Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

yok sebincim fazla içme... 2010 eylül anneleri arasında birisi var... 3 kere içmiş folic asiti.. ters etki yapmış... serum falan takmışlar..bir sürü sıkıntı çekti...
ben Solgar Folic Acid (Folacin) kullanıyorum.. günde 1 tane... hiç unutmuyorum... dr banada dedi aralarındaki tek fark birisi 3 kez birisi 1 kez kullanılıyor diye.. bende solgar aldım tek seferlik olması için

merhaba arkadaslar bende yenı katıldım sayırlır sureklı okuyorum ama yazmak ıstedım enson adet tarıhım 30 ocak pko hastasyım klomenle tedavı goruyordum bu ay hayırlısı ıns hamiş kalırım destegınıze ıhtıyacım var..

hımmm tamam canım saol

hımmm tamam canım saol

birde unutsanda birşey olmaz bence... o kadar eksiklik ciddi hasara sebep olmazki bebekde... yani eskiden folic asitmi alıyorlarmış? yada gebeliğini 2-3. ayda öğrenenler folic asitmi içiyorlar... unutsanda dert etme.. sen hep zamanında almaya çalış.. unuttuklarını atla..yerimseniben

kıslar nasılsınınz bakemmm benımde son 7 gun ınsallah haıs olurum yaaaa
hadı hayırlısı bakalım haftaya kutlama yaparız ınsallah
arkadaşlar öğleden sonra görüşürüz ben yemeğe kaçarım afiyet olsun sizlerede

afıyet olsuuunnn

hosgeldın ...
hakkında hayırlısı ınsallah bakalım .. burda pkolu olup hamıle olana arkadaslarımız var ..
sen de katılırsın onlara ınsallah....
bu arada eskıshırlımısın yoksa ıs veya evlılık ıcabımı ordasın

hoşgeldin esesh... inşallah rabbim gönlüne göre verir.... pko beladır ama üstesinden de gelinir... =) bende pkoluyum.. çok şükür şimdi hamileyim.. inşallahh sizlerde en kısa zamanda hamile kalırsınız :Saruboceq:

slm
bafo, barays+, supreme
nasılsınız kızlar hamişlik nasıl supreme
barays bafo sizin nasıl gidiyor
bafocum ne zaman belli olucak sonuç

slm
bafo, barays+, supreme

hoşgeldin canım
ben iyiyi çalışmalara devam
sen nasılsın bakalımmm
inş. bu ay hamiş oluruz tatlımm

slm kızlar.şuan adetim ve 3.gunum hala hafif ağrım var kist yapıo olabilirmi sizce bilgisi olan varmı.ilk defa bu ay kist çıktı ve sokturucuyle adet oldum ama hiç belirtisi yoktu adetten once şikayetim yoktu yani ultrasonla gorunce anlaşıldı.ayrıca ağrı sadece ilk olunca olup hapla geçerdi

slm
bafo, barays+, supreme

hosgeldın canm bu arada selamlar herkese =)
hamişlik iyi gidiyo inşallah cnm yaa sen napıyosun ne var ne yoka.s

hosgeldın canm bu arada selamlar herkese =)
hamişlik iyi gidiyo inşallah cnm yaa sen napıyosun ne var ne yoka.s
çok sevindim canım ya rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin

hoşgeldin canım
ben iyiyi çalışmalara devam
sen nasılsın bakalımmm
inş. bu ay hamiş oluruz tatlımm

inşallah bitanem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

cuma günü ankaraya gidicem yanımda hamilelik testi götürsem mi götürmesem mi diye düşünüyorum adet dönemim pazar ben pazartesi akşam dönücem

inşallah bu a saglıkla gelir ya :Saruboceq: pztesi dönüceksen bence götürme zaten bazaen erken olunca cıkmıyoo

ayy bafo yu bir türlü yakalayamıyorum yaa.. bende çok merak ediyorum ne yaptı acaba? transfer olacaktı h.içi bir gün...

cuma günü ankaraya gidicem yanımda hamilelik testi götürsem mi götürmesem mi diye düşünüyorum adet dönemim pazar ben pazartesi akşam dönücem

canım bencede acele etme götürme hiç.. gelince bakarsın... 1 gün beklemiş olacaksın sadece..

yanı ben olsam gotururdum cunku merak ederım orada da cıkıp alamam falan dıye gerılırım falan fılan ..
en ıyısı yanımda bulunsun dıye dusunurum

ayy bafo yu bir türlü yakalayamıyorum yaa.. bende çok merak ediyorum ne yaptı acaba? transfer olacaktı h.içi bir gün...

bnede merak ettım gunlugune de baktım yenı bı gelısme yazmamıs oraya da ...
sanırım yogun bu ara...
face de fuar haftası falan dıyodu cunku

yanı ben olsam gotururdum cunku merak ederım orada da cıkıp alamam falan dıye gerılırım falan fılan ..
en ıyısı yanımda bulunsun dıye dusunurum

ya bende aynı şeyi düşünüyorum götürürsem dayanamayıp bakıcam ama sonra negatif çıkınca üzülüyorum götürmesem bu seferde meraktan kudurucam :uhm:

ya bende aynı şeyi düşünüyorum götürürsem dayanamayıp bakıcam ama sonra negatif çıkınca üzülüyorum götürmesem bu seferde meraktan kudurucam :uhm:

merak et ama kontrollü ve sabırlı ol.. üzülmekten iyidir... hem erken yapıyorsun belkide testi.. neden kendini üzesin ki... gelince yaparsın... sonuç ne çıkarsa çıksın zaten adete kadar umut kesilmez biliyorsun =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…