hayatım ben çok kalabalık ailede büyüdüm amcalar halalar dedeler kuzenler sürekli sosyal aktiviteler ama buraya tıkılıp kaldım gümüşhane berbat bi yer anlatamam sana tek bir aktivite bile yok sadece halk egitim var çeşitli kurslar veriyor ama oralarda tıklım tıklım dolu yer yok aylar öncesinden kayıtlar yaptırılıyormuş birden böyle bi yere gelmek kimse yok falan kafayı yicem ya çıldırmak üzereyim
iyiyiz bizde çok şükür...
supreme sen sağlık ocağına kayıt yaptırdınmı? aşılar için falan yapılmalı diyorlar? çalışıyorum ya izin almam lazım h.içi bir gün.. o yüzden pekde istekli değilim... sen ne yaptın?
keçi boynuzunu 15 gün içti günün herhangi bir saatinde 1 hafta sonrada havuç suyu onuda akşamları 5 gün içti tarçın kürünüde yukarda yazdım ölçüleriyle
kestane balı diyolar ama ben normal 15 liralık bir baldı onunlayaptım kesinlikle demir kaşık kullanılmıyomuş bide harçı yapınca karanlıkta tutmak gerekmiş aliminyum folyoyla sardım
Bafo hoŞgeldİn canımmm
nasılsın bakalım?
Hepİmİz senİ merak edİyoruz
canlarım benım. allahın ıznıyle yarın transfer edilecek. artık 12 gun boyunca kafayı yemezsem iyidir. meraktan ve heyacandan ölüyorum
dua edin ne olur ne olur mafoldumben
ah hayatım ya burası sadece tek caddeden oluşuyor herhangi bir işte çalışma imkanı olsa burdaki gençler sabahtan akşama kadar kahvehanelerde oturmazlardı malesef böyle bi yer işte bende bu kadar kötü oldugunu düşünmüyordum bile burası bi köyden farksızcanım bak bende Ankara dan taşındım evet çalışıyorum ama kocam haftanın sadece 3 gün geliyor..ben ki başkentten bir ilçeye taşındım ve 1 tane bile akrabam yok.... evet Gümüşhane kötüdür belki ama eminim sen kendine kocaman bir dünya yaratabilirsin... çok bunladıysa ne olursa olsun bir iş bul...ne biliyim hobi edin... bence sen araştırsan çok şey bulursun kuzu
ah hayatım ya burası sadece tek caddeden oluşuyor herhangi bir işte çalışma imkanı olsa burdaki gençler sabahtan akşama kadar kahvehanelerde oturmazlardı malesef böyle bi yer işte bende bu kadar kötü oldugunu düşünmüyordum bile burası bi köyden farksız
tek başıma bişey yapmaktan hep nefret ettimkuzum sen neler yapmaktan hoşlanırsın...meselaaaaa...dikiş, nakış, boyama, kitap okuma, resim yapma, yada dil öğrenme...yada ne biliyim örgü:hulya:
tek başıma bişey yapmaktan hep nefret ettim
bana çevre lazım sohbet ortamı arkadaşlarım olmalı konuştugum insanlar
kitap okumaymış nakış dantelmiş bunlar sadece boş şeyler benim ses duymaya ihtiyacım var canlı işlerle ugraşmaya cansız şeylere tahammülüm yok
kitap okumaymış nakış dantelmiş bunlar sadece boş şeyler benim ses duymaya ihtiyacım var canlı işlerle ugraşmaya cansız şeylere tahammülüm yok