Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım daha erken degil mi aşılama için 9 ay olmuş gerçi ama

ben doktora gittim bana metformin verdi adetinin 2. günü gel dedi ama ben o doktor Ankarada olduğu için gidemeyeceğim. adetin 2. günü hormonmu veriyor o yüzden mi çağırdı acaba

hoşgeldin edut.... yoksun ortalarda hiçç...
2. günü hem hormonlara bakıyor hemde geçen aydan kalma çatlamamış yumurta varmı ona bakıyor.. ona göre ilaç veriyor.. ama beni hep 3. günü çağırmışlardııı

bunu duymuştum tatlım ama tedavisi ve nasıl ortaya çıktığı hakkında hiçbir bilgim yok bitanem

ben de ılk defa duydum kvrck...
ya sen en ıyısı ankara ya gıdeceksın ya bastan asagı bı muayene ol gayenın gıttıgı yere gıt butun sorularını da sor bakalım ıcın rahatlasın hem

ya sen en ıyısı ankara ya gıdeceksın ya bastan asagı bı muayene ol gayenın gıttıgı yere gıt butun sorularını da sor bakalım ıcın rahatlasın hem

evet sana katılıyorum lorkee
en azından için rahatlamış olur kvrck kafandaki şüphelerden kurtulmuş olursun canım

ben Ankara daydım yeni döndüm. ordada bir doktora göstereyim dedim:))))...

ilk defa duydum... senin hep oluyormuydu...belkide seninki mantar felandır
ya mantar olsa sürekli olurmuş bu ilişkiden 20 dakika sonra falan başlıyo
şişiyo kızarıyor kaşınıyor 3 4 saat sonrada kendiliğinden geçiyor
ben bunu eşime sordum hem erkekte hem kadında olabiliyomuş
zaten bundan uzun zaman önce bu ASA testi rutin test olarak bebek isteyen herkese hormon testlerinin yanında yapılıyomuş vajinadan bi kesit akıntı alınarak yapılıyomuş genelde 20-30 ayş arasında daha sık görülüyomuş.vajinadaki akıntı sperme karşı antikor salgılayıp daha vajina agızındayken yok ediyormuş ama yapılan araştırmalarda bunun sadece %2-3 oldugu görülünce rutin testlerden çıkarılmış ve direk sebepsiz infertiliteye aktarılmış bi çok doktor sebepsiz infertiliteyle karşılaştıklarında bunu uyguluyormuş ama yeni dönem çogu doktor bunu hasta hatırlatıp istemeden yaptırmıyormuş falan filan işte

canım daha erken degil mi aşılama için 9 ay olmuş gerçi ama

7 ay denedik 2 ayda klomen +çatlatma iğnesi oldu bize 9 ay beklemeye bekleriz ama olmuyo işte zaten aşılamada tutmazsa 2 defa yaptırırz sonra uzun bi süre daha beklerim tüp bebek için ama bunuda deneyelim vakit kaybeden istiyorum..............

barays, edut, EKAKAL, halev, kvrck, lapaci, lorkee günaydın kızlarr nasılsınız
ben iyiyim bugün çalışmalara başlicam
minik meleğine maşallah herşey yolundaymış allahım bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip etsin olmayanlara da versin rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar

evet sperm alerjisi var ama o testten bana hiç yapılmadı sanırım bir kere hamiş kaldım diye yapmadı dr. zaten dr. gitmiyorum buayda olmazsa gidecem arşatırma hast.
buay keçi boynuzu içiyorum eşimde bende bakalım ne olacak

bunu duymuştum tatlım ama tedavisi ve nasıl ortaya çıktığı hakkında hiçbir bilgim yok bitanem

evet sana katılıyorum lorkee
en azından için rahatlamış olur kvrck kafandaki şüphelerden kurtulmuş olursun canım

kızlar ben sadece 5 gün kalıcam ankarada ve aileme bebek için ugraştıgımızı söylemedim annem de ciddi boyutta tansiyon var azıcık kafasına bişi taksa hastane hastane dolaşıyoruz bide buna kafayı taksın istemedim o bizi hala korunuyor biliyor o yüzden hastaneyi bahane edip gidemem hem annemi çok özledim ben 5 gün hiç yanından ayrılmıycam zemuszemus
bi de eşim bu testi yaptırmamı istemiyor ki kortizonla tedavi ediliyormuş başka çaresi yokmuş hı birde aşılama yapılmak zorundaymış zaten kortizonda çok fazla kilo aldırıyormuş ve kortizonla alınan kilo geri verilemezmiş zaten 5 ay olucak dedi eger 3 ay daha olmazsa aşılamaya gideriz dedi zaten kortizonla tedavidede 3 4 ay sürüyormuş bence degmez dedi ama ben yinede tereddütte kaldım

aminnn zeytin amiinn :Saruboceq:
rabbim gönlünüze göre versin

anladım canım
eşinin dr olması senin için büyük bir avantaj tatlım
kortizon gerçek ağır oluyor ve yan etkileri çok fazla maalesef

söyleme zaten kvrck.. üzülmesin kadıncağız.. bende kimseyle paylaşmamıştım.. böylesi daha iyi.... allah korusun hasta olur falan...
çok ilginçmiş şu hastalık.. bende ilk kez duydum... ama kortizon neden çok anlamadım... inşallah gerek kalmaz.... sen içini ferah tut bakalım

insan kafayı yiyo galiba daha iyi anladım bu sefer düşün düşün illaki bişi var işte diyoruz mutlaka sorun olmalı
eşim diyo ki siz kadınlar hakkaten psikopatsınız rabbim size biraz güç verse inanılmaz cinayetler işler inanılmaz işler yaparsınız şuna bak bebek için kafayı yiceksin bi kadın dogum uzmanının aklına gelmicek şeyleri düşünüp araştırıyosun halbuki hayat bu kadar karmaşık ya da zor degil ki diyor kaydirigubbakcemile3

ya kızlar size bişi soracağım. ben şimdi bu klomene başlarsam ne kadar sıklıkla doktora gidiliyor...çünkü ben işyerinden izin alamıyorum.. ona göre doktor seçeceğim

ya kızlar size bişi soracağım. ben şimdi bu klomene başlarsam ne kadar sıklıkla doktora gidiliyor...çünkü ben işyerinden izin alamıyorum.. ona göre doktor seçeceğim

ilk önce adetin 3. günü.... sonra 12 yada 13. günü gibi bir çağırıyor... bakıyor duruma yumurta eğer 18-20mm değilse 2 gün sonra tekrar çağırıyor...bir kaç kez gitmen gerekiyor yani.. ve işyerinde sorun olabiliyor.. bende oldu mesela...

valla haklı bence de ...
kendı halımıze bıraksak kendımızı kafamızı vs belkı hıc bu kdr beklemıcez ama ne oluyosa bu ınce ınce duusnmekten oluyor...
bıraz rahat ve makul mantıklı olmak lazım ...
Allah yardımcımız olsun ne dıyelım olumunekankayizsmile

uyuz oluyorum bu duruma...bizde doktora gitsen bile yıllık izinden düşüyorlar...

selam kızlar nabersiniz ne alemdesinizson 7 günü sayıyorum ama göğüslerim şişti gene((( sanırım fos zaten hiç bi belirtimde yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…