Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hoşgeldin krizantem.. inşallah rabbim göznlüne göre verir..tez zamanda minik bir kalp atar bedeninde... :Saruboceq:

ahh canım ya ne guzel soyledın valla cok duygulandım ınsallah dedıgın gıbı tez zamanda o pıt pıtları duymayı rabbım nasıp etsın ınsallah.
sen hamılemısın?

selam kızlar, kendime öğlen yarım saat müsade edicem artık. hiç girmeyince moralim bozuluyor. işler de kalıyor çok girince :)

nasılsınız bakalım?

selam kızlar, kendime öğlen yarım saat müsade edicem artık. hiç girmeyince moralim bozuluyor. işler de kalıyor çok girince :)

nasılsınız bakalım?

ben demiştim erkek diye :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

pınarın doktorlar dogum için hangi günü verdiler ne zaman bekliyoruz bebişi
bi de isim arayışına başladınız mı ne çok sordum bende opuyorumnanaktan

pınarın doktorlar dogum için hangi günü verdiler ne zaman bekliyoruz bebişi
bi de isim arayışına başladınız mı ne çok sordum bende opuyorumnanaktan

sat a göre 12 temmuz ama doğumların çok azı hesaplanan günde oluyormuş. interntte araştırdım. haziran 28 ile temmuz 28 arası herhangi bir tarih normal sayılır diyor... bekliyoruz artık
isim daha düşünmedik. etraftan öneriler gelmeye basladı. herkes kız istiyodu ve bekliyodu sanırım. hep kız ismi düşünülmüş delikafadulden

gol attı oğluşum herkese.. gamyoncuiremsu

unutmadım teyzesi.. tam isabet
seninde göbüşündedir oğluşun inşallah... :emir_bebek:
ay inşallahhhhhhhhhhhhh ben erkek istiyorum küçüklüğümden beri eşim ise kız :KK43: bakalım saglıklı olsunda hiç önemli diil daha yeni ovulasyon gününden çıktım 21 şubatta günüm bakalım kısmet bu ay serbest çalıştık bi dolu bi boş yapalım demiştik ama ne zaman canımız istese o zaman oldu kısmet bakalım işe yarıycak mı

bu ara bir duraklama dönemi oldu heralde hiç yeni haber yok sanırım, bu hafta patlama yasarız inşallah.
bekleyen herkesten güzel haberler almayı bekliyoruz ...

ahh canım ya ne guzel soyledın valla cok duygulandım ınsallah dedıgın gıbı tez zamanda o pıt pıtları duymayı rabbım nasıp etsın ınsallah.
sen hamılemısın?

evet çok şüküürr.... 1 seneden sonra birden geliverdi mucizem =)
darısı sizlerin başına inşallahhh

kızlar ya bişi danışıcam size ben normalde 13. 14. gün yumurtluyorum ve o gün bazen tek kasıgımda bazen iki kasıgımda birdn agrılarım oluyor..şimdi ben o agrıları cumartesi gün yaşadım ama kupkuruydum ... bugün salı ve o uzayan akıntım var ve şaşırdım hiç böyle olmamıştı şimdi biz cumartesi beraber olduk pazar beraber olduk pazartesi beraber olduk ama ben üstteydim sagolsun eşim sabredemedi ben alta geçene kadar :kedi: şimdi dün akıntım yoktu bugün başlamış napcaz yine beraber olcaz mı yoksa yarını mı beklesek.ama yarını beklersek ya 24 saati kaçırır yakalayamazsak yumoşu.. şimdi dün ben altta olsaydım sorun olmazdı ama üstteydim şaşırdım napcamı eyvahedigeldismile

hoşgeldin pınnaarrrr...
nasılsın bakalıımmm? oğluşunda iyidir umarıımm.... :nazar:

