Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

geldim kızlarr...yaw 2 gündür iştahım nasıl açık yemekten kaltım açım bu arada siz glükofaj kullanmışmıydınız? o yemekle mi alınoyordu yoksa 1 saat sonramı

geldim kızlarr...yaw 2 gündür iştahım nasıl açık yemekten kaltım açım bu arada siz glükofaj kullanmışmıydınız? o yemekle mi alınoyordu yoksa 1 saat sonramı

ben kullandım.. yemekten sonra alıyordum ben....

kalkmak zorunda kaldımda eda aşılamaya geçti demek inşallah cok güzel sonuçlar alır

ben dyabetim için kullanmıştım.yemekten hemen sonra alıyordum

bende öle kullanıyorum 1/2 o zaman doğru

dr bana dediki eğer içemiyorsan zorlanıyorsan yada etkiliyorsa seni baş dönmesi mide bulanması yapıyorsa o zaman yarım al, ama etkilemiyorsa yemekelrden sonra tam al demişti.. yarım içmeyi denedim olmadı.. bölemedim.. bende tam içiyordum..yemek masasından kalkmadan alıyodum hemen unutmadan

sebin, bitte, supreme... nasılsınız canlarım... iyisiniz inşallaahhhhh

pekı kızlar folbıolu yanı folık asıtı nası ıcıyorsunuz.. yanı hamıle olanlar hamıle olmadan once nası ıcıyordunuz

lapaci sebim sağolun cevap için.... doktorum 1 tane akşam dedi ama midem bulandı çok bende 2 ye bölüyorum... 2 tane çok olmazmı? neyse

pekı kızlar folbıolu yanı folık asıtı nası ıcıyorsunuz.. yanı hamıle olanlar hamıle olmadan once nası ıcıyordunuz

ben günde 1 tok karınla içiyordum.. yemekten hemen sonra folic asitimi ve glukophage ımı alıyordum =) halada folic asitimi öyle içiyorum.. günde 3 kez içilenlerde varmış benimki 1 kez alınanlardan

lapaci sebim sağolun cevap için.... doktorum 1 tane akşam dedi ama midem bulandı çok bende 2 ye bölüyorum... 2 tane çok olmazmı? neyse

tamam işte 1 taneyi ikiye böl sabah akşam iç... çok olmaz... banada öyle demişti çünkü...

iyiyim tatlım sen neler yapıyosun bebiş iyidir inşallah:Saruboceq:

iyiyiz biz de bittecim... bebiş büyümeye çalışıyo =) bende ona alışmaya çalışıyorum... perşembe günü kontrolüm var ve ilk gebelik testlerim yapılacak... inş bir aksilik çıkmaz...

iyilik saglık tatlım sen nasılsın nasıl bebişş

iyiyiz bizde çok şükür...
supreme sen sağlık ocağına kayıt yaptırdınmı? aşılar için falan yapılmalı diyorlar? çalışıyorum ya izin almam lazım h.içi bir gün.. o yüzden pekde istekli değilim... sen ne yaptın?

selam millet
mutsuzum umutsuzum yalnızım bunaldım sıkıldım patlıycam çaresizim yapılcak bişi yok yok yok yok

selam millet
mutsuzum umutsuzum yalnızım bunaldım sıkıldım patlıycam çaresizim yapılcak bişi yok yok yok yok

canım benim... hayırdır.. nedir bu sıkıntı?
gel bakayım bi öpelim seni.. kendine gel birass Şeniz

bunaldım artık canımcım ya iş yok güç yok tanıdık arkadaş yok
kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…