- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................
size yeni haberlerim var aşılamaya geçtik 2 iğnemi vurdum bile muhtemelen haftasonu aşılama yapılacak amaaaan iğnelere bi para verdim ki sormayın devlet karşıladığı halde 125 lira fark ödedim bide ovitrelle alacam 70 lirada o bu kadar olacanı bilmiyodum allah durumu kötü olanlara yardım etsin çok şükür biz az çok varda ödeyebiliyoruz ya olmayanlar bide sağlık güvencesi olmayanların hali iyice içler acısı iğneler 350-400 liraymış....
neyse artık inşallah tedavinin sonucunda mutlu oluruz inşallah tutar..............
size yeni haberlerim var aşılamaya geçtik 2 iğnemi vurdum bile muhtemelen haftasonu aşılama yapılacak amaaaan iğnelere bi para verdim ki sormayın devlet karşıladığı halde 125 lira fark ödedim bide ovitrelle alacam 70 lirada o bu kadar olacanı bilmiyodum allah durumu kötü olanlara yardım etsin çok şükür biz az çok varda ödeyebiliyoruz ya olmayanlar bide sağlık güvencesi olmayanların hali iyice içler acısı iğneler 350-400 liraymış....
neyse artık inşallah tedavinin sonucunda mutlu oluruz inşallah tutar..............
Eda günaydın canım
çok sevindim tatlımmm dualarımız kabul olur inşallah tatlım
dediğin gibi sosyal güvencen yoksa hayat daha da zorlaşıyor
bu süreci yaşamayan bilemez tabi ki
umarım sorunsuz devam ederde bebişin göbüşüne geliverir tatlımm
Edacım hayırlısı olsun inş.... güzel haberlerini alırız seninde umarım.... dualarım hep sizinle...
ovitrelle yi ben 85 liraya almıştım =((( gerçekten çook pahalı yaaaa..allah yardımcısı olsun herkesin
günaayyddıınnnn barays+, bitte, EKAKAL, halev, lorkee, mugmug1
iyi haftalar diliyoorruummmm
opuyorumnanaktan
sağolun kızlar var mı burda gelişmeler siz nasılsınız aysel doktora bu ay mı gitcektin?
taze annemiz nasıl söylediniz mi herkese bu hafta sonu söylicektiniz ay ne heyecanlı bende k.validemler burdayken müjde vermek isterdim amam kısmet olmadı..........
sağolun kızlar var mı burda gelişmeler siz nasılsınız aysel doktora bu ay mı gitcektin?
bu ay gitmeyi planlıyordum ama gelecek aya bıraktık tatlım
aslında kararsızlıklar içindeyim ama iş ev derken unutuyorum
erteledim bir ay daha bakalım hayırlısı canım
günaydın aysel.. iyiyiz çok şükür...sen nasılsınn???
halev sende yoktun ortalarda.. nasılsın bakalım?
ctesi dr kontrolüne gittik.. 8mm olmuş fasulyecik =))) minicik daha yyaaaa
barays+, bitte, edut, EKAKAL, halev, lapaci+
gunaydın kızlar hepınıze
eda hadı hayırlısı olsun bakalım...ınsallah guzel sonuclar alacaksın ...hepımız halay cekecegız burda :Saruboceq:
masallah opuyorumnanaktan
Allah tamamına erdırsın ya ne guzel
mugmug mu gelmıstı kızlar adı gecmıs sankı amka suan yok...merak ettım onu da gırmıyo uzun zamandır ....
benım regl bu sefer masallahı var durmak bılmedı adacayından olsa gerek ılk defa ıcıyorum :1shok:
bu kadr etkılı olacagını dusunmemıstım ...
günaydın aysel.. iyiyiz çok şükür...sen nasılsınn???
halev sende yoktun ortalarda.. nasılsın bakalım?
ctesi dr kontrolüne gittik.. 8mm olmuş fasulyecik =))) minicik daha yyaaaa
ıyıyım canım sen nasılsın ...günaydıın kıslarr lorkee nasılsın canım lapacı senin mercimek büyümüş maşallahhopuyorumnanaktan
iyiyim canım cuma günü izin almıştım direksiyon kursum vardı son kez cumartesi sınava girdim ve direksiyondan 95 le geçtim artık bende bi bayan şoför oldumalkisalkisalkis:dance:
iyiyim canım cuma günü izin almıştım direksiyon kursum vardı son kez cumartesi sınava girdim ve direksiyondan 95 le geçtim artık bende bi bayan şoför oldumalkisalkisalkis:dance: