Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım okudum hikayeni ve ağlattın beni kız Allah inşallah kucağına almayıda nasip eder :Saruboceq:

amin canım amin.. inşallahhh... duyduğum ilk andan itibaren hep buradaki tüm arkadaşlarım için dua ettim ve ediyorum.. inşallah rabbim sizlerede minicik mucizeler verir :Saruboceq:

CANIM SAĞOLASIN PERŞ. TRANSFERIM VAR KISMETSE ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI BOL BOL DUAYA IHTIYACIMIZ VAR ARKADAŞLAR :Saruboceq:

ayyy canım benim.çok heyecanlandım ve duygulandım.Kurban olduğum Rabbim inş. meleğine kavuşturur seni de.Dualarımız seninle.Uğurlu gelsin perşembe inş.sonucu kaç haftada belli oluyordu 2 hafta sonra falan mı?

pınarı bir türlü yakalayamıyorummm
ayy inş.hamileliği sağlıklı geçerde bebişi sağlıkla kucağına alır inş.

lapaci tatlımmm
nasılsın çiçeği burnunda hamişimiz :))))

tahmininiz doğru çıktı.gaye ve sen pınar için bebeği erkek olucak demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.Allah siiznkileirn cinsiyetlerini tahmin ettiğimiz günleri de göstersin tez vakitte inş.:Saruboceq:

amin canım amin.. inşallahhh... duyduğum ilk andan itibaren hep buradaki tüm arkadaşlarım için dua ettim ve ediyorum.. inşallah rabbim sizlerede minicik mucizeler verir :Saruboceq:

inşallah canım hayırlısı olsun

ayyy canım benim.çok heyecanlandım ve duygulandım.Kurban olduğum Rabbim inş. meleğine kavuşturur seni de.Dualarımız seninle.Uğurlu gelsin perşembe inş.sonucu kaç haftada belli oluyordu 2 hafta sonra falan mı?

canım benim sağolasın ne zamandır denk gelemiyorduk. sanırım 22 sinde sonucu alıcam o kadar heyecanlıyım ve o kadar korkuyorum ki....allah hepimize o poztıfı gorunce yaşadıgınız sevıncı yasatsın dılıyorum.. hepimize hepimizemafoldumben

canım benim sağolasın ne zamandır denk gelemiyorduk. sanırım 22 sinde sonucu alıcam o kadar heyecanlıyım ve o kadar korkuyorum ki....allah hepimize o poztıfı gorunce yaşadıgınız sevıncı yasatsın dılıyorum.. hepimize hepimizemafoldumben

canım benim güzel sonuclar gelicek insallah korkma içini temiz tut ferah tut hayırlısı ve saglıkla gelicek bol bol dua edelim senin için, az kaldı :emir_bebek:

korkma canım ınsallah guzel seyleer olacak

canım amin inş. tatlım. güzel haberler alırız tatlım da bol bol halaylar çekeriz

sebinim nasılsınnnn
alışabildiğin mi hamişliğe?
mucizemiz nasıl?

inanırmısın hala unuttuğum zaman oluyor.özellikle de sabahları.bööyle bir geriniyorum kollarımı açıp sonra aklıma geliyor hemen kollarımı indiriyorum.ayın 20sinde tekrar kontrole gidicez.iyidir inş.merak ediyorum sürekli ultrasonda bakmak istiyorum ama imkan yok tabi.çok miskin oldum hemen yoruluyorum.inş çok kilo almam.zaten spor ve yürümek yasak olduğundan hiç bir şey yapmıyorum.eve gidince öyle yatıyorum.Rabbim tez zamanda hepinize nasip edecek inş.

neyse arkadaşlar sizlere iyi akşamlar umutlarınızı hiç yitirmeyin iyi baakın kendinize hoşca kalınopuyorumnanaktan

bafocum.. sürekli dua ediyorum zaten.. ama emin ol çok samimi bir şekilde seni hep içimden geçiriyorum.. rabbim inşallah çabalarını karşılıksız bırakmaz... inşallah müjdeli haberini alırız canım...

bugünlerde pek bir unutkan oldum.takvimime not aldım ayın 22sinde bafo sonuç alacak diye.Öncelikle hayırlısını istemek lazım tabi.Hayırlıdır inş ve dilerim o gün güzel haberler alırız senden.:1hug:

inanırmısın hala unuttuğum zaman oluyor.özellikle de sabahları.bööyle bir geriniyorum kollarımı açıp sonra aklıma geliyor hemen kollarımı indiriyorum.ayın 20sinde tekrar kontrole gidicez.iyidir inş.merak ediyorum sürekli ultrasonda bakmak istiyorum ama imkan yok tabi.çok miskin oldum hemen yoruluyorum.inş çok kilo almam.zaten spor ve yürümek yasak olduğundan hiç bir şey yapmıyorum.eve gidince öyle yatıyorum.Rabbim tez zamanda hepinize nasip edecek inş.

canım benim yaaa bende fazla dikkat etmem hareketlerime hamiş kalınca çok zorlanacam sanırım :KK43:((
sürekli dinlenmen gerekiyor di mi? sebin ayrıca testler yaptırıyor musun daha doğrusu yaptırman gerekiyor mu diyabetten dolayı?

X