Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

HoŞgeldİn supreme
kaynatıyoruz İŞten vakİt buldukÇa
sen ne yapıyorsunnn

hoşbulduk şekerim, hava sabah güneşliydi şimdi bi kasvetliki sormayın =)
şöylee bahar gelsin dallar çiçek açsın hihoyyyt kokuştum evde ya sormayın cıkamıyorumda tansiyonum düşüyo -tatlicadiarzu-
kvrck da daralmış ya mafoldumben

kıvırcıgım uzulmee ınsaalah daha duzenlı bı hayatın oluur benımde son 5 gunumm ay ınsan yaklastıkcaa heycan basıyooo

bende varım bunaldığım yerden sıkılanlar arasında
şöyle özgürce gezmek istiyorum sınırlandırılmak istemiyorum

arkadaşlar slm.lütfen bilgisi olan yazarmı??kist sorunu olan yada yaşayanınız varmı.kistim adetle gitmemiş doğum kontror hapı verdi doktor yazz 24+4 marka.kullansammı bilemedim.bir ayımdaha boşa gitcek

bende varım bunaldığım yerden sıkılanlar arasında
şöyle özgürce gezmek istiyorum sınırlandırılmak istemiyorum

havalar ısınsında sahil kenarına gidelim en sevdiklerimizle derin derin nefes alalım, her nefes verişimizde sıkıntılarımız havaya karışsın uçsun gitsin opuyorumnanaktan

arkadaşlar slm.lütfen bilgisi olan yazarmı??kist sorunu olan yada yaşayanınız varmı.kistim adetle gitmemiş doğum kontror hapı verdi doktor yazz 24+4 marka.kullansammı bilemedim.bir ayımdaha boşa gitcek

canım doktorun muhakkakki bizden daha iyi bilir, erimeyen kist cogu zaman dkh ile gidiyo bende cok kez kullandım insallah erir gider. Bebişten önce sen saglıgına kavus düzenli bir adetin olsunnkaydirigubbakcemile5

canım doktorun muhakkakki bizden daha iyi bilir, erimeyen kist cogu zaman dkh ile gidiyo bende cok kez kullandım insallah erir gider. Bebişten önce sen saglıgına kavus düzenli bir adetin olsunnkaydirigubbakcemile5

çok tşk ederim.7aydır deniyoruz olmuyor sıkıntı stres yapıo artık buyuk ihtimalde bundan dolayı oldu 27 yaşındayım hiç kist oluşmamıştı.aylar boşa gittikçe stres artıyor allah hayırlısını versin

ben hamileyiiiiiiiiiiim

oooleyyy cok guzel yaaa hayırlı olsun clarıta Allah kucagına almayıda naasıb etsın
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım supreme de yazmıs ayenn bencede once kıstını hallet yanı zaten o vermek hamıle kalma ıhtımalın duusuk o yuzden sen bı ıyı ol ondan sonra devam et yoluna ...

Canım bende bu ay dkh kullanıyorum haftasonu bitecek benimki. Klomenden dolayı kist oldu ve adet görmeme rağmen gitmedi. İnşallah bu sefer gidecek ve devam edeceğim.

slm kızlar
gayecim nasıl gidiyor kurs yaptıklarını face e koyda bakalım
A&S canım nasıl gidiyo hamişlik yaramazlık yapıyo mu bebek
lorkecimmmmm sende benim kader arkadaşım
serpil too_be sizede merhaba

slm kızlar

çok şükür tatlım hiç yaramaz değil bebişim çok akıllı annesini seviyor cnm
ama babyı pek sevmiyor sanırım yatak cezası geldi çünkü:)

clarıta tabrıkler canım bende senın gıbı ıkıncı ıçın ugrasıyoruum

slm kızlar

sanada merhaba cnmzemuszemus

slm kızlar

ay evet kvrck hadı senın aılenın yanından cabuk gecer gunler sonrada mutlu haberını alırızda ınsallah sıkıntıların gecer bırazda olsa...
bende topık acık kıtap okumaya dalmısım ..esım sehırdısındada gec gelecek bıraaz...
yaprak dokumu baslayana kdr kıtap okuyayım dedım...
sen nası oldun ogelden sonra pek keyfın yoktu sanırım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…