maşallah.canım ya bir şey sorcam folik asit olarak ne kullanıyorsun?ben önceden folbiol kullanıyordum günde 1 defa.şimdi folic plusa geçtik ama bazen unutoyrum.günde 3 kere yemeklerle ya.diyelim kahvaltıda unuttum öğlen 2 tane içsem olur mu?daha önce birisinden duymuştum ister 3 defa da iç ister 1 kere de 3 tane iç farketmez gibi birşeyler ama emin olamadım
yok sebincim fazla içme... 2010 eylül anneleri arasında birisi var... 3 kere içmiş folic asiti.. Ters etki yapmış... Serum falan takmışlar..bir sürü sıkıntı çekti...
Ben solgar folic acid (folacin) kullanıyorum.. Günde 1 tane... Hiç unutmuyorum... Dr banada dedi aralarındaki tek fark birisi 3 kez birisi 1 kez kullanılıyor diye.. Bende solgar aldım tek seferlik olması için
hımmm tamam canım saol
hadı hayırlısı bakalım haftaya kutlama yaparız ınsallahkıslar nasılsınınz bakemmm benımde son 7 gun ınsallah haıs olurum yaaaa
arkadaşlar öğleden sonra görüşürüz ben yemeğe kaçarım afiyet olsun sizlerede
merhaba arkadaslar bende yenı katıldım sayırlır sureklı okuyorum ama yazmak ıstedım enson adet tarıhım 30 ocak pko hastasyım klomenle tedavı goruyordum bu ay hayırlısı ıns hamiş kalırım destegınıze ıhtıyacım var..
merhaba arkadaslar bende yenı katıldım sayırlır sureklı okuyorum ama yazmak ıstedım enson adet tarıhım 30 ocak pko hastasyım klomenle tedavı goruyordum bu ay hayırlısı ıns hamiş kalırım destegınıze ıhtıyacım var..
slm
bafo, barays+, supreme
nasılsınız kızlar hamişlik nasıl supreme
barays bafo sizin nasıl gidiyor
bafocum ne zaman belli olucak sonuç
slm
bafo, barays+, supreme
nasılsınız kızlar hamişlik nasıl supreme
barays bafo sizin nasıl gidiyor
bafocum ne zaman belli olucak sonuç
çok sevindim canım ya rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsinhosgeldın canm bu arada selamlar herkese =)
hamişlik iyi gidiyo inşallah cnm yaa sen napıyosun ne var ne yoka.s
hoşgeldin canım
ben iyiyi çalışmalara devam
sen nasılsın bakalımmm
inş. bu ay hamiş oluruz tatlımm
çok sevindim canım ya rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin
inşallah bitanem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
cuma günü ankaraya gidicem yanımda hamilelik testi götürsem mi götürmesem mi diye düşünüyorum adet dönemim pazar ben pazartesi akşam dönücem
cuma günü ankaraya gidicem yanımda hamilelik testi götürsem mi götürmesem mi diye düşünüyorum adet dönemim pazar ben pazartesi akşam dönücem
çok sevindim canım ya rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin inşallah bitanem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ayy bafo yu bir türlü yakalayamıyorum yaa.. bende çok merak ediyorum ne yaptı acaba? transfer olacaktı h.içi bir gün...
yanı ben olsam gotururdum cunku merak ederım orada da cıkıp alamam falan dıye gerılırım falan fılan ..
en ıyısı yanımda bulunsun dıye dusunurum
ya bende aynı şeyi düşünüyorum götürürsem dayanamayıp bakıcam ama sonra negatif çıkınca üzülüyorum götürmesem bu seferde meraktan kudurucam :uhm: