barays, edut, gyshnky+, halev KIZLARR SELAM NASILSINIZ??
eğer doğum kontrol hapından sonra hamile kalırsam 23 Kasım falan olur eğer daha sonraki aya kalırsam 22 Aralık falan olur. Yani Genellikle Oğlak burcuna denk gelir.
daha belli değil bakalım. düşüncez.. boshayallersmile
küstüm valla,hem ben seni ço kseviyorum seni her gördüğümde bitter çukulata istiyo canım çünkü opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
selam bitte
çukulata yiyip yatınca bebişte oynuyo hissedibiliyorum,,
prayforU canım tebrik ederim oğluşun oluyormuş Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim için de dua et olur mu :kedi:
edut senin inşallah şu resimdeki gibi şeker yaramazz bi oğlun olur kızz:lepi:
eee oğlan anası olmak kolay değil bol bol yicenn :ecrin_bebek:
bende iyiyim canım sabahtan beri çalışıyorum valla iş iş ... tabi bide aklımdan hiç çıkmayan bebiş... of offff :Saruboceq:
evet evet çok tatlı bıcırık kaydirigubbakcemile5
yeterince tombul um zaten :) 72 ile basladım 74 oldum gibi... boy 165.. sen düşün yani..
hiç etmezmiyim bebeğim. her seferinde ediyorum. her gün aksatmadan okumaya çalışıyorum zaten. ama zaman vermeden ediyorum. kendim içinde hep hayırlısı diye dua ederim. doğru zamanı rabbim bilir , o vakte kadar da sabrını versin inşlalh ama çok geçmeden 2010 da kızlarımızın hepsi h amiş olsun diyorum :CüvCüv:
edut senin inşallah şu resimdeki gibi şeker yaramazz bi oğlun olur kızz:lepi:
bizim işlerde yoğun canım okulun kayıt haftası uğraş dur. tabi benimde aklımdan çıkmıyor başka şeylerle de meşgullük yapıyorum kendime ama nafile ister istemez akılda muhakkak bebiş :çok üzgünüm:
bizim işlerde yoğun canım okulun kayıt haftası uğraş dur. tabi benimde aklımdan çıkmıyor başka şeylerle de meşgullük yapıyorum kendime ama nafile ister istemez akılda muhakkak bebiş :çok üzgünüm:
ay ağzın bal yesin...inşallah kuzumm...yüzümü güldürdün birden:)))) seninkide çok yakışıklı:))
halev cim sen soğan suyu içiyo muydun benim bugün 6. günüm kaydirigubbakcemile5