bunaldım artık canımcım ya iş yok güç yok tanıdık arkadaş yok
kimse yok
selam millet
mutsuzum umutsuzum yalnızım bunaldım sıkıldım patlıycam çaresizim yapılcak bişi yok yok yok yok
ben hamileyiiiiiiiiiiim
hayatım ben çok kalabalık ailede büyüdüm amcalar halalar dedeler kuzenler sürekli sosyal aktiviteler ama buraya tıkılıp kaldım gümüşhane berbat bi yer anlatamam sana tek bir aktivite bile yok sadece halk egitim var çeşitli kurslar veriyor ama oralarda tıklım tıklım dolu yer yok aylar öncesinden kayıtlar yaptırılıyormuş birden böyle bi yere gelmek kimse yok falan kafayı yicem ya çıldırmak üzereyimaşkolsun kvrck..biz varız burda..bak bir sürü arkadaşın var....
arada insan kendini böyle yalnız hissedebiliyor.... ama güçlü olmaya çalış... koyverme sakın kendini... kendine meşgale bir şeyler bulabilirsin.. bak gaye ne güzel kursa gidiyor... ne bileyim bir uğraş bulabilirsin kendine...
tanıdık olmasıda şart değil ki... insanoğlu kuş misali...doğduğu yerde değil doyduğu yerde yaşıyor mecbur... bulunduğun ortama adapte olabilirsen ne ala... olamasanda idare edeceksin ne gelir ki elden... olumsuz şeyler düşünüp kendini iyice strese sokma... eminim hayatında çok güzel şeylerde vardır... mükemmel bir eşin, sana sahip çıkan, seven, koruyan hayat arkadaşın vardır... yada ne bileyim örnek veremiyorum seni tanımadığım için ama mutlaka güzel şeyler de vardır.. bu güzellikleri düşünüp mutlu olmalısın.. bizlerden kötü durumda olan nice insan var.. çok şükür halimize
biz seni çok seviyoruz tatlım... her zaman buradayız olumunekankayizsmile
tebrik ederim canımmmm rabbim hayyırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:ben hamileyiiiiiiiiiiim
gümüşhane de mümkün mü böyle bi yeraaa nedenmiş kuzum...sen hangi şehirdesin söle bakiyim sana eğleceli bişiler bulalım
selam millet
mutsuzum umutsuzum yalnızım bunaldım sıkıldım patlıycam çaresizim yapılcak bişi yok yok yok yok
hımm tşk ederim cnm,adet olduktan sonramı gidiyim acaba,yumurtlama tarihini falan öğrenirim hem,bide adetten sonra 2 günde bir ilişkiye girin falan diyolar ,adetten sonramı girmek lazım yumurtlama döneminde mi,cnm kusura bakma ya sorularım saçma gelebilr belki kusura bakma daha yeni öğreniyorum herşeyi
tebrik ederim canımmmm rabbim hayyırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hadi anlat bize özgeçmişini
gümüşhane de mümkün mü böyle bi yer
canım üzülme bende senin gibi ailemden uzaktayım bizim burdada yapılcak gidilcek hiç bir yer yok istanbulda arkadaşlarım oo antalya diyor kimse inanmıyor dağ başında yaşadığıma en çok kızım için üzülüyorum burda eğitim güzel değil bazen eşimle bizde bunalıyoruz geri dönmeyi düşünüyoruz ama olmuyo en azından burda huzurumuz var
biz kayınvaldem yüzünden kaçtık buralara önümüze çıkan fırsatı değerlendirdik üzme kendini herşeyin hayırlısı
ben hamileyiiiiiiiiiiim
anlıyorum bi tanem tabi ben kocuk olsa oyalanırım diyorum ama onun için daha zor haklısın artık 1 buçuk sene daha sabredicem sonra eşim askere gidicek bende annemlerin yanına mecburen onu da istemiyorum gerçi ama en azından şu nisandaki uzman yardımcılığı sınavını kazansam da işe başlasam o zaman süper olucak
anlatsana bize ne kadardır korunmuyosunuz kist falan varmıydı belirtilerin neydi adet dönemin düzenlimiydi btç kürü uygulamışsın galiba
anlıyorum bi tanem tabi ben kocuk olsa oyalanırım diyorum ama onun için daha zor haklısın artık 1 buçuk sene daha sabredicem sonra eşim askere gidicek bende annemlerin yanına mecburen onu da istemiyorum gerçi ama en azından şu nisandaki uzman yardımcılığı sınavını kazansam da işe başlasam o zaman süper olucak
anlatsana bize ne kadardır korunmuyosunuz kist falan varmıydı belirtilerin neydi adet dönemin düzenlimiydi btç kürü uygulamışsın galiba
rabbim hepinize nasip etsin ca nım benim 4 yaşında bir kızım var bundan iki sene önce boş gebelik yaşadım o istenmeyen bir gebelikti haziranda korunmayı bıraktım eylüle kadar hamiş kalamadım dr gittim klomen ve çatlatma iğnesi verdi yine olmadı dr hiç bir sorun yok stresten dedi ben eşime keçi boynuzu ve havuç kürü uyguladım kendimde bal tarçın çörekotu heralde onun etkisi diyorum çünkü daha önce gün aşırı oluyodu olmadı bu sefer bir kereyle oldu oda yumutlamamdan 3 gün önceydi bide karanfili zencefilli çay içtim darısı başınıza
bende eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum da. Havuç kürünüde aynı andamı yaptın. Kendin bal tarçın çörekotunu nasıl yaptın. Açabilirmisin biraz.