- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
HoŞgeldİn supreme
kaynatıyoruz İŞten vakİt buldukÇa
sen ne yapıyorsunnn
hoşbulduk şekerim, hava sabah güneşliydi şimdi bi kasvetliki sormayın =)
şöylee bahar gelsin dallar çiçek açsın hihoyyyt kokuştum evde ya sormayın cıkamıyorumda tansiyonum düşüyo -tatlicadiarzu-
kvrck da daralmış ya mafoldumben
bende varım bunaldığım yerden sıkılanlar arasında
şöyle özgürce gezmek istiyorum sınırlandırılmak istemiyorum
arkadaşlar slm.lütfen bilgisi olan yazarmı??kist sorunu olan yada yaşayanınız varmı.kistim adetle gitmemiş doğum kontror hapı verdi doktor yazz 24+4 marka.kullansammı bilemedim.bir ayımdaha boşa gitcek
vee lapaccıı giderrrr
herkese iyi akşamlalarrr
opuyorumnanaktan
canım doktorun muhakkakki bizden daha iyi bilir, erimeyen kist cogu zaman dkh ile gidiyo bende cok kez kullandım insallah erir gider. Bebişten önce sen saglıgına kavus düzenli bir adetin olsunnkaydirigubbakcemile5
ben hamileyiiiiiiiiiiim
arkadaşlar slm.lütfen bilgisi olan yazarmı??kist sorunu olan yada yaşayanınız varmı.kistim adetle gitmemiş doğum kontror hapı verdi doktor yazz 24+4 marka.kullansammı bilemedim.bir ayımdaha boşa gitcek
ben hamileyiiiiiiiiiiim
slm kızlar
gayecim nasıl gidiyor kurs yaptıklarını face e koyda bakalım
A&S canım nasıl gidiyo hamişlik yaramazlık yapıyo mu bebek
lorkecimmmmm sende benim kader arkadaşım
serpil too_be sizede merhaba
oooleyyy cok guzel yaaa hayırlı olsun clarıta Allah kucagına almayıda naasıb etsın
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım supreme de yazmıs ayenn bencede once kıstını hallet yanı zaten o vermek hamıle kalma ıhtımalın duusuk o yuzden sen bı ıyı ol ondan sonra devam et yoluna ...
slm kızlar
slm kızlar