kızlar selam. sonunda gelebildim... nasılsınız,biraz yavaslamış topik. herkes yoğun sanırım bu aralar...
kızlar selam. sonunda gelebildim... nasılsınız,biraz yavaslamış topik. herkes yoğun sanırım bu aralar...
Pınaaarrrr 18 oldun hani ne zaman öğrencez cinsiyetiniiiiii
oğluşumuz geliyo teyzesi.. bugün ultrasonu açar açmaz pipisiyle karşıladı bizi bebiş..
sen nasılsın bitanem
oğluşumuz geliyo teyzesi.. bugün ultrasonu açar açmaz pipisiyle karşıladı bizi bebiş..
sen nasılsın bitanem
vayyy yakışıklı oğlumumuz mu geliyor ?
canım nasılsın?
bende cilt dr na gittim anca gelebildimmm
süpeeerrrr.... Topicimizin ilk bebişi erkek demekki... bu durumda çin falı tutmuş mu oluyor?
evet hemde burda bir topikte kadı nve erkeğin yaslarına göre bir tahmin sistemi vardı. o da tuttu..
birde aşermeyenin oğlu, çok aşerenin kızı olurmuş dediler... deneyin bakalım tez vakitte inşallah...
evet hemde burda bir topikte kadı nve erkeğin yaslarına göre bir tahmin sistemi vardı. o da tuttu..
birde aşermeyenin oğlu, çok aşerenin kızı olurmuş dediler... deneyin bakalım tez vakitte inşallah...
ya kızlar şöyle birşey duydum ve etrafımda da örneklerim var. kayınvalidenin hep oğlu varsa gelininde oğlu oluyor, kızı varsa kızı oluyor ve hem oğlu hemde kızı varsa ikiside tutuyormuş ben çok inanıyorum buna ne dersiniz hiç bu durumla karşılaştınız mıCADIARZU
bu arada benim doğum kontrol hapı devam ediyor canım haftasonu bitecek inşallah en kısa zamanda da adetim gelir ve 4. günü doktora gideceğim.
ya kızlar şöyle birşey duydum ve etrafımda da örneklerim var. kayınvalidenin hep oğlu varsa gelininde oğlu oluyor, kızı varsa kızı oluyor ve hem oğlu hemde kızı varsa ikiside tutuyormuş ben çok inanıyorum buna ne dersiniz hiç bu durumla karşılaştınız mıCADIARZU
eee ne koycaz bebişin boshayallersmileadını bakalım....
barays, edut, gyshnky+, halev KIZLARR SELAM NASILSINIZ??
güzel haberler alırız inşallah.. senin ufaklık yay veya oğlak burcu olacak gibi geliyor bana..... inatçı yegenim benim...
tarih tutuyormu ? hesaplasana
barays, edut, gyshnky+, halev KIZLARR SELAM NASILSINIZ??