canım benim.. bazen hiç de istemediğimiz yerde, hiç istemediğimiz işte, hiç istemediğimiz şeylerle meşgul olmak zorunda kalırız... herşey bizim yönetimimizde değil sonuçta... eşinin iş durumu yüzünden oradasınız biliyorum.. ama bu durumu düşünüp kendini üzmek yerine, başka şeyler düşün.. başka şeyler yap.. haklısın bir insanın yerini kimse tutamaz... konuşmak dertleşmek ses duymak istiyor insan... ne bileyim böyle bir durumda annenle konuş.. telefondada olsa işe yarar.. evde bir hayvan bakabilirsin... minicik bir kuş bile insanın yalnızlığını alabilir... gez dolaş.. yürüyüş yap.. stres yapma kendi kendine...
eşinin başka yere tayini olacak mı peki askerden sonra?
canım eşin sana bol bol film alsın
onlarla biraz vakit geçir derim çok etkili oluyor
aynı bensin:) ben burda yan komşumu ve alt komşumu kafalamıştım...ikiside annemle yaşıt:) birinin torunu var... ah kıyamam kuzum .... yokmu hiç yaşıtın kafa dengin
eşim saglık bakanlığı hattı aldı annemle hergün konuşuyorum ama artık bitti bi süre sonra konuşcak bişi kalmıyor ki sonuçta o da ev hanımı anlatıcak bişeyleri yok ki bi yerde tükeniyosun
eşim hergün bi film getiriyor artık filmler bitti adam lost aldı bütün serisini izledim beynim dönüyor artık televizyon sesi bile duymak istemiyorum başım agrıyor
en son dediğinide yaptı ben kaplumbaları çok severim bana iki tane kaplumbacık alıp gelmiş oyalanıyım diye ama olmuyo işte
burdan sonra eşim askere gidicek 1 sene sonra başka yere ataması olucak bu seferde kimbilir neresi olucak
çözüm üretmeye çalışıyoruz sadece.. ama hepsini denemişsin canım yaaa... üzme kendini.. inşallah eşine güzel bir yer çıkar da sende rahat edersin.. hem o zamana kadar bebek olur... onla ilgilenirsin...
yaaa öle ağlamak nedir ..olumlu düşünceye ne oldu.... mutlu mutlu olumlu olumlu düşün olsun....:içelim:
BafocuĞum;
canım İnŞ gÜzel haberler alırız tatlım
herŞeyden Önce senİn saĞlıĞın Önemlİ tamam mı?
Sen İyİ olduktan sonra bebİŞ gelİr annesİnİn gÖbÜŞÜne. 40 hafta geÇer dÜnyaya gelİr. Senİ gecelerİ uykusuz bırakır hepsİ sırayla olur tatlımm
moralİnİ yÜksek tut tatlım bİrde senİn oyalayacak bİr meŞgale bul (hanİ yanİ fazla dÜŞÜnmemek İÇİn)
BAFO cum
ben 12sinde ankaraya gidiyorum ama 22 sinde dönücem inşallah dönüp buraya okudugumda halay çekerim bende bi güzel opuyorumnanaktan
hah işte bu bende bebek olursa hem ben evdeyken bebegimle kendim ilgilenirim dedim bana arkadaş olur dedim tam çocuk yapılcak yer ama işte gelcegi yok onunda biz istiyoruz ya gelmem diyor kaydirigubbakcemile3
hayatım burası sürekli göç veren bi yer çünkü heryer yokuş ve daglık evlerimiz daglarda iş imkanı yok
memur kesimi var sadece binamda ki bütün kadınlarda memur akşama kadar yoklar 2 bayan var onlarında 2 3 yaşlarında çocukları var ne zaman birbirlerine gitseler çagırıyolar konuştukları tek şey hamilelik şöyle zor çocuk büyütmek böyle zor ilk şu zaman yürüdü ilk bu zaman konuştu çocuk çocuk çocuk agırıma gidiyo ama eve gelip hüngür hüngür aglıyorum
inanırmısın gidip oturup çay içebilecegimiz tek bi yer var zaten sokaga çıktıgım zamanda bütün erkekler afedersin öküz gibi bakıyolar
