Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Tabi normalde diyabet olmayanlarda belli bir haftada şeker kontrolü yapılıyor ama bende en başında yapıldı.hem kadın doğumcuya hem diyabet druna kontrole gidiyorum.ve sürekli kendi aletimle şekerimi ölçüyorum.8 tüp kan alındı kadın doğumcu için 4 tüp de diyabet için vermiştim.çok şükür her şey normal çıkıyor ama pazar günü şekerim bir düştü bir çıktı pazar iyi değildim.bu cuma tekrar diyabet druma gidicem.

aman bosver bosverenlerın oluyo geneldezaten aklinialirimsmile

boşverenin olurmu bilmem ama bıraktım....bu ay soğan kürü yapacaktım...geçtim gitti... sadece şu doktorun verdiği vitamin vardı onu napsam bilemedim...aman neyse salladım kızlar:)

iyilik valla sen nasılsınn, ne var ne yokaklinialirimsmile

iyiyim çok şükür.bulantım yok diye seviniyordum ama zaman zaman bazı kokulardan bulnıyor midem.pazar günü iyi değildim.şekerim bir 170 oldu bir 49 a düştü.çok sarsıldım.umarım bebişim çok etkilenmemiştir.

anladım canım sıkı takip etmek gerekiyor. ama herşeyin güzel ve yolunda gitmesine çok sevindim walla. en ufak birşeyde korkuyorum walla supreme kanamam oldu dedi o kadar korktum ki anlatamam. inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur

cok iyi bulantının olmaması, ben gecen hafta cok kustum ve ögürdügüm için kanamam oldu basınçtan olabilir dedi doktor. bi düşük tehlikesi atlattık inşallah geçmiştir. yatıcaksın falan dedi igne oldum ilac kullanıyorum işte, bugünde 12haftalık olmuş usg öyle gösteriyomuş=)) en kısa zamanda topicteki herkese nasip olsun inş :Saruboceq:

aaa haberim yoktu benim.canım benim yaaa.nasıl korkmuştur.hay allah şimdi bir şeyi yok ama di mi?

canım yaa, bu ay inşallah saglıkla senden de bu haberi alırız okadar cok istiyorumki:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim çok geçmiş olsun.kritik dönemi atlatmışsınız sayılır.ilk 12 hafta en kritik dönemmiş.bende progestan kullanıyorum önlem için.

evet canım sürekli dinlenmen lazım.dr bana da dedi.yatarken kasıklara daha fazla kan gidiyormuş.o yüzden yat diyorlar.bir içebildiğin kadar çok su iç en az 2.5lt

kızlar...hamile kalanlar size bir site tavsiye edeyim 3 tane w yu sonra babaolmak nokta com...bakın bakalım

canım benim çok geçmiş olsun.kritik dönemi atlatmışsınız sayılır.ilk 12 hafta en kritik dönemmiş.bende progestan kullanıyorum önlem için.

banada verdiler progestan işte 3kere içiyorum. ignede oluyorum. nasip ne yazıldıysa onu görücezboshayallersmile saglıkla hayırlısıyla tamamına ersinde bulantı falan önemli degil alıştımmopuyorumnanaktan

evet su konusu çok önemli sakın ihmal etmeyin arkadaşlar
su tüketiminiz az olursa doğum ile ilgili sıkıntılar oluşabiliyor
bi arkadaşım çok zor süreç geçirmişti.
zaten normalde de en az 2 litre içmek lazım

arkadaşımın sitesi...zeynep çok istenerek olmuş bir bebek babsının annesi hamile kaldığındaki süprizi olarak başladı...zeyno şimdi 3 yaşında neredyse ama ilk hamilelikten itibaren çok yararlı bilgilerde içermekte.... umaım işinize yarar

supremem 12 hafta bittii mi çok güzel yaaa
geç öğrendik yaa hani bana daha ilk haftalarmış gibi geliyor
kaldı 28 hafta :))))))))

evet birazcık baktım gerçekten de güzel bir site olmuş süper :)))))

evet birazcık baktım gerçekten de güzel bir site olmuş süper :)))))

özgür o siteyi yapınca bütün kızlar denizi kıskanmıştık:))))...eşimde ya kuzum adamın işi bu ben sana makina parçası yapsam aynı işte demişti( kocam makina müh.de, özgürde bilgisayar tasarımcısı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…