kızlar ya bişi danışıcam size ben normalde 13. 14. gün yumurtluyorum ve o gün bazen tek kasıgımda bazen iki kasıgımda birdn agrılarım oluyor..şimdi ben o agrıları cumartesi gün yaşadım ama kupkuruydum ... bugün salı ve o uzayan akıntım var ve şaşırdım hiç böyle olmamıştı şimdi biz cumartesi beraber olduk pazar beraber olduk pazartesi beraber olduk ama ben üstteydim sagolsun eşim sabredemedi ben alta geçene kadar :kedi: şimdi dün akıntım yoktu bugün başlamış napcaz yine beraber olcaz mı yoksa yarını mı beklesek.ama yarını beklersek ya 24 saati kaçırır yakalayamazsak yumoşu.. şimdi dün ben altta olsaydım sorun olmazdı ama üstteydim şaşırdım napcamı eyvahedigeldismile

altta üstte olma konusu zaten tam ispatlanan birşey değil.. bende öyle bir durumda değildim... yumurtlama günlerim geçmişti çoktan biliyorsun.. adeti beklerken yumurtlamışım meğer.. ve üstteydim ve hemen kalkıp banyo yaptım... bir arkadaşım daha burada anlatmıştım aynı şekilde bir anlık ihmalle korunmadılar ve hemen hamile kaldı... üstteydi ve hemen banyo yaptı ve hemen ertesi gün hapı almıştı...
yumurtlama günlerine de çok takılma derim.. çünkü ben yumurtlama günümde çok bariz hissettim yumurtayı.. ağrıdı falan.. akıntım oldu.. çatladı ve geçti batmalarım... ama yumurtlamamışım demekki... adet zamanı yumurtlamışım...
çok komplike değil bu işler.. çok hesap kitap yapmayın..sadece gün aşırı ilişkiye devam.. gerisi allaha kalmış

canım sperm hızla ileri dogru hareket ettigi için belli olmaz bence nasipse yazıldıysa olucaktır sen içini güzel tut olur mu:hulya:

merhaba kızlarrrr
ben geldim nasılsınız opuyorumnanaktan
özledim sizleri yoktum bir kaç gün neler yaptınız bakalım bir gelişmesi olan var mı şekerler?

merhaba kızlarrrr
ben geldim nasılsınız opuyorumnanaktan
özledim sizleri yoktum bir kaç gün neler yaptınız bakalım bir gelişmesi olan var mı şekerler?

hoşgeldin bahar..... iyiyiz çok şükür.. bir haber yok..herşey aynı..sen ne yaptın? nerelerdeydin?

iyiyim canım evde değildim bir kaç gündür
internet çok yavaş çalışıyor o yüzden hemen yazamıyorum size anlamadım gitti bilmiyorumkismile
bende birinizde bir gelişme var mı diye merak ettim bu arada ben hala adet olmadım kasığımdaki batma ise hala var kafamçokkarıştı sizlerin verdiği şu lina kadın sağlığı merkezine gitmek istiyorum randevu alıcam

kızlar bu lina kadın sağlığı merkezinin muayene ücreti ne kadardı ? Ayrıca tahliller tetkikler ne kadara mal oluyor kabataslak bilgi verirseniz sevinirim

iyiyim canım evde değildim bir kaç gündür
internet çok yavaş çalışıyor o yüzden hemen yazamıyorum size anlamadım gitti bilmiyorumkismile
bende birinizde bir gelişme var mı diye merak ettim bu arada ben hala adet olmadım kasığımdaki batma ise hala var kafamçokkarıştı sizlerin verdiği şu lina kadın sağlığı merkezine gitmek istiyorum randevu alıcam

kaç gün oldu senin? inşallah güzel haber alırsın.. ben 60. günümde almıştım güzel haberi =)))

kaç gün oldu senin? inşallah güzel haber alırsın.. ben 60. günümde almıştım güzel haberi =)))

hayatım en son 11 aralıkta adet olmuştum hala gelen giden yok sadece batmalar oluyor.
canım sen peki 60 gün geçene kadar hiç test yaptın mı negatif mi çıkmıştı testlerin?

X