Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

eğer doğum kontrol hapından sonra hamile kalırsam 23 Kasım falan olur eğer daha sonraki aya kalırsam 22 Aralık falan olur. Yani Genellikle Oğlak burcuna denk gelir.

inaşllah tatlım
ama kızma bana dua ederken bu ay olsun demiyorum.. hayırlısı ve sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun ,ve tez vakitte olsun diye dua ediyorum.. :Saruboceq:

daha belli değil bakalım. düşüncez.. boshayallersmile

küstüm valla,hem ben seni ço kseviyorum seni her gördüğümde bitter çukulata istiyo canım çünkü opuyorumnanaktan

ayyyy küsme canımm ben girdiğimde sen yoktun kii yoksa atlarmıyım hiç , iştahını açtığım için mutlu oldum bol bol ye bitterrr faydalıdır...hihoyyyt hihoyyyt

prayforU canım tebrik ederim oğluşun oluyormuş Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim için de dua et olur mu :kedi:

prayforU canım tebrik ederim oğluşun oluyormuş Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim için de dua et olur mu :kedi:

hiç etmezmiyim bebeğim. her seferinde ediyorum. her gün aksatmadan okumaya çalışıyorum zaten. ama zaman vermeden ediyorum. kendim içinde hep hayırlısı diye dua ederim. doğru zamanı rabbim bilir , o vakte kadar da sabrını versin inşlalh ama çok geçmeden 2010 da kızlarımızın hepsi h amiş olsun diyorum :CüvCüv:

bende iyiyim canım sabahtan beri çalışıyorum valla iş iş ... tabi bide aklımdan hiç çıkmayan bebiş... of offff :Saruboceq:

bizim işlerde yoğun canım okulun kayıt haftası uğraş dur. tabi benimde aklımdan çıkmıyor başka şeylerle de meşgullük yapıyorum kendime ama nafile ister istemez akılda muhakkak bebiş :çok üzgünüm:

amin canım inşallah bu sene herkes hamile kalır boshayallersmile

çalışmak iyi oluyo ya en azından başka şeylerle uğraşıp biraz kafayı dağıtıyosun ama sonunda yine aklından çıkmıyoo sempatiksalakcinni

halev cim sen soğan suyu içiyo muydun benim bugün 6. günüm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…