buranın bütün bayan halkı evde kocalarıda kahvehanelerin önünde dedikoduda gelene geçene bakıyolar
3 kere eşimin yanına hastaneye gittim vakit geçer diye adam ürolog her hasta geldiginde çıkarıyo dışarı beni adamların şeyine mi bakcan diye dışarda otururken de 2 defa görücü geldi beni begenmiş kadında ogluna istiyo
hayatım burası sürekli göç veren bi yer çünkü heryer yokuş ve daglık evlerimiz daglarda iş imkanı yok
memur kesimi var sadece binamda ki bütün kadınlarda memur akşama kadar yoklar 2 bayan var onlarında 2 3 yaşlarında çocukları var ne zaman birbirlerine gitseler çagırıyolar konuştukları tek şey hamilelik şöyle zor çocuk büyütmek böyle zor ilk şu zaman yürüdü ilk bu zaman konuştu çocuk çocuk çocuk agırıma gidiyo ama eve gelip hüngür hüngür aglıyorum
inanırmısın gidip oturup çay içebilecegimiz tek bi yer var zaten sokaga çıktıgım zamanda bütün erkekler afedersin öküz gibi bakıyolar
buranın bütün bayan halkı evde kocalarıda kahvehanelerin önünde dedikoduda gelene geçene bakıyolar
3 kere eşimin yanına hastaneye gittim vakit geçer diye adam ürolog her hasta geldiginde çıkarıyo dışarı beni adamların şeyine mi bakcan diye dışarda otururken de 2 defa görücü geldi beni begenmiş kadında ogluna istiyo
canım ya ne güzel anlatmışsın demek görücü geldi hiç güleceğim yoktu çok tatlısın canım öpüyorumopuyorumnanaktan
amin canım hayırlısı herşeyin belkide biz burdayken bebegin gelmesi hayırlı olmuycak sonuçta yalnız olucam belki bakamıycam bebege hiçbişey bilmiyorum herşeyin hayırlısını istemekten başka çaremiz yokişte buda bizim elimizdeki birşey değil... keşke olsa hemen hamile kalsak.. üzülme kvrckım... rabbim sesini duyacak... sıra sana da gelecek delikafadulden
evet hemde hiç sorma eşime sormuşlar beni abim sanmışlar eşimi eşim köpürdü resmen ben ise kıskıs gülüyodum aklinialirimsmilecanım ya ne güzel anlatmışsın demek görücü geldi hiç güleceğim yoktu çok tatlısın canım öpüyorumopuyorumnanaktan
kuzum özel hastane yokmu...eşinin tanıdığı olsa en azından orada muhasebe de felan yada onun gibi bir yerde iş bulamazmısın
bak ne güzel söyledin.. belkide hayırlısı bu... rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin..amin canım hayırlısı herşeyin belkide biz burdayken bebegin gelmesi hayırlı olmuycak sonuçta yalnız olucam belki bakamıycam bebege hiçbişey bilmiyorum herşeyin hayırlısını istemekten başka çaremiz yok
amin canım hayırlısı herşeyin belkide biz burdayken bebegin gelmesi hayırlı olmuycak sonuçta yalnız olucam belki bakamıycam bebege hiçbişey bilmiyorum herşeyin hayırlısını istemekten başka çaremiz yok
evet hemde hiç sorma eşime sormuşlar beni abim sanmışlar eşimi eşim köpürdü resmen ben ise kıskıs gülüyodum aklinialirimsmile
hayatım burda sadece devlet hastanesi var o da küçücük eşim çogu zaman hastaneye bile gitmiyor çünkü insan yok hastaneye gelmiyo ki kimse özel hastane olsun
ben en iyisi gidip ekmek alayım hem yürümüş olurum
sagolun kızlar rabbim iyiki karşılaştırmış sizinle
ben hepinizden ayrı ayrı razıyım rabbimde sizden razı olsun