Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

banada yaz cevabı.. bende öğreneyim..

bugunku soru kotasını asmıslar yarın sabahtan yazarım artık...
ama baktıgım baska soru cevaplara gore adet sonunda da basında kı gıbı kahve gelıo ya o adet kabul edılıo ve beyaz akıntı beklenıo gusul ıcın ...
o yuzden baslangıctakı kahve camurumsu akıntı da adetten sayılabılır dıye dusundum

hımm..evet olabilir.. çünkü dr bana demişti adet sonundada başındada rahim duvarı tam dökülmez içerde kalan biriken kanlar gelir demişti... ikisi aynı yani...

slm kızlarr nasılsınız hep bakıyorum yazdıklarınıza kaynatıyonuss valla işlerim olduğu için yazamıyorum lapacı canım nasılsın bebiş napıyo :) ah canım ya yerim onu ben :ecrin_bebek: bende işte soğan suyuna başladım 3. günüm bugün inşallah şifa olur bi değişiklik yok şimdilik şubatın sonunu bekliyorum hamile olmazsam inşallah adetim gecikmez (

baffooo... yarın büyük gün hee.. yumurtaları toplayıp hemen aynı gün enjekte ediyorlar değil mi?? sonrada beklemeye başlaıyosun???
özel bir merkezemi gidiyorsun?
evet canım aynen oyle ama hemen transfer değil, 5 güün içindseymiş pzartesi öğrencm sanırım transfer gunumu

allahım herkesin yardımcısı olsun...

allah kabul etsin canım herkesinkiniopuyorumnanaktan

evet cnm özel bir merkeze ve tek embriyo transferi ileboshayallersmile

hoşgeldin bitanccıımmm....
cuma sessizliği var herkesde =)
bebiş iyi çok şükür.. bende iyiyim. yarın dr a gidip görücez boyunu posunu =)))
inşallah bitancım yaa... inşallah çabalarınızın karşılığını tez zamanda alırsınız... kolay içebiliyomusun soğan suyunu? bende başlayacaktım ama hamile olduğumu öğrendim ya.. tek düşüncem tadı idi.. midem hassas biraz.. birde kokulara çok duyarlıyım... neyseki gerek kalmadı bende.. inşallah sende ilk denemende hemen hamile kalırsın tatlım ya

evet cnm özel bir merkeze ve tek embriyo transferi ileboshayallersmile

ayyy inşalllaaahhhh gelir bebiş bafo yaaa.... tek embriyo oluşuda güzel.. sağlıklı ve olması gereken o zaten... rabbim gönlüne göre versin... inşallahhh bir minicik kalp gelir konar bedenine.. heyecanını paylaşırız bizde burada

bafo cum canım Allah yardımcın olsun İnşallah bebişinin seninle olur ben de çok sıkıldım bebeğim artık gelsin istiyorum bazen de ne zaman olursa olsun kafama takmıycam diyorum karmakarışığım anlıycan :bbo:

rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak bitan yaa.. sabırla beklemekten başka çaremiz yok....
klomen kullandım yumurtam büyüdü iğne oldum çatladı ilişki oldu ama gebelik olmadı.. hemde aynı şey kaç kez tekrarlandı.. sonra adet bile olamayan ben kendi kendime hiç bir şey yapmadan hamile kaldım... rabbim zamannı geldi dedi ve verdi bu minişi bize.... o yüzden ne kadar istesek de bişiler yapsakda zamanı gelmeden olmuyo ne yazıkkiii

günün birinnde inşallah beni de bulur küçük mucizem dua ediyorum Rabbim hayırlısını versin herkesee

mustafa ceceli seven var mı kızlar :)) dön şarkısını dinliyorum çok güzell opuyorumnanaktan

benim gitme vaktim gelldddiiiiiii
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum...
ptesi görüşmek üzereee...
:1hug:
opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

lapacı canım hoşçakal iyi haftasonları pazartesi görüşürüz kendine ve bebişine iyi bak opuyorumnanaktan

kılzar iyi tatiller kendinize iyi bakın pzts ye bol müjdeli haberlerle gelrsiniz inş. allah sağlık versin hepimize iyi akşamlarr barays bitan bitan benimde 3. günüm adette buay beraber hamile kalırız inş. senin adet döngün kaç güne bir

inşallah canım yaa ben 31 32 günde bir oluyodum ama geçen ay 48.günde oldum pcos danmış şimdi de işte martın başına kadar bekliycem soğan suyu içiyorum ve sadece bekliyorum sen bişi yapıyomusun

sağol bitancım

ınsallah sende bende hepimiz bir gün ama er ama gec bebeklerimize kavusacagız
sabır sabır sabır ne yapalım

mustafa ceceli seven var mı kızlar :)) dön şarkısını dinliyorum çok güzell opuyorumnanaktan
ben ben ben bayanssulusmile

opuyorumnanaktan

iyi haftasonları canım optum sizi

:Saruboceq: iyi haftasonları cnm

kızlar birşey soracam 1yıl düzenli ilişkiye girmek dedikleri calışma yapmasanda gecerlimi mesele benim ilk cocugu düşüreli 1yıl oldu bunun ilk 3 ayı korunmakla gecti haziran ayında midemde dolayı 1bucuk ay ozaman korundum gecen ayda iltihap yüzünden korundum şimdi toplam 5 ay korunma yapmışim bölüm bölüm şimdi bu 1seneyi kapsıyormu doktora 1sene düzenli ilişkiye girdim mi diyecem beni aydınlatırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…