Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

iyiyiz, ama çok yoğun çalışıyorum bu aralar. hafifletemedim bir türlü. şubat böyle geçecek. bugün 2 saat kendime ayırdım. :)
gerçi gece geç saatlerde girebildikçe baktım geçmişe.. çok kopmayım diye..

sizler nasılsınız bakalım.

vayyy yakışıklı oğlumumuz mu geliyor ?
canım nasılsın?
bende cilt dr na gittim anca gelebildimmm

geçmiş olsun canım...

iyiyiz biz. ben 1.5 kilo almısım gecen bir ay boyunca.. bebiş 226 gram olmuş...

sizi çok özledik sadece :1hug:

bu arada benim doğum kontrol hapı devam ediyor canım haftasonu bitecek inşallah en kısa zamanda da adetim gelir ve 4. günü doktora gideceğim.

süpeeerrrr.... Topicimizin ilk bebişi erkek demekki... bu durumda çin falı tutmuş mu oluyor?

evet hemde burda bir topikte kadı nve erkeğin yaslarına göre bir tahmin sistemi vardı. o da tuttu..
birde aşermeyenin oğlu, çok aşerenin kızı olurmuş dediler... deneyin bakalım tez vakitte inşallah... :emir_bebek:

ya kızlar şöyle birşey duydum ve etrafımda da örneklerim var. kayınvalidenin hep oğlu varsa gelininde oğlu oluyor, kızı varsa kızı oluyor ve hem oğlu hemde kızı varsa ikiside tutuyormuş ben çok inanıyorum buna ne dersiniz hiç bu durumla karşılaştınız mıCADIARZU

evet hemde burda bir topikte kadı nve erkeğin yaslarına göre bir tahmin sistemi vardı. o da tuttu..
birde aşermeyenin oğlu, çok aşerenin kızı olurmuş dediler... deneyin bakalım tez vakitte inşallah... :emir_bebek:

evet o da rus takvimiydi. kadın ve erkeğin kanlarının yenilenme durumuna göre tahmindi.
Allah sağlığıyla ve bereketiyle göndersin inşallah.

eee ne koycaz bebişin boshayallersmileadını bakalım....

ya kızlar şöyle birşey duydum ve etrafımda da örneklerim var. kayınvalidenin hep oğlu varsa gelininde oğlu oluyor, kızı varsa kızı oluyor ve hem oğlu hemde kızı varsa ikiside tutuyormuş ben çok inanıyorum buna ne dersiniz hiç bu durumla karşılaştınız mıCADIARZU

benim babaannen 2 erkek doğurmuş ben tek kızım başka kardeşim yok... pek mantıklı değil.

bu arada benim doğum kontrol hapı devam ediyor canım haftasonu bitecek inşallah en kısa zamanda da adetim gelir ve 4. günü doktora gideceğim.

güzel haberler alırız inşallah.. senin ufaklık yay veya oğlak burcu olacak gibi geliyor bana..... inatçı yegenim benim...
tarih tutuyormu ? hesaplasana

benim babannemin 2 kız 2 erkek; bizde 1 kız 1 erkek olduk
kayınvalidem 2 erkek, belki tutar kimbilir.
ama bu tür şeylerde hep % 50 olasılık var ya tutyor ya tutmuyor kaydirigubbakcemile2

güzel haberler alırız inşallah.. senin ufaklık yay veya oğlak burcu olacak gibi geliyor bana..... inatçı yegenim benim...
tarih tutuyormu ? hesaplasana

eğer doğum kontrol hapından sonra hamile kalırsam 23 Kasım falan olur eğer daha sonraki aya kalırsam 22 Aralık falan olur. Yani Genellikle Oğlak burcuna denk gelir.

X