slm
bafo, barays+, supreme
nasılsınız kızlar hamişlik nasıl supreme
barays bafo sizin nasıl gidiyor
bafocum ne zaman belli olucak sonuç
hayatım en son 11 aralıkta adet olmuştum hala gelen giden yok sadece batmalar oluyor.
canım sen peki 60 gün geçene kadar hiç test yaptın mı negatif mi çıkmıştı testlerin?
CANIM SAĞOLASIN PERŞ. TRANSFERIM VAR KISMETSE ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI BOL BOL DUAYA IHTIYACIMIZ VAR ARKADAŞLAR :Saruboceq:
masallah hadı hayırlısı yanı ya yengec ya aslan olacak gıbı ıkısıde tam zıt yengec erkegı cok sakın sevecen vs aslan erkegı hasarı delıdolu hadı bakalım...sat a göre 12 temmuz ama doğumların çok azı hesaplanan günde oluyormuş. interntte araştırdım. haziran 28 ile temmuz 28 arası herhangi bir tarih normal sayılır diyor... bekliyoruz artık
isim daha düşünmedik. etraftan öneriler gelmeye basladı. herkes kız istiyodu ve bekliyodu sanırım. hep kız ismi düşünülmüş delikafadulden gol attı oğluşum herkese.. gamyoncuiremsu
ben de hep erkek ısterım kvrck ...ay inşallahhhhhhhhhhhhh ben erkek istiyorum küçüklüğümden beri eşim ise kızbakalım saglıklı olsunda hiç önemli diil daha yeni ovulasyon gününden çıktım 21 şubatta günüm bakalım kısmet bu ay serbest çalıştık bi dolu bi boş yapalım demiştik ama ne zaman canımız istese o zaman oldu kısmet bakalım işe yarıycak mı
sen oluruna bırak sımdı bugun de olsa sperm kalıtesı dusuk olabılır gıdecegı varsa da ulasamaz belkı..kızlar ya bişi danışıcam size ben normalde 13. 14. gün yumurtluyorum ve o gün bazen tek kasıgımda bazen iki kasıgımda birdn agrılarım oluyor..şimdi ben o agrıları cumartesi gün yaşadım ama kupkuruydum ... bugün salı ve o uzayan akıntım var ve şaşırdım hiç böyle olmamıştı şimdi biz cumartesi beraber olduk pazar beraber olduk pazartesi beraber olduk ama ben üstteydim sagolsun eşim sabredemedi ben alta geçene kadar :kedi: şimdi dün akıntım yoktu bugün başlamış napcaz yine beraber olcaz mı yoksa yarını mı beklesek.ama yarını beklersek ya 24 saati kaçırır yakalayamazsak yumoşu.. şimdi dün ben altta olsaydım sorun olmazdı ama üstteydim şaşırdım napcamı eyvahedigeldismile
kızlar bu lina kadın sağlığı merkezinin muayene ücreti ne kadardı ? Ayrıca tahliller tetkikler ne kadara mal oluyor kabataslak bilgi verirseniz sevinirim
CANIM SAĞOLASIN PERŞ. TRANSFERIM VAR KISMETSE ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI BOL BOL DUAYA IHTIYACIMIZ VAR ARKADAŞLAR :Saruboceq:
yapmaz olurmuyum.. 31. gün kan testi negatif çıktı...
45. gün doktora gittim ultrasonla baktı pcos dedi adet söktürücü verdi.. içtim 1 hafta... hala olamayınca civanperçemi çayı içtim.. (adet söktürücüdür bu çay) 55. gün tekrar gittim doktora.. tekrar ultrasonla baktı..birşey yok bekliceksin dedi... 60. gün aşılama için bir doktora gittim.. konuştuk anlaştık... ama hala adet olmamışsın gel bir bakayım ilaç vereyim sana adet söktürücü dedi.. bi baktık ki bebek 5+5 olmuş.......
Allah Allah ben bilmiyordum seni bu durumunu hayatım ya
ay ne kadar sürpriz olmuştur size 5+5 olana kadar hala çıkmamıştı demek kan testindede valla çok ilginç ama çok sevindim seni adına sağol verdiğin bilgi için canım
pınarı bir türlü yakalayamıyorummm
ayy inş.hamileliği sağlıklı geçerde bebişi sağlıkla kucağına alır inş.
lapaci tatlımmm
nasılsın çiçeği burnunda hamişimiz :))))
iyiyim çok şükür aysel... hamile olduğuma inanmaya çalışıyorum =))) hala hiç belirtim yok çünkü... göğüsler hariç =)
sen nasılsın? iyileştin artık tamamen değil mi?
-http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/344434-pcosla-gebe-kalinabilirmis-ustelik-gec-dollenme.html
bak canım hikayemin tamamı burda... pcoslular asla vazgeçmemeli.... eninde sonunda bu iş olacak diye umutla beklemeli....
çok sağol canım... sürpizki ne sürpriz oldu.. yazımda da anlattım uzun bir süre ağladım doktorun yanında da dışarı çıktığımda da...
kızlar nasılsınız?;
canım sen hamişsin boşver belirtileri tatlım kendine çok dikkat etme
fazla yorma kendini bebişimiz seni yormasın.
bende iyiyim canım sağlık sorunlarım yok şükür
çalışmalara devam ediyoruz bakalım sonuç ne olacak 8.ayımız bu ay
yok öyle demek istemedim.. hamile olduğumu biliyorum da henüz bir belirti yok ya bebeği falan hiç birşeyi hissetmiyorum =) yoksa kendimi dinlememem gerektiğini, herşeyin allahın takdiri olduğunu ben zaten öğrendim bu bebeği öğrenince =)))
hadi bakalım inşallahhhh seneniz dolmadan benim gibi güzel haberi müjdelersiniz canım yaa...
iyiyim vallahi kızlar...izinden sonra işe alışmaya çalışıyorum... onun haricinde kocişime kızdım artık bebiş o çok isteyene kadar bıraktım bende