- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
canım benim.. bazen hiç de istemediğimiz yerde, hiç istemediğimiz işte, hiç istemediğimiz şeylerle meşgul olmak zorunda kalırız... herşey bizim yönetimimizde değil sonuçta... eşinin iş durumu yüzünden oradasınız biliyorum.. ama bu durumu düşünüp kendini üzmek yerine, başka şeyler düşün.. başka şeyler yap.. haklısın bir insanın yerini kimse tutamaz... konuşmak dertleşmek ses duymak istiyor insan... ne bileyim böyle bir durumda annenle konuş.. telefondada olsa işe yarar.. evde bir hayvan bakabilirsin... minicik bir kuş bile insanın yalnızlığını alabilir... gez dolaş.. yürüyüş yap.. stres yapma kendi kendine...
eşinin başka yere tayini olacak mı peki askerden sonra?
canım eşin sana bol bol film alsın
onlarla biraz vakit geçir derim çok etkili oluyor
eşim saglık bakanlığı hattı aldı annemle hergün konuşuyorum ama artık bitti bi süre sonra konuşcak bişi kalmıyor ki sonuçta o da ev hanımı anlatıcak bişeyleri yok ki bi yerde tükeniyosun
eşim hergün bi film getiriyor artık filmler bitti adam lost aldı bütün serisini izledim beynim dönüyor artık televizyon sesi bile duymak istemiyorum başım agrıyor
en son dediğinide yaptı ben kaplumbaları çok severim bana iki tane kaplumbacık alıp gelmiş oyalanıyım diye ama olmuyo işte
burdan sonra eşim askere gidicek 1 sene sonra başka yere ataması olucak bu seferde kimbilir neresi olucak