uyuz oluyorum bu duruma...bizde doktora gitsen bile yıllık izinden düşüyorlar...
bizdede öyle...
o yüzden çok sinir oldum o dönem... dr 17.30 da çıkıyodu... rica ettim benim için 18.00de çıkacaktı... işten 10 dk erken çıkıp koşa koşa gittim geldim... 1 defa bu şekilde tedavi olabildim.. o heyecana dayanamadım ve bıraktım... işime çok yakın bir hastane bulup oraya gittim.. sanada öyle yapmanı tavsiye ederim... yumurta büyümemiş 2 gün sonra tekrar gel dicek... gittiğinde yine büyümemişse 2 gün sonra tekrar gel dicek... falan fillaaann
BEBİŞKOM
btc nin kist yapıcagını sanmıyorum hiçkimse böyle bişi demedi ama sen bilirsin yine de
hımm canım ya bence sen bişi kullanmasan zaten hamiş kalabiliyosu bence boştan yere oynama hormonlarınla ben yaptım yaptıgım ilk ay adet tarihimi degiştirdiBaska topiclerde okumustum kis yapanda olmus o yüzden sorudm
hımm canım ya bence sen bişi kullanmasan zaten hamiş kalabiliyosu bence boştan yere oynama hormonlarınla ben yaptım yaptıgım ilk ay adet tarihimi degiştirdi
hımm canım ya bence sen bişi kullanmasan zaten hamiş kalabiliyosu bence boştan yere oynama hormonlarınla ben yaptım yaptıgım ilk ay adet tarihimi degiştirdi
bende fazla kullanmadım canım btç yi çünkü çörekotu çok ağır geliyor bana ama soğan kürü yaramazsa başlayacağım btç ye
selamlarrr...ne var ne yok kızlaropuyorumnanaktan