barays+, bitte, edut, EKAKAL, halev, lapaci+
gunaydın kızlar hepınıze
günaydın canım
iyiyim canım cuma günü izin almıştım direksiyon kursum vardı son kez cumartesi sınava girdim ve direksiyondan 95 le geçtim artık bende bi bayan şoför oldumalkisalkisalkis:dance:
ıyıyım canım sen nasılsın ...
esın nasıl oldu ne zaman baslıcanız calısmalara aklinialirimsmile
hadı hayırlı olsun ..
dıkkatlı ol aman ...
arkasından laf solenenlerden olma :lepi:
tebrik ederim halevcim bende aldım ehliyeti annemin zoruyla ama daha bi kere bile kullanmadım arabayı hiç zevkli gelmiyor bana sevmiyorum ki bilmiyorumkismileiyiyim canım cuma günü izin almıştım direksiyon kursum vardı son kez cumartesi sınava girdim ve direksiyondan 95 le geçtim artık bende bi bayan şoför oldumalkisalkisalkis:dance:
hay maşallah nazar degmesinbenım regl bu sefer masallahı var durmak bılmedı adacayından olsa gerek ılk defa ıcıyorum :1shok:
bu kadr etkılı olacagını dusunmemıstım ...
canım hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktangünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................
size yeni haberlerim var aşılamaya geçtik 2 iğnemi vurdum bile muhtemelen haftasonu aşılama yapılacak amaaaan iğnelere bi para verdim ki sormayın devlet karşıladığı halde 125 lira fark ödedim bide ovitrelle alacam 70 lirada o bu kadar olacanı bilmiyodum allah durumu kötü olanlara yardım etsin çok şükür biz az çok varda ödeyebiliyoruz ya olmayanlar bide sağlık güvencesi olmayanların hali iyice içler acısı iğneler 350-400 liraymış....
neyse artık inşallah tedavinin sonucunda mutlu oluruz inşallah tutar..............
zemuszemus zemuszemus canım benim kıyamam ben ona ya nasılda sana muhtaç küçücük daha ya nazarlar degmesin inşallah :Saruboceq:günaydın aysel.. iyiyiz çok şükür...sen nasılsınn???
halev sende yoktun ortalarda.. nasılsın bakalım?
ctesi dr kontrolüne gittik.. 8mm olmuş fasulyecik =))) minicik daha yyaaaa
barays+, bitte, edut, EKAKAL, halev, lapaci+
gunaydın kızlar hepınıze
günaydın canım
kıss hayırlı olsunn bende geçen sene almıştım ehliyeti kimlik niyetine kullanıyorum kazasız belasız kullanmak kısmet olurr inşallahh
eşim iyi çok şükür biz başladık çalışmalara perhiz vermedi doktorlar tabii ben umutlu değilim bu ay en az 3 ay sonra etkisini gösteriyomuş ameliyat önümüzdeki ay ilaç kullanmaya başlıcam hayırlısı canım çok düşüncelisin teşekkür ederim olumunekankayizsmile
eşim iyi çok şükür biz başladık çalışmalara perhiz vermedi doktorlar tabii ben umutlu değilim bu ay en az 3 ay sonra etkisini gösteriyomuş ameliyat önümüzdeki ay ilaç kullanmaya başlıcam hayırlısı canım çok düşüncelisin teşekkür ederim olumunekankayizsmile
hayırlısı olsun bittecim.. inşallaahhhhh rabbim bir minicik kalp emanet eder size de..
canım tebrik ederim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah
KIZLAAAARRR...
2 gün gecikince ben test yaptım dün...
negatif çıktıııııııııııı...((
olsun sen yıne de umutsuz olma tedavıden hemen cevap alanlar cok fazlaymıs sanırım ...
Allah yardımcınız olsun ınsallah sonucsuz kalmaz ...
kızlar bende folbıol vardı yanı follık asıt ılacı da dr gencsın cok gereklı degıl ama arada ıc demıstı ...
bende ole dıyınce ıcmedım oan baslasammı tekrr rahmıde kuvvetlendırıo falan dıolar bılıyormusunuz...
ya bıde acıkcası kılo yapıomus hıc ıcesım gelmıyo o yuzden eyvahedigeldismile
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr keyifler nasıl bakiim a.s. a.s. a.s.
tebrik ederim halevcim bende aldım ehliyeti annemin zoruyla ama daha bi kere bile kullanmadım arabayı hiç zevkli gelmiyor bana sevmiyorum ki bilmiyorumkismile
kıss hayırlı olsunn bende geçen sene almıştım ehliyeti kimlik niyetine kullanıyorum kazasız belasız kullanmak kısmet olurr inşallahh
sağolun arkadaşlar ben her haftasonu sürüyorum 3-5 tur atıyorum unutmayayım diye ama ehliyeti elime almadan trafiğe çıkamıyorum hayırlısı bakalım.
olsun sen bekle kırmızılar gelene kdr umıt var yıne de gecıkmeden 10 gun sonra pozıtıf cıkanlar var 60 gun sonra hamıle oldugunu ogrenenler var delikafadulden
di mi lapaciiiii
olsun sen bekle kırmızılar gelene kdr umıt var yıne de gecıkmeden 10 gun sonra pozıtıf cıkanlar var 60 gun sonra hamıle oldugunu ogrenenler var delikafadulden
di mi lapaciiiii
folik asit hamilelikten önce kullanılıyo diye biliyorum ben kullanmıştım hiç kilo aldırmadı bana ama iştahı açıyo falan diyolar
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr keyifler nasıl bakiim a.s. a.s. a.s.
canım hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan
canım ya kusura bakma ben hatırlayamadım saglık sorunu neydi neden aşılamaya karar verildi ne kadardır ugraşıyodunuz ki bilmiyorumkismile:
kızlar ya sperm alerjisi diye bişi varmış
ilişkiden sonra vajinada kabarma kızarıklık şişlik ve kaşıntı yapıyomuş bu yüzden spermler ilerleyemiyor ve hamilelik gerçekleşemiyormuş ben bu sıkıntıları yaşıyorum.duyunca şok oldum ama burda bu test yapılmıyomuş büyük hastanelerde oluyormuş genelde duydunuz mu
diger adı ASA imiş