Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

uyuz oluyorum bu duruma...bizde doktora gitsen bile yıllık izinden düşüyorlar...

bizdede öyle...
o yüzden çok sinir oldum o dönem... dr 17.30 da çıkıyodu... rica ettim benim için 18.00de çıkacaktı... işten 10 dk erken çıkıp koşa koşa gittim geldim... 1 defa bu şekilde tedavi olabildim.. o heyecana dayanamadım ve bıraktım... işime çok yakın bir hastane bulup oraya gittim.. sanada öyle yapmanı tavsiye ederim... yumurta büyümemiş 2 gün sonra tekrar gel dicek... gittiğinde yine büyümemişse 2 gün sonra tekrar gel dicek... falan fillaaann

bizdede öyle...
o yüzden çok sinir oldum o dönem... dr 17.30 da çıkıyodu... rica ettim benim için 18.00de çıkacaktı... işten 10 dk erken çıkıp koşa koşa gittim geldim... 1 defa bu şekilde tedavi olabildim.. o heyecana dayanamadım ve bıraktım... işime çok yakın bir hastane bulup oraya gittim.. sanada öyle yapmanı tavsiye ederim... yumurta büyümemiş 2 gün sonra tekrar gel dicek... gittiğinde yine büyümemişse 2 gün sonra tekrar gel dicek... falan fillaaann

doğrusun kuzu....

arkadaşlar size afiyet olsun ben yemeğe çıkıyorum şimdilik hoşca kalın görüşürüz.

afiyet olsun kızlarrr
işler yoğun arada yazılanları okuyup çıkıyorum var mı bugün hamiş haberi

eeee bu saatlerde topik yogun olur saqyfaları takip edemezdik nerdesin kızlar

Selam sekerler ben geldimmm....
Ya kizlar ben su bct kürüne basladim ...Ama kist felan yapar diyede korkmaya basladm simdi.

slm kızlar herkesee iyi haftalar diliyorum bu hafta inşallah bebiş haberi alırızz benim daha 20 günüm var :))

BEBıŞKOM
btc nin kist yapıcagını sanmıyorum hiçkimse böyle bişi demedi ama sen bilirsin yine de

Baska topiclerde okumustum kis yapanda olmus o yüzden sorudm
hımm canım ya bence sen bişi kullanmasan zaten hamiş kalabiliyosu bence boştan yere oynama hormonlarınla ben yaptım yaptıgım ilk ay adet tarihimi degiştirdi

hımm canım ya bence sen bişi kullanmasan zaten hamiş kalabiliyosu bence boştan yere oynama hormonlarınla ben yaptım yaptıgım ilk ay adet tarihimi degiştirdi

bencede kvrck haklı sumu bumu derken kendımızı bozuyoz belkı de ..bende bu ay adet donemımde adacyı ıcıyorum sadece onun dısında bısey kullanmıcam bakalım ...nasıb ...

bugun benım temızlık gunum suan ev supuruyorum bıde bı arkadasım gelecek onu beklıom...
bugun cok sessız topık arada gırıp bakıom bende ama ılerleme yok...

Ay simdi cok kararsiz kaldim ben yaaa. 4 gün oldu kullaniyorum simdi birakayimmi acaba

bende fazla kullanmadım canım btç yi çünkü çörekotu çok ağır geliyor bana ama soğan kürü yaramazsa başlayacağım btç ye

bende fazla kullanmadım canım btç yi çünkü çörekotu çok ağır geliyor bana ama soğan kürü yaramazsa başlayacağım btç ye

Tadi cok kötü. Ama bende yumurta takibi yapilmadigi icin yumurtlarim gelisiyo catliyomu bilmiyorum. o yüzden simdi kararsiz kadlim

ben soğan kürüne başlamaya üşendim...sadece glukofaj kullanıyorum...aman valla saldım çayıra mevlam kayıra.... çok başındayım ama sıkıldım..allah sabır versin

kızlar selam. sonunda gelebildim... nasılsınız,biraz yavaslamış topik. herkes yoğun sanırım bu aralar...

X