın...meselaaaaa...dikiş, nakış, boyama, kitap okuma, resim yapma, yada dil öğrenme...yada ne biliyim örgü:hulya:

kuzum sen neler yapmaktan hoşlanırsın...meselaaaaa...dikiş, nakış, boyama, kitap okuma, resim yapma, yada dil öğrenme...yada ne biliyim örgü:hulya:
tek başıma bişey yapmaktan hep nefret ettim
bana çevre lazım sohbet ortamı arkadaşlarım olmalı konuştugum insanlar
kitap okumaymış nakış dantelmiş bunlar sadece boş şeyler benim ses duymaya ihtiyacım var canlı işlerle ugraşmaya cansız şeylere tahammülüm yok

ayyy iki dakika uzak kaldım neler olmuş yaaavvvv....
clarita hamileymişş... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ben diyorum size bir kaç aya kalmaz burası şen hamişler topiği oluurrrrr.....

canım eşin sana bol bol film alsın
onlarla biraz vakit geçir derim çok etkili oluyor

canım benim.. bazen hiç de istemediğimiz yerde, hiç istemediğimiz işte, hiç istemediğimiz şeylerle meşgul olmak zorunda kalırız... herşey bizim yönetimimizde değil sonuçta... eşinin iş durumu yüzünden oradasınız biliyorum.. ama bu durumu düşünüp kendini üzmek yerine, başka şeyler düşün.. başka şeyler yap.. haklısın bir insanın yerini kimse tutamaz... konuşmak dertleşmek ses duymak istiyor insan... ne bileyim böyle bir durumda annenle konuş.. telefondada olsa işe yarar.. evde bir hayvan bakabilirsin... minicik bir kuş bile insanın yalnızlığını alabilir... gez dolaş.. yürüyüş yap.. stres yapma kendi kendine...
eşinin başka yere tayini olacak mı peki askerden sonra?

aynı bensin:) ben burda yan komşumu ve alt komşumu kafalamıştım...ikiside annemle yaşıt:) birinin torunu var... ah kıyamam kuzum .... yokmu hiç yaşıtın kafa dengin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…