- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
hoşgeldin krizantem.. inşallah rabbim göznlüne göre verir..tez zamanda minik bir kalp atar bedeninde... :Saruboceq:
selam kızlar, kendime öğlen yarım saat müsade edicem artık. hiç girmeyince moralim bozuluyor. işler de kalıyor çok girince :)
nasılsınız bakalım?
ben demiştim erkek diye :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
pınarın doktorlar dogum için hangi günü verdiler ne zaman bekliyoruz bebişi
bi de isim arayışına başladınız mı ne çok sordum bende opuyorumnanaktan
ay inşallahhhhhhhhhhhhh ben erkek istiyorum küçüklüğümden beri eşim ise kızunutmadım teyzesi.. tam isabet
seninde göbüşündedir oğluşun inşallah...
ahh canım ya ne guzel soyledın valla cok duygulandım ınsallah dedıgın gıbı tez zamanda o pıt pıtları duymayı rabbım nasıp etsın ınsallah.
sen hamılemısın?
kızlar ya bişi danışıcam size ben normalde 13. 14. gün yumurtluyorum ve o gün bazen tek kasıgımda bazen iki kasıgımda birdn agrılarım oluyor..şimdi ben o agrıları cumartesi gün yaşadım ama kupkuruydum ... bugün salı ve o uzayan akıntım var ve şaşırdım hiç böyle olmamıştı şimdi biz cumartesi beraber olduk pazar beraber olduk pazartesi beraber olduk ama ben üstteydim sagolsun eşim sabredemedi ben alta geçene kadar :kedi: şimdi dün akıntım yoktu bugün başlamış napcaz yine beraber olcaz mı yoksa yarını mı beklesek.ama yarını beklersek ya 24 saati kaçırır yakalayamazsak yumoşu.. şimdi dün ben altta olsaydım sorun olmazdı ama üstteydim şaşırdım napcamı eyvahedigeldismile
kızlar ya bişi danışıcam size ben normalde 13. 14. gün yumurtluyorum ve o gün bazen tek kasıgımda bazen iki kasıgımda birdn agrılarım oluyor..şimdi ben o agrıları cumartesi gün yaşadım ama kupkuruydum ... bugün salı ve o uzayan akıntım var ve şaşırdım hiç böyle olmamıştı şimdi biz cumartesi beraber olduk pazar beraber olduk pazartesi beraber olduk ama ben üstteydim sagolsun eşim sabredemedi ben alta geçene kadar :kedi: şimdi dün akıntım yoktu bugün başlamış napcaz yine beraber olcaz mı yoksa yarını mı beklesek.ama yarını beklersek ya 24 saati kaçırır yakalayamazsak yumoşu.. şimdi dün ben altta olsaydım sorun olmazdı ama üstteydim şaşırdım napcamı eyvahedigeldismile
merhaba kızlarrrr
ben geldim nasılsınız opuyorumnanaktan
özledim sizleri yoktum bir kaç gün neler yaptınız bakalım bir gelişmesi olan var mı şekerler?
iyiyim canım evde değildim bir kaç gündür
internet çok yavaş çalışıyor o yüzden hemen yazamıyorum size anlamadım gitti bilmiyorumkismile
bende birinizde bir gelişme var mı diye merak ettim bu arada ben hala adet olmadım kasığımdaki batma ise hala var kafamçokkarıştı sizlerin verdiği şu lina kadın sağlığı merkezine gitmek istiyorum randevu alıcam
kaç gün oldu senin? inşallah güzel haber alırsın.. ben 60. günümde almıştım güzel haberi =